Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
4.11.23 11:56
@Lorre píše: Čo to, ty věříš klopotkove? 8o :mrgreen: Ty musíš být rájem všech obchodníků. Prodají ti vše :P

Já věřím, že osoba, která na epipi existuje a říká si Klopotkova, má svůj prototyp v reálu. Možná je dokonce žena, i když odmítám na toto téma složitě přemýšlet. Je tam nějaký základ, tak 10-15 % pravdy. Zbytek je navrstvený za ty roky balast.

• Citovat
  • Upravit
75653
4.11.23 11:56
@Mango_Lassi píše:
Tak potkala prý někoho zajímavého. Nicméně podle mě to vše popsané o svém milenci věděla mnohem dříve, ale nám tu dělala trochu warm up šou. Snad to bude pokračovat. Předpokládám ještě nějaký zvrat - usmirovacka, další děj :lol:

To už bylo minule, jak si prevít dával ty korespondenční pauzy, ale je fakt, že recidivy bývají vleklé, i když člověk dobře ví, že je vztah o ničem.
Nejhoršího diverzanta má každej ve svý hlavě - a ten háže do odhodlání vidle nejúčinněji. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.11.23 12:00
@sirikit píše:
To už bylo minule, jak si prevít dával ty korespondenční pauzy, ale je fakt, že recidivy bývají vleklé, i když člověk dobře ví, že je vztah o ničem.
Nejhoršího diverzanta má každej ve svý hlavě - a ten háže do odhodlání vidle nejúčinněji. :roll:

Zase víš co, nás definují naše činy. Kdyby jí to nic nedávalo, dávno s ním skončí.

• Citovat
  • Upravit
2517
4.11.23 12:01
@Lorre píše: Čo to, ty věříš klopotkove? 8o :mrgreen: Ty musíš být rájem všech obchodníků. Prodají ti vše :P

tak to zas ne.. já dlouho vybíram, na všechno se dlouho ptam a pak si nic nekoupim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29585
4.11.23 12:01
@Lorre píše:
No a mi tady dohazujes sugar daddy vztahy :pocitac:. Že se nestydíš

Já ti něco dohazuji? :nevim: :lol: A ještě aby si někomu dělal otroka? Rovnopravny chápu ve smyslu, že se každý snaží podle svých možností a schpnosti. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29585
4.11.23 12:04
@inzenyrka85 píše:
nemáme D/s vztah, ani nechci :D otrok jen na chvíli v posteli :andel: je to geniální a stačí úplně :)

To asi opravdu stačí. :lol: a jaký je jinak? Dominantní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30543
4.11.23 12:08
@marin píše:
Já ti něco dohazuji? :nevim: :lol: A ještě aby si někomu dělal otroka? Rovnopravny chápu ve smyslu, že se každý snaží podle svých možností a schpnosti. :P

Si rychle zapomněla na Adélku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29585
4.11.23 12:11
@Lorre píše:
Si rychle zapomněla na Adélku :D

Tak to je hodná holka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
4.11.23 13:16
@marin píše:
To asi opravdu stačí. :lol: a jaký je jinak? Dominantní?

víceméně ano :lol: je to ale dobrák. v soukromí je zlatíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29585
4.11.23 13:30
@inzenyrka85 píše:
víceméně ano :lol: je to ale dobrák. v soukromí je zlatíčko :srdce:
:lol: :palec: tak hlavně, že je spokojenost. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
4.11.23 13:46
@marin píše: :lol: :palec: tak hlavně, že je spokojenost. ;)

jo hele nevypadá to na dalšího psychopata.. to je základ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
4.11.23 14:38
@Mango_Lassi píše:
Trolling v tomto smyslu chápu jako provokovani a pritahovani pozornosti. Nemyslím, že by Sonarka psala vysloveně vymyšlené příběhy. Ale to provokovani jí celkem jde :lol:

Tak nekdy ano…ale kdyz chci provokovat a trochu to rozvirit, tak spis lehce rypu okolo…kdyz pisu o sobe a milenci, tak to nema zadny vedlejsi zamer, to se chci jen vypovidat, pac to tak skutecne v tu chvili citim.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
4.11.23 14:49
@Arturie píše:
Konečne ti to naplno došlo. Tak snad už to chytlo správny smer. Kazda si tim prošla, nekdo je radikalnejsi, nekomu to trva dyl.

Ano doslo…ze jsem nekde v uplne posledni rade…ono se to postupne nabalovalo…a vcera mi i doslo, ze i kdyby se chtel se videt, ze ja bych asi uz nechtela…hlavne sex uz ne…neumim si to nejak predstavit..uz toho bylo moc.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
4.11.23 14:52
@inzenyrka85 píše:
tak jako většina je pravda, možná některý praktiky občas udělam zajímavější :D třeba že bych Lorreho přivázala na kříž, to si nemyslim, ale to je celkem jasný ;) jinak je to pravda bohužel..
:mrgreen: A Lorre se na to tak tesil :P :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
30543
4.11.23 14:57
@Sonarka píše:
Ano doslo…ze jsem nekde v uplne posledni rade…ono se to postupne nabalovalo…a vcera mi i doslo, ze i kdyby se chtel se videt, ze ja bych asi uz nechtela…hlavne sex uz ne…neumim si to nejak predstavit..uz toho bylo moc.

Mám rýpat a ríkat, ze já to říkal? :jazyk: Nebo ti mám empaticky říct, že už bylo na čase najít si někoho kdo ti dá konečně víc času? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová