Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mam Arturku rád, jen máme rozdílné názory na nevěru a žárlivost ![]()
Ale to je v pořádku, kdo jedná slušně, tak není problém uznat jiný názor. ![]()
Však ten její jí taky naštval nabídkou trojky…
Všichni či skoro všichni (snad) v sobě máme nějakou žárlivost či čest, cítíme se uraženi některými věcmi jako když nám milenec-milenka nabídne trojku (samozřejmě s dalším mužem v mém případě by to bylo, s další ženou v případě Arturky) ![]()
@Sonarka píše:
No…Jsem doufala, ze na tu otazku nedojde
![]()
Ale zenaty neni, ani nema deti…ma pritelkyni…dlouhodobou…deti pry nechteji.Příspěvek upraven 04.11.23 v 18:11
Ježíš už zase
. Já se z tebe picnu, zase zadaný ![]()
@Lorre píše:
Ježíš už zase![]()
. Já se z tebe picnu, zase zadaný
Kdyz oni jsou v tomhle veku skoro vsichni zadani
Kdybych mela cekat na svobodneho prince na bilem koni, kterej zrovna bude chtit me a zrovna ja jeho, tak mi zaroste pavucinama
![]()
@Sonarka píše:
Kdyz oni jsou v tomhle veku skoro vsichni zadani![]()
Kdybych mela cekat na svobodneho prince na bilem koni, kterej zrovna bude chtit me a zrovna ja jeho, tak mi zaroste pavucinama
![]()
Já raději volnější vztahy, takže bývám zadaný-nezadaný. Něco mezi. Ale když už lásku, tak se vším všudy vyjma spolubydlení. ![]()
Tobě nezaroste pavučinama, protože používáš hlavně zadek a ten používáš pravidelně na záchodě ![]()
Jinak se můžeš dát dohromady s Lorrem, já věřím, že bys z něj udělala časem 100% heteráka ![]()
@Černá Madonna píše:
Jj, pochopil si to správně.
Tys mě zklamala, jak si napsala, že si se v mládí zajímala hlavně o hadříky a malování ![]()
Já myslel, že jsi aspoň četla knížky, nějaké zajímavé ![]()
@Sonarka píše:
Tak my si taky píšeme každý den…to jsem ho zase naučila jáA až na vyjímky fakt píše denně…ale tyhle odmlky já pak špatně snáším…nebo tuhle mě vytočil, že chtěl fotky, tak já jak blb se jdu nafotit a pošlu mu to a nic a on mi ráno píše, že večer usnul, že mi to trvalo
![]()
Tak proč je chtělNavíc mi to fakt netrvalo, max půl hodiny, tak nemůže čekat, že mu je pošlu do minuty, když mám na práci i jiné věci
Myslím že to s tím psaní dost hrotis
@Cizinka 999 píše:
Myslím že to s tím psaní dost hrotis
Jo mozna…jenze v nasi situaci, kdy jiny kontakt prakticky nemame, je to jine, nez kdyby jsme se videli treba 1× tydne..hlavne on vi, jak me to stve a ze po nem nechci romany, staci zprava rano a vecer…a pokud clovek nelezi v komatu, tak si snad za ten den vzdycky ty 2 minuty najde ![]()
@Tlustá Berta32 píše:
Tys mě zklamala, jak si napsala, že si se v mládí zajímala hlavně o hadříky a malováníJá myslel, že jsi aspoň četla knížky, nějaké zajímavé
@Cizinka 999 píše:
@SonarkaHele ty máš prostě draaama ráda vid?
To ne, ale mne se holt libi chlap tak jednou za 5 let…tak mam tohohle pustit a cekat zase dalsich x let…? Ja jsem i rada, ze nemusim konecne resit porad jen Nemce…je to svetylko nadeje…Necham tomu volny prubeh a uvidim…on sam urcite vi, zda mu za to stojim, nebo ne…pokud ne, sklopim usi a pujdu dal.
@Sonarka píše:
Kdyz oni jsou v tomhle veku skoro vsichni zadani![]()
![]()
@Tlustá Berta32 píše:
Já raději volnější vztahy, takže bývám zadaný-nezadaný. Něco mezi. Ale když už lásku, tak se vším všudy vyjma spolubydlení.![]()
Tobě nezaroste pavučinama, protože používáš hlavně zadek a ten používáš pravidelně na záchodě
Jinak se můžeš dát dohromady s Lorrem, já věřím, že bys z něj udělala časem 100% heteráka
@Sonarka Psala jsi, že Pirko (Berta)Ti přijde zábavný, mně taky a zábavný byl ještě Ontar, to jsem se vždy smála. A ráda jsem četla Cosmopola, ten už je taky fuč. Ten byl tedy takový inteligentní, do nikoho nerýpal.
Danke, mně pomohly krouživé pohyby ve vagíně s penisem. Je to lepší než ho strkat jen na jedno místo
Některé ženy mají právě ten cervikální orgasmus. Možná ho mají i ty, kterým ho chlap stimuluje ze zadku. Proto anální sex může být správná stimulace cervixu zezadu.
Vy ženy jste fakt záhadné