Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tlustá Berta32
4.11.23 18:36
@Arturie píše:
Pirko, diskuzi o orgasmech jsem necetla, tak ti to pisu sem. Musis se soustredit na ten bod, hlavne neprestavat, nevytahovat! Nekličkovat jak motorkar, kdyz se nudi na silnici. Pak ten prvni O jde tak do 5 minut. Ty ostatni uz jsou pak easy, kdykoli si chlapa pritisknes, po 1-2 minutach. Je to fyzika, trít Gbod ocasem.

Danke, mně pomohly krouživé pohyby ve vagíně s penisem. Je to lepší než ho strkat jen na jedno místo :nevim:

Některé ženy mají právě ten cervikální orgasmus. Možná ho mají i ty, kterým ho chlap stimuluje ze zadku. Proto anální sex může být správná stimulace cervixu zezadu. :nevim:

Vy ženy jste fakt záhadné :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Tlustá Berta32
4.11.23 18:43

Já mam Arturku rád, jen máme rozdílné názory na nevěru a žárlivost :nevim:

Ale to je v pořádku, kdo jedná slušně, tak není problém uznat jiný názor. :nevim:

Však ten její jí taky naštval nabídkou trojky…

Všichni či skoro všichni (snad) v sobě máme nějakou žárlivost či čest, cítíme se uraženi některými věcmi jako když nám milenec-milenka nabídne trojku (samozřejmě s dalším mužem v mém případě by to bylo, s další ženou v případě Arturky) :nevim:

• Citovat
  • Upravit
30838
4.11.23 18:57
@Sonarka píše:
No… :oops: Jsem doufala, ze na tu otazku nedojde :mrgreen: :andel:
Ale zenaty neni, ani nema deti…ma pritelkyni…dlouhodobou…deti pry nechteji.Příspěvek upraven 04.11.23 v 18:11

Ježíš už zase :cert: :mrgreen:. Já se z tebe picnu, zase zadaný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
4.11.23 19:09
@Lorre píše:
Ježíš už zase :cert: :mrgreen:. Já se z tebe picnu, zase zadaný :mrgreen:

Kdyz oni jsou v tomhle veku skoro vsichni zadani :D :think: Kdybych mela cekat na svobodneho prince na bilem koni, kterej zrovna bude chtit me a zrovna ja jeho, tak mi zaroste pavucinama :nevim: :P

• Citovat
  • Upravit
Tlustá Berta32
4.11.23 19:15
@Sonarka píše:
Kdyz oni jsou v tomhle veku skoro vsichni zadani :D :think: Kdybych mela cekat na svobodneho prince na bilem koni, kterej zrovna bude chtit me a zrovna ja jeho, tak mi zaroste pavucinama :nevim: :P

Já raději volnější vztahy, takže bývám zadaný-nezadaný. Něco mezi. Ale když už lásku, tak se vším všudy vyjma spolubydlení. :nevim:

Tobě nezaroste pavučinama, protože používáš hlavně zadek a ten používáš pravidelně na záchodě :nevim:

Jinak se můžeš dát dohromady s Lorrem, já věřím, že bys z něj udělala časem 100% heteráka :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16072
4.11.23 19:17
@Lorre píše: :mrgreen: :mrgreen: no to teda ne ty bys to všecko zúčtovala to bych nepřežil
:mrgreen:
Jj, pochopil si to správně. :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tlustá Berta32
4.11.23 19:19
@Černá Madonna píše: :mrgreen:
Jj, pochopil si to správně. :palec:

Tys mě zklamala, jak si napsala, že si se v mládí zajímala hlavně o hadříky a malování :nevim:

Já myslel, že jsi aspoň četla knížky, nějaké zajímavé :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
4.11.23 19:20
@Sonarka píše:
Tak my si taky píšeme každý den…to jsem ho zase naučila já :mrgreen: A až na vyjímky fakt píše denně…ale tyhle odmlky já pak špatně snáším…nebo tuhle mě vytočil, že chtěl fotky, tak já jak blb se jdu nafotit a pošlu mu to a nic a on mi ráno píše, že večer usnul, že mi to trvalo 8o :roll:
Tak proč je chtěl :roll: Navíc mi to fakt netrvalo, max půl hodiny, tak nemůže čekat, že mu je pošlu do minuty, když mám na práci i jiné věci :roll:

Myslím že to s tím psaní dost hrotis

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
4.11.23 19:24
@Sonarka
@Sonarka píše:
Kdyz oni jsou v tomhle veku skoro vsichni zadani :D :think: Kdybych mela cekat na svobodneho prince na bilem koni, kterej zrovna bude chtit me a zrovna ja jeho, tak mi zaroste pavucinama :nevim: :P

Hele ty máš prostě draaama ráda vid?

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
4.11.23 19:27
@Cizinka 999 píše:
Myslím že to s tím psaní dost hrotis

Jo mozna…jenze v nasi situaci, kdy jiny kontakt prakticky nemame, je to jine, nez kdyby jsme se videli treba 1× tydne..hlavne on vi, jak me to stve a ze po nem nechci romany, staci zprava rano a vecer…a pokud clovek nelezi v komatu, tak si snad za ten den vzdycky ty 2 minuty najde :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16072
4.11.23 19:39
@Tlustá Berta32 píše:
Tys mě zklamala, jak si napsala, že si se v mládí zajímala hlavně o hadříky a malování :nevim:Já myslel, že jsi aspoň četla knížky, nějaké zajímavé :nevim:
:lol:
Tak jasný.
Myslela jsem to tak nějak trochu všeobecně, z pohledu mladých let bez žádných velkých závazků. :nevim:
Prostě jsem byla bezstarostná, myšleno v osobním životě.
Pracovní oblast, už byla něco úplně jiného.
To je přece jasný. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
4.11.23 19:39
@Cizinka 999 píše:
@SonarkaHele ty máš prostě draaama ráda vid?

To ne, ale mne se holt libi chlap tak jednou za 5 let…tak mam tohohle pustit a cekat zase dalsich x let…? Ja jsem i rada, ze nemusim konecne resit porad jen Nemce…je to svetylko nadeje…Necham tomu volny prubeh a uvidim…on sam urcite vi, zda mu za to stojim, nebo ne…pokud ne, sklopim usi a pujdu dal.

• Citovat
  • Upravit
30838
4.11.23 19:42
@Sonarka píše:
:mrgreen: říkám povolání profesionální milenka. Vzhledem k tomu že máš velmi podobný přístup jako já, tak bych to nedoporučoval 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
4.11.23 19:42
@Tlustá Berta32 píše:
Já raději volnější vztahy, takže bývám zadaný-nezadaný. Něco mezi. Ale když už lásku, tak se vším všudy vyjma spolubydlení. :nevim:

Tobě nezaroste pavučinama, protože používáš hlavně zadek a ten používáš pravidelně na záchodě :nevim:

Jinak se můžeš dát dohromady s Lorrem, já věřím, že bys z něj udělala časem 100% heteráka :nevim:
:D Nj, ale Lorre je plachy muz…musim na nej opatrne… :)
  • Citovat
  • Upravit
Klopotkova
4.11.23 19:43

@Sonarka Psala jsi, že Pirko (Berta)Ti přijde zábavný, mně taky a zábavný byl ještě Ontar, to jsem se vždy smála. A ráda jsem četla Cosmopola, ten už je taky fuč. Ten byl tedy takový inteligentní, do nikoho nerýpal.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová