Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše:
Tady je dnes zase srandaLorre, jak to teda je…? Ja si teda uprimne myslim, ze je tu hodne reinkarnovanych nicku…nejak to neresim…ac tomu teda moc nerozumim
Vi to všichni, ale Lorre je taková sra@lbotka, ze to nepřizna…takovy je charakter
@Lucy75 píše:
tak stejně jako Roden a poslední dobou i Vašut, těm všem magorství snadno uvěřit..jinak Vašut je dle youtuberů fakt nafoukaný sobec, měří si svůj čas a prachy minutama a je přezíravej, ani mne to nepřekvapilo..
sympaticky na mne působí Vetchý, ale bůh ví, jaký je v reálu.. Mám ho ráda v Příběhu kmotra, boží. ze života a husí kůže… a Čermáka v Gangsterce (oba díly), je dobrej..
Jojo taky sem to slyšel o Vasutovi. Má na to ksicht
@Lorre píše:
Naopak, to sou moje největší fanynky. Podívej jak často mě zmiňují. My se máme v lásce vzájemně
Příspěvek upraven 05.11.23 v 15:15
Víš, Lorre, mám k tobě vztah asi jako k potravinovým molům.
Svého času jsme si je odněkud přivezli v ořeších a oni se pak vylíhli a rozlétli po kuchyni. ![]()
Tenkrát byli častým námětem našich emotivních rozhovorů a když jsme nějakýho zahlídli, neudrželi jsme se a tleskali mu. ![]()
Ale lásku bych v tom, na místě mola, úplně nehledala. ![]()
@sirikit píše:
Svého času jsme si je odněkud přivezli v ořeších a oni se pak vylíhli a rozlétli po kuchyni.
Tenkrát byli častým námětem našich emotivních rozhovorů a když jsme nějakýho zahlídli, neudrželi jsme se a tleskali mu.
Ale lásku bych v tom, na místě mola, úplně nehledala.
Tleskali jste molům?
A co děláte jeste (vidíš Sonarko
, vzpomněl sem si) když máte vycházky?
@Lucy75 píše:
tak stejně jako Roden a poslední dobou i Vašut, těm všem magorství snadno uvěřit..jinak Vašut je dle youtuberů fakt nafoukaný sobec, měří si svůj čas a prachy minutama a je přezíravej, ani mne to nepřekvapilo..
sympaticky na mne působí Vetchý, ale bůh ví, jaký je v reálu.. Mám ho ráda v Příběhu kmotra, boží. ze života a husí kůže… a Čermáka v Gangsterce (oba díly), je dobrej..
Z tech jmenovanych mam rada Rodena
Je sympatak…libil se mi v Kytici, jak hral toho mrtveho vojaka ![]()
@Lorre píše:
Tleskali jste molům?![]()
Vidis, jak na tebe mam dobry vliv ![]()
@Arturie píše:
Vidis, tu fotku uz ani nemam. Ja jsem si ho zablokovala, v tomhle jsem rozhodna. Mam u nej v byte jeste nejaky kramy, dokonce vibrator, ale kašlu na to
Mame ji myslim i v uzavrence…ja ji mam v telefonu, posilala jsem ji tenkrat i Nemcovi ![]()
@Sonarka píše:
Vidis, jak na tebe mam dobry vliv
Este že tě lásko maaam ![]()
@marin píše:
Já se zase vždycky usmivam přitom „jo no.“ To rika moje 16 dcera.
No vsak je mu taky 19
![]()
@Tlustá Berta32 píše:
Zlé oči? Snad trochu dominantní, jako učitelka, ale ne matematiky, to zase ne. Tak zlá není
Vostrá jak břitva! ![]()
Přísná, ale spravedlivá. ![]()
Na zlej pohled pomohla úprava víček, ale zas to tou dobrotivostí nepřehnat, žejo! ![]()
Kázeň muší bejt! ![]()
@Tlustá Berta32 píše:
To neni, Arturka i Sirča jsou furt kočky. Viděl jsem fotky. Ale neviděl jsem Sonny
No ja jsem taky kocka
Ale zatimco Arturka a Sir jsou takove ty sexy dablice, ja jsem spis roztomily andilek
![]()
@Lorre píše:
Tleskali jste molům?![]()
Neznáš manuální dezinsekci, bobku?
Tobě bych ráda tleskla taky, rázně, kdybys měl mezi mými dlaněmi hlavu. ![]()
@Sonarka píše:
No ja jsem taky kocka![]()
![]()
Ale zatimco Arturka a Sir jsou takove ty sexy dablice, ja jsem spis roztomily andilek
![]()
Jsem si Tě našla na seznamce, když ji tu onehdá Kutil zmiňoval.
@sirikit píše:
Svého času jsme si je odněkud přivezli v ořeších a oni se pak vylíhli a rozlétli po kuchyni.
Tenkrát byli častým námětem našich emotivních rozhovorů a když jsme nějakýho zahlídli, neudrželi jsme se a tleskali mu.
Ale lásku bych v tom, na místě mola, úplně nehledala.
hustý
taky molům tleskám, jsi literární talent ![]()
@Sonarka píše:
No vsak je mu taky 19![]()
Asi se pohybuje mezi mládeží.
I když nevím, jestli zrovna toto je typické, řekla bych, že ne. ![]()