Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106066
5.11.23 18:01
@Sonarka píše:
Tady je dnes zase sranda :D Lorre, jak to teda je…? Ja si teda uprimne myslim, ze je tu hodne reinkarnovanych nicku…nejak to neresim…ac tomu teda moc nerozumim :)

Vi to všichni, ale Lorre je taková sra@lbotka, ze to nepřizna…takovy je charakter

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30555
5.11.23 18:08
@Lucy75 píše:
tak stejně jako Roden a poslední dobou i Vašut, těm všem magorství snadno uvěřit.. :mrgreen: jinak Vašut je dle youtuberů fakt nafoukaný sobec, měří si svůj čas a prachy minutama a je přezíravej, ani mne to nepřekvapilo..
sympaticky na mne působí Vetchý, ale bůh ví, jaký je v reálu.. Mám ho ráda v Příběhu kmotra, boží. ze života a husí kůže… a Čermáka v Gangsterce (oba díly), je dobrej.. ;)

Jojo taky sem to slyšel o Vasutovi. Má na to ksicht

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75662
5.11.23 18:32
@Lorre píše:
Naopak, to sou moje největší fanynky. Podívej jak často mě zmiňují :mrgreen:. My se máme v lásce vzájemně :dance:Příspěvek upraven 05.11.23 v 15:15

Víš, Lorre, mám k tobě vztah asi jako k potravinovým molům.
Svého času jsme si je odněkud přivezli v ořeších a oni se pak vylíhli a rozlétli po kuchyni. :zed:
Tenkrát byli častým námětem našich emotivních rozhovorů a když jsme nějakýho zahlídli, neudrželi jsme se a tleskali mu. :roll:
Ale lásku bych v tom, na místě mola, úplně nehledala. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30555
5.11.23 18:37
@sirikit píše:
Svého času jsme si je odněkud přivezli v ořeších a oni se pak vylíhli a rozlétli po kuchyni. :zed:
Tenkrát byli častým námětem našich emotivních rozhovorů a když jsme nějakýho zahlídli, neudrželi jsme se a tleskali mu. :roll:
Ale lásku bych v tom, na místě mola, úplně nehledala. :P

Tleskali jste molům? 8o :think: A co děláte jeste (vidíš Sonarko :cert:, vzpomněl sem si) když máte vycházky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
5.11.23 18:37
@Lucy75 píše:
tak stejně jako Roden a poslední dobou i Vašut, těm všem magorství snadno uvěřit.. :mrgreen: jinak Vašut je dle youtuberů fakt nafoukaný sobec, měří si svůj čas a prachy minutama a je přezíravej, ani mne to nepřekvapilo..
sympaticky na mne působí Vetchý, ale bůh ví, jaký je v reálu.. Mám ho ráda v Příběhu kmotra, boží. ze života a husí kůže… a Čermáka v Gangsterce (oba díly), je dobrej.. ;)

Z tech jmenovanych mam rada Rodena :) Je sympatak…libil se mi v Kytici, jak hral toho mrtveho vojaka :lol:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
5.11.23 18:38
@Lorre píše:
Tleskali jste molům? 8o :think: A co děláte jeste (vidíš Sonarko :cert:, vzpomněl sem si) když máte vycházky?

Vidis, jak na tebe mam dobry vliv :P

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
5.11.23 18:39
@Arturie píše:
Vidis, tu fotku uz ani nemam. Ja jsem si ho zablokovala, v tomhle jsem rozhodna. Mam u nej v byte jeste nejaky kramy, dokonce vibrator, ale kašlu na to :cert:

Mame ji myslim i v uzavrence…ja ji mam v telefonu, posilala jsem ji tenkrat i Nemcovi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30555
5.11.23 18:41
@Sonarka píše:
Vidis, jak na tebe mam dobry vliv :P

Este že tě lásko maaam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
5.11.23 18:41
@marin píše:
Já se zase vždycky usmivam přitom „jo no.“ To rika moje 16 dcera. :lol:

No vsak je mu taky 19 :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
75662
5.11.23 18:42
@Tlustá Berta32 píše:
Zlé oči? Snad trochu dominantní, jako učitelka, ale ne matematiky, to zase ne. Tak zlá není :nevim:

Vostrá jak břitva! :pankac:
Přísná, ale spravedlivá. :andel:
Na zlej pohled pomohla úprava víček, ale zas to tou dobrotivostí nepřehnat, žejo! :nevim:
Kázeň muší bejt! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
5.11.23 18:44
@Tlustá Berta32 píše:
To neni, Arturka i Sirča jsou furt kočky. Viděl jsem fotky. Ale neviděl jsem Sonny :nevim:

No ja jsem taky kocka :nevim: :jazyk: :mrgreen: Ale zatimco Arturka a Sir jsou takove ty sexy dablice, ja jsem spis roztomily andilek :P :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
75662
5.11.23 18:44
@Lorre píše:

Neznáš manuální dezinsekci, bobku?
Tobě bych ráda tleskla taky, rázně, kdybys měl mezi mými dlaněmi hlavu. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75662
5.11.23 18:45
@Sonarka píše:
No ja jsem taky kocka :nevim: :jazyk: :mrgreen: Ale zatimco Arturka a Sir jsou takove ty sexy dablice, ja jsem spis roztomily andilek :P :mrgreen:

Jsem si Tě našla na seznamce, když ji tu onehdá Kutil zmiňoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
5.11.23 18:47
@sirikit píše:
Ale lásku bych v tom, na místě mola, úplně nehledala. :P

hustý :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: taky molům tleskám, jsi literární talent :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29587
5.11.23 18:49
@Sonarka píše:
No vsak je mu taky 19 :nevim: :mrgreen:

Asi se pohybuje mezi mládeží. :lol: :mrgreen: :lol: I když nevím, jestli zrovna toto je typické, řekla bych, že ne. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová