Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tlustá Berta32 píše:
To máš těžké
- Sirča má literární talent a často zveličuje své štěstí
Takže ano, najdeš si někoho na „stálo“, budeš ho chvíli milovat a pak bude po lásce…
- Obě jste už žily s partnerama celé roky a víte, jak to dopadá, když kouzlo odejde a s někým žijete každodenně.
Twl, já Ti ten zakrácenej břečťanovej štít snad ráno vyfotím! ![]()
Na tom není nic ke zveličování, prostě hrdinskej čin, páč já tam sama nedokážu opřít ani ten blbej žebřík (sice hliníkovej, ale v tý dýlce strašně těžkej a nezvládnu s tím manipulovat), zkusila jsem vylézt nahoru se zahradnickejma nůžkama, rozklepaly se mi nohy a zase jsem slezla. ![]()
Bez něj bych si na to musela za drahý prachy jednat nějaký stromolezce nebo jeřáb s plošinou.
Uznávám, že bydlet v bytě, po opadnutí prvotní zamilovanosti bych si chlapa pravděpodobně taky musela idealizovat, protože cokoli krom těchhle chlapáren kolem baráku si dokážu zařídit snadno sama. Ale holt jsme na tý vsi, kde se ženský s fungujícím mužským žije fakt nesrovnatelně snáz, a hnojeno imponujícími činy a obdivem se datum expirace lásky dosti prodlužuje. ![]()
Ostatně, je jasné, že vzhledem k věku s tímhle chlapem zlatou svatbu určitě neoslavíme.
Co máš furt s tím dlouhodobým soužitím?
🧐
Teď je to dobrý - a až to dobrý bejt přestane, zas se každej rozestěhujeme do svýho, ne? ![]()
@Tlustá Berta32 píše:
Takže se zeptám takhle: jsi s někým dlouhodobě a furt je tam vášeň jak na začátku?
Ne, teď jsem singl.
A už dlouho.
Ono, je to přece jen už trochu jiné, než být bez závazků. ![]()
Alespoň pro mě.
Zřejmě na to nemám povahu a v tomto případě jsem se bála riskovat, že to nevyjde. ![]()
@sirikit píše:
Twl, já Ti ten zakrácenej břečťanovej štít snad ráno vyfotím!
Na tom není nic ke zveličování, prostě hrdinskej čin, páč já tam sama nedokážu opřít ani ten blbej žebřík (sice hliníkovej, ale v tý dýlce strašně těžkej a nezvládnu s tím manipulovat), zkusila jsem vylézt nahoru se zahradnickejma nůžkama, rozklepaly se mi nohy a zase jsem slezla.
Bez něj bych si na to musela za drahý prachy jednat nějaký stromolezce nebo jeřáb s plošinou.
Uznávám, že bydlet v bytě, po opadnutí prvotní zamilovanosti bych si chlapa pravděpodobně taky musela idealizovat, protože cokoli krom těchhle chlapáren kolem baráku si dokážu zařídit snadno sama. Ale holt jsme na tý vsi, kde se ženský s fungujícím mužským žije fakt nesrovnatelně snáz, a hnojeno imponujícími činy a obdivem se datum expirace lásky dosti prodlužuje.
Ostatně, je jasné, že vzhledem k věku s tímhle chlapem zlatou svatbu určitě neoslavíme.
Co máš furt s tím dlouhodobým soužitím?🧐
Teď je to dobrý - a až to dobrý bejt přestane, zas se každej rozestěhujeme do svýho, ne?
Ono často není lehký toho člověka vyhnat z bytu jen proto, že dojde šťáva z mé strany třeba. ![]()
Už jsem to zažil. ![]()
Snažím se teď vymyslet, jak zabránit tomu opadnutí vášně, právě tím, že se neuvidíme každý den ![]()
@Sonarka píše:A jinde zase pise, ze je mu pres 30
![]()
@Tlustá Berta32 píše:
Já mam tak velké srdce, že se tam vejde víc žen, byť ne najednou
@Sonarka píše:![]()
Kazdy mame neco
![]()
Jednou zajdem na kafe se Sirčou a Arturkou - ovšem nedáme vědět Lorremu. Uděláme to v Praze a pak mu pošleme fotky -aby záviděl ![]()
Kéž bych nebyl městskej balík a mastňák ![]()
@Černá Madonna píše:
No, tak si pak vyber.
Jj, není to s chlapama fakt jednoduchý.
Mozna sam nevi
To je jak muj ex, kterej mi porad tvrdil, ze je blondak, pritom mel vlasy hnede
Ti chlapi za to casto nemuzou
![]()
@Tlustá Berta32 píše:
Jednou zajdem na kafe se Sirčou a Arturkou - ovšem nedáme vědět Lorremu. Uděláme to v Praze a pak mu pošleme fotky -aby záviděl
@Sonarka píše:
Mozna sam nevi![]()
![]()
To je jak muj ex, kterej mi porad tvrdil, ze je blondak, pritom mel vlasy hnede
![]()
![]()
Ti chlapi za to casto nemuzou
![]()
![]()
@Černá Madonna píše:
To fakt, jo?
Možná nějaká vada, barvoslepost?
Ale, chápu, že si to třeba neuvědomoval.![]()
No je pravda, ze byl lehce barvoslepy
Treba si pletl cervenou a zelenou a ruzovou a sedou…to jsem si z nej vzdycky delala srandu, ze mame ruzove auto…meli jsme sede
A kdyz jsem si obarvila vlasy, tak jsem ho na to musela upozornit, pac si takovych veci fakt nevsimal ![]()
@Sonarka píše:Dobre
A jeste vezmeme Vendy a Madonnu
![]()
@Tlustá Berta32 píše:
Ono často není lehký toho člověka vyhnat z bytu jen proto, že dojde šťáva z mé strany třeba.![]()
Už jsem to zažil.
Snažím se teď vymyslet, jak zabránit tomu opadnutí vášně, právě tím, že se neuvidíme každý den
Každej svoje bydlení a pendlovat dle potřeby.
Sice to vyjde dráž, než totální sestěhování, ale zabráníš zevšednění, uchováš si vlastní soukromí a „bezpečnou noru“, do které se lze případně zašít, dáte si vzájemně spoustu prostoru k drobnému stýskání a radostnému padání do náruče.
Znám ve svém a starším věku několik párů, které to vedou přesně takhle, a vespolek vypadají spokojeně.
Ale pro rodinu s dětmi to zas naopak není praktické ani trochu.
Všecko má svoje. ![]()
@Sonarka píše:
No je pravda, ze byl lehce barvoslepyTreba si pletl cervenou a zelenou a ruzovou a sedou…to jsem si z nej vzdycky delala srandu, ze mame ruzove auto…meli jsme sede
![]()
A kdyz jsem si obarvila vlasy, tak jsem ho na to musela upozornit, pac si takovych veci fakt nevsimal
![]()
No, tak jestli si neděláš srandu, tak to už měl teda těžší stupeň barvosleposti. ![]()
Já potřebuju žít sám, nesnesu se ani se sebou dlouhodobě a musim jít mezi lidi, takže nemůžu žít s nikym dlouhodobě, navíc je blbý, že v Praze je takovej výběr holek, že se můžu zamilovat v metru cestou do práce třeba 6X - protože pěkných holek je dneska moc.
Paradox výběru, tolik nabídek, že si nedokážete vybrat a nakonec jste v pytli.
![]()