Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše:
Ty jsi na něj nějak citově napojená? Jasně, tak když jste byli domluvení a on to zrušil, chápu, že jsi zklamaná, ale takové to: vynahradím ti to v mileneckém vztahu, to se taky říká? Mně z toho přijde, že se těšíš víc na něj než na nějaký sex s ním a to je špatně.
@Prof. Farnsworth hledal ženskou, nechceš to zkusit s ním? Normální vztah, který ti asi chybí a který ti milenec nenahradí. Mně na nějaké sexuální vztahy přijdeš moc romantická.
Jasně, že se těším na něj respective na společný večer s ním..sex zas taková bomba není.
A díky..nesnáším dohazování a jedno rande už jsem dnes měla.
@Venetia píše:
Jasně, že se těším na něj respective na společný večer s ním..sex zas taková bomba není.
A díky..nesnáším dohazování a jedno rande už jsem dnes měla.
A jak dopadlo rande..? To byl ten 62 lety?
@Sonarka píše:
Kdyz oni jsou v tomhle veku skoro vsichni zadani![]()
Kdybych mela cekat na svobodneho prince na bilem koni, kterej zrovna bude chtit me a zrovna ja jeho, tak mi zaroste pavucinama
![]()
Smutně je, že to tak opravdu je
@Venetia píše:
Já tedy ne ,co bych z toho měla ?
Ty si tu vymyslíš
Nevymýšlím, ale zároveň místní osudy extra neprozivam. Jsou to pro mě cizí lidi.
@Venetia píše:
Smutně je, že to tak opravdu je
Jo je…spoustu svobodnych zajemcu, ale nakonec mi to zajiskri zase se zadanym…
@Sonarka píše:
A jak dopadlo rande..? To byl ten 62 lety?
Jj, no jako vždy
@Venetia píše:
Jj, no jako vždy
Aha…no ja uz ted ani nerandim…mozna po novem roce…kdyz bude nekdo vhodny. Ted si davam oddechovy cas. ![]()
@Sonarka píše:Nj, ale Lorre je plachy muz…musim na nej opatrne…
No, jestli je tak plachej jako drzej, tak to budeš mít jednoduchý. ![]()
@Lorre píše:říkám povolání profesionální milenka. Vzhledem k tomu že máš velmi podobný přístup jako já, tak bych to nedoporučoval
Ale tak treba to dopadne jinak, nez milenectvim
Ja zase, kdyz se mi nekdo libi, tak to zkusim…kdyz to nedopadne, clovek ziska zkusenosti a jde dal…pro me je to lepsi, nez se pak ptat, mela jsem to zkusit a nepromarnila jsem sanci…? Jeden nikdy nevi, co se z ceho vyklube…kdybych takhle nad vsim premyslela jak ty, tak jsem do smrti sama ![]()
@Černá Madonna píše:
Tak jasný.
Myslela jsem to tak nějak trochu všeobecně, z pohledu mladých let bez žádných velkých závazků.
Prostě jsem byla bezstarostná, myšleno v osobním životě.
Pracovní oblast, už byla něco úplně jiného.
To je přece jasný.
A mně ne, mi to lichotí je to ženský ![]()
@Klopotkova píše:
Taky bych Tě s ním viděla, ale byla bys jak jeho starší sestra a on není duševně úplně v ppřádku, takže asi ne, ale byli byste legrační dvojka a naučila bys ho věcí…
No ty máš zrovna co říkat o psychice ![]()
@Sonarka píše:
Aha…no ja uz ted ani nerandim…mozna po novem roce…kdyz bude nekdo vhodny. Ted si davam oddechovy cas.
Já už taky nechci…jsem si řekla, že za kafe nic nedám, ale je to o ničem
@Lorre píše:
A mně ne, mi to lichotí je to ženský
Jo, to je. ![]()
Samozřejmě to patří pořád k životu ženy, ale pak už to není zkrátka takovým středobodem, jakým býval. ![]()
@Sonarka píše:
Ale tak treba to dopadne jinak, nez milenectvimJa zase, kdyz se mi nekdo libi, tak to zkusim…kdyz to nedopadne, clovek ziska zkusenosti a jde dal…pro me je to lepsi, nez se pak ptat, mela jsem to zkusit a nepromarnila jsem sanci…? Jeden nikdy nevi, co se z ceho vyklube…kdybych takhle nad vsim premyslela jak ty, tak jsem do smrti sama
Možná no, jestli to nějak neresis a nechávás to běžet. Mi to za nějaké zarleni a další spory nestojí montovat se do jiného vztahu. Já jsem bohužel majetnický, takže je pravděpodobný, že by to způsobilo víc škod než zábavy
Taky bych Tě s ním viděla, ale byla bys jak jeho starší sestra a on není duševně úplně v ppřádku, takže asi ne, ale byli byste legrační dvojka a naučila bys ho věcí…