Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24803
5.11.23 11:50

@Arturie taky můj typ, takový jako prototyp zlýho kluka no :mrgreen: skvělý byl v Cestě z města 1, tam byl parádní… a ve Sklepě samozřejmě taky..
má takové ostřejší rysy, to je sexy..
a modrý oči - takové klišé :lol: a taky jsem na to několikrát dojela… má něco do sebe prostě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29606
5.11.23 12:29
@Sonarka píše:
No… :oops: Jsem doufala, ze na tu otazku nedojde :mrgreen: :andel:
Ale zenaty neni, ani nema deti…ma pritelkyni…dlouhodobou…deti pry nechteji.Příspěvek upraven 04.11.23 v 18:11

Tak ta přítelkyně je tam trochu problém. ;) ale alespoň nemá malé děti. I kdyz možná je bude chtít. Na vztah to asi nebude. :nevim: viděla bych to na pomocníka při odpoutani od současného. :lol: Tak jsme včera na srazu zhodnotili, že tam nebyl nikdo, kdo má pohodové manželství s prvním manželem nebo partnerem. Jediné dlouhodobě vztahy vydržely dvoum, a ty se nevdaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23962
5.11.23 12:39
@Lucy75 píše:
@Arturie taky můj typ, takový jako prototyp zlýho kluka no :mrgreen: skvělý byl v Cestě z města 1, tam byl parádní… a ve Sklepě samozřejmě taky..
a modrý oči - takové klišé :lol: a taky jsem na to několikrát dojela… má něco do sebe prostě…

Ted uz je uplne bílej. Ale porad fakt sexy. Byla jsem na nem pak jeste jednou, jenze to uz byl meziCovid, takze jsme staly asi 1,5 od podia a visely na mrižích. Mozna si me vsim, protoze kdyz jsem se vratila z WC, kamoska povida, hele Hanak tady byl, jako prisel az k tem zabranam a rikal, ze mame kliku, ze ten koncert vubec probeh. No, a ja zrovna byla na zachode :cert: Ty jo, ten by me asi jeste rozdejchal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
5.11.23 12:39
@Lucy75 píše:

Mně se Hanák strašně líbil v seriálu Místo nahoře jako starší milenec Kláry Apolenářové, byl tam úplně mňam. :srdce: :lol:

• Citovat
  • Upravit
23962
5.11.23 13:00
@Klopotkova píše:
Mně se Hanák strašně líbil v seriálu Místo nahoře jako starší milenec Kláry Apolenářové, byl tam úplně mňam. :srdce: :lol:

Tak to jsem nevidela. Mozna to jde jeste nekde dohledat. Diky za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
5.11.23 13:20
@Arturie píše:
Tak to jsem nevidela. Mozna to jde jeste nekde dohledat. Diky za tip.

To je ovšem seriál z roku 2004, na YouTube jsou všechny díly. Já tyto seriály úplně zbožňuji.

• Citovat
  • Upravit
30608
5.11.23 13:45
@marin píše:
Tak ta přítelkyně je tam trochu problém. ;) ale alespoň nemá malé děti. I kdyz možná je bude chtít. Na vztah to asi nebude. :nevim: viděla bych to na pomocníka při odpoutani od současného. :lol: Tak jsme včera na srazu zhodnotili, že tam nebyl nikdo, kdo má pohodové manželství s prvním manželem nebo partnerem. Jediné dlouhodobě vztahy vydržely dvoum, a ty se nevdaly.

Však jo, každá čtvrtá žena je šťastná :pankac:. Neboť není vdaná :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30608
5.11.23 13:46
@Lucy75 píše:

By mohl hrát nějakého vyšinutého psychouse. Se na to úplně hodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29606
5.11.23 13:54
@Lorre píše:
Však jo, každá čtvrtá žena je šťastná :pankac:. Neboť není vdaná :P

O tom vdavani to není. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
5.11.23 14:05
@Klopotkova píše:
To je ovšem seriál z roku 2004, na YouTube jsou všechny díly. Já tyto seriály úplně zbožňuji.

Misto nahore byl super serial, taky jsem sledovala :palec:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
5.11.23 14:12
@marin píše:

No ja parkrat nadhodila u nej tema deti, to jeste v dobe, kdy jsem po nem nejela :D A on byl vzdycky hrozne vyhybavy a bylo videt, ze to moc resit nechce…tak nevim…ale taky uz ma svuj vek, je mu 40 a prijde mi jako ten typ, co dlouho odmita deti, nebo to porad odklada v dlouhodobem a mozna i prechozenem vztahu a pak si je udela s jinou a hned zkraje :D Ja to teda nebudu, ja uz deti nechci… :D Muj kamarad to tak mel, byl s pritelkyni 17 let a ona porad chtela deti, on ne…no ona se pak spustila na srazu se spoluzakem, od toho meho kamarada hned odesla a po par mesicich s novym otehotnela…no a on..? Ted ma uz taky 2 deti…se svou dlouhodobou milenkou, kterou mel uz v dobe, kdy byl s tou pritelkyni :lol: :jazyk: Nekdy jsou ty vztahy fakt zajimave… :P Ale u tech prechozenych vztahu tohle byva taky caste, co jsem vypozorovala…ze jsou spolu casto uz jen ze setrvacnosti a pak prijde nekdo novy a tam najednou jde vse, co predtim neslo…

• Citovat
  • Upravit
29606
5.11.23 14:23
@Sonarka píše:
No ja parkrat nadhodila u nej tema deti, to jeste v dobe, kdy jsem po nem nejela :D A on byl vzdycky hrozne vyhybavy a bylo videt, ze to moc resit nechce…tak nevim…ale taky uz ma svuj vek, je mu 40 a prijde mi jako ten typ, co dlouho odmita deti, nebo to porad odklada v dlouhodobem a mozna i prechozenem vztahu a pak si je udela s jinou a hned zkraje :D Ja to teda nebudu, ja uz deti nechci… :D Muj kamarad to tak mel, byl s pritelkyni 17 let a ona porad chtela deti, on ne…no ona se pak spustila na srazu se spoluzakem, od toho meho kamarada hned odesla a po par mesicich s novym otehotnela…no a on..? Ted ma uz taky 2 deti…se svou dlouhodobou milenkou, kterou mel uz v dobe, kdy byl s tou pritelkyni :lol: :jazyk: Nekdy jsou ty vztahy fakt zajimave… :P Ale u tech prechozenych vztahu tohle byva taky caste, co jsem vypozorovala…ze jsou spolu casto uz jen ze setrvacnosti a pak prijde nekdo novy a tam najednou jde vse, co predtim neslo…

Jo bývá to tak. :lol: kolikrát i se svatbou. S jednou to neslo, ale pak si vezme druhou po pár měsících vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30608
5.11.23 15:03
@Sonarka píše:
Misto nahore byl super serial, taky jsem sledovala :palec:

Nahoře to mám taky rád no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
5.11.23 15:07
@marin píše:
Jo bývá to tak. :lol: kolikrát i se svatbou. S jednou to neslo, ale pak si vezme druhou po pár měsících vztahu.

Jo jo…tak treba budu do roka chystat veselku :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
5.11.23 15:08
@Venetia píše:
A ještě budou pochybovat, ze nerozezname 14 od píše: Více
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...