Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
4.11.23 19:44
@Sonarka píše: :D Nj, ale Lorre je plachy muz…musim na nej opatrne… :)

Taky bych Tě s ním viděla, ale byla bys jak jeho starší sestra a on není duševně úplně v ppřádku, takže asi ne, ale byli byste legrační dvojka a naučila bys ho věcí… :pankac:

• Citovat
  • Upravit
106113
4.11.23 19:53
@Klopotkova píše:
Ty jsi na něj nějak citově napojená? Jasně, tak když jste byli domluvení a on to zrušil, chápu, že jsi zklamaná, ale takové to: vynahradím ti to v mileneckém vztahu, to se taky říká? Mně z toho přijde, že se těšíš víc na něj než na nějaký sex s ním a to je špatně.
@Prof. Farnsworth hledal ženskou, nechceš to zkusit s ním? Normální vztah, který ti asi chybí a který ti milenec nenahradí. Mně na nějaké sexuální vztahy přijdeš moc romantická.

Jasně, že se těším na něj respective na společný večer s ním..sex zas taková bomba není.
A díky..nesnáším dohazování a jedno rande už jsem dnes měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
4.11.23 19:57
@Venetia píše:
Jasně, že se těším na něj respective na společný večer s ním..sex zas taková bomba není.
A díky..nesnáším dohazování a jedno rande už jsem dnes měla.

A jak dopadlo rande..? To byl ten 62 lety?

• Citovat
  • Upravit
106113
4.11.23 20:05
@Sonarka píše:
Kdyz oni jsou v tomhle veku skoro vsichni zadani :D :think: Kdybych mela cekat na svobodneho prince na bilem koni, kterej zrovna bude chtit me a zrovna ja jeho, tak mi zaroste pavucinama :nevim: :P

Smutně je, že to tak opravdu je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.11.23 20:08
@Venetia píše:
Já tedy ne ,co bych z toho měla ?
Ty si tu vymyslíš

Nevymýšlím, ale zároveň místní osudy extra neprozivam. Jsou to pro mě cizí lidi.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
4.11.23 20:18
@Venetia píše:
Smutně je, že to tak opravdu je

Jo je…spoustu svobodnych zajemcu, ale nakonec mi to zajiskri zase se zadanym…

• Citovat
  • Upravit
106113
4.11.23 20:18
@Sonarka píše:
A jak dopadlo rande..? To byl ten 62 lety?

Jj, no jako vždy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
4.11.23 20:26
@Venetia píše:
Jj, no jako vždy

Aha…no ja uz ted ani nerandim…mozna po novem roce…kdyz bude nekdo vhodny. Ted si davam oddechovy cas. :)

• Citovat
  • Upravit
15943
4.11.23 20:31
@Sonarka píše: :D Nj, ale Lorre je plachy muz…musim na nej opatrne… :)

No, jestli je tak plachej jako drzej, tak to budeš mít jednoduchý. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
4.11.23 20:34
@Lorre píše: :mrgreen: říkám povolání profesionální milenka. Vzhledem k tomu že máš velmi podobný přístup jako já, tak bych to nedoporučoval 8)

Ale tak treba to dopadne jinak, nez milenectvim ;) Ja zase, kdyz se mi nekdo libi, tak to zkusim…kdyz to nedopadne, clovek ziska zkusenosti a jde dal…pro me je to lepsi, nez se pak ptat, mela jsem to zkusit a nepromarnila jsem sanci…? Jeden nikdy nevi, co se z ceho vyklube…kdybych takhle nad vsim premyslela jak ty, tak jsem do smrti sama :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30613
4.11.23 20:35
@Černá Madonna píše: :lol:
Tak jasný.
Myslela jsem to tak nějak trochu všeobecně, z pohledu mladých let bez žádných velkých závazků. :nevim:
Prostě jsem byla bezstarostná, myšleno v osobním životě.
Pracovní oblast, už byla něco úplně jiného.
To je přece jasný. ;)

A mně ne, mi to lichotí je to ženský :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30613
4.11.23 20:37
@Klopotkova píše:
Taky bych Tě s ním viděla, ale byla bys jak jeho starší sestra a on není duševně úplně v ppřádku, takže asi ne, ale byli byste legrační dvojka a naučila bys ho věcí… :pankac:

No ty máš zrovna co říkat o psychice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106113
4.11.23 20:41
@Sonarka píše:
Aha…no ja uz ted ani nerandim…mozna po novem roce…kdyz bude nekdo vhodny. Ted si davam oddechovy cas. :)

Já už taky nechci…jsem si řekla, že za kafe nic nedám, ale je to o ničem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15943
4.11.23 20:41
@Lorre píše:
A mně ne, mi to lichotí je to ženský :jazyk:

Jo, to je. :D
Samozřejmě to patří pořád k životu ženy, ale pak už to není zkrátka takovým středobodem, jakým býval. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30613
4.11.23 20:46
@Sonarka píše:
Ale tak treba to dopadne jinak, nez milenectvim ;) Ja zase, kdyz se mi nekdo libi, tak to zkusim…kdyz to nedopadne, clovek ziska zkusenosti a jde dal…pro me je to lepsi, nez se pak ptat, mela jsem to zkusit a nepromarnila jsem sanci…? Jeden nikdy nevi, co se z ceho vyklube…kdybych takhle nad vsim premyslela jak ty, tak jsem do smrti sama :mrgreen:

Možná no, jestli to nějak neresis a nechávás to běžet. Mi to za nějaké zarleni a další spory nestojí montovat se do jiného vztahu. Já jsem bohužel majetnický, takže je pravděpodobný, že by to způsobilo víc škod než zábavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová