Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tlustá Berta32 píše:
No a kolik bys holka chtěla? Doživotí?Já tohle neplánuju, buď to přijde samo či ne. To potom… zamilovanost by mohla vydržet déle, kdybysme spolu nebydleli.
A vídání tak 3-4 x týdně. Je to pokus
doživotí je hustý synonymum pro dlouhodobej vztah nebo manželství
to si musim zapomatovat, až někomu budu přát na svatbě ![]()
@Sonarka píše:
Pro ty dnesni mlade je typicke, ze pouzivaji hodne anglicka slovaMoje dcera treba hodne pouziva slova „nice“, „crazy“, nebo „random“
Nebo jak se to pise
Já se včera rozčílila při televizních novinách, když jela reportáž z vesnice tady kousek od nás, kde prej zrekonstruovali „brownfield“. ![]()
Jako cože, ve Valči byl nějakej brownfield, kterej by bylo potřeba rekonstruovat?? ![]()
A ukázalo se, že akorát předělali starou Sokolovnu na kulturák.
Jako, nic proti cizím slovům, sama je celkem hustě používám, ale vesnice na Vysočině a brownfield, to už by se fakt měl někdo uklidnit a mám našlápnuto v tom smyslu reportérům ČT něco hezkého napsat. ![]()
Příspěvek upraven 05.11.23 v 22:08
@Lorre píše:
Já mám největší veselku když se obvykle zbavím nějaké ženské. To byl dycky oddych a svoboda
A proč tedy stále hledáš, dokonce i na seznamkách, když je ti samotnému dobře? ![]()
@Černá Madonna píše:
A proč tedy stále hledáš, dokonce i na seznamkách, když je ti samotnému dobře?
Kdy sem psal že hledám?
Však já už neměl rande tak rok ![]()
@marin píše:
Já se zase vždycky usmivam přitom „jo no.“ To rika moje 16 dcera.
@Lorre píše:
Kdy sem psal že hledám?Však já už neměl rande tak rok
Ta uživatelka lékařka, která tady veřejně stála o rande s tebou a nakonec jste se sešli, to nedopadlo? Ty a doktorka medicíny. Je to už tak rok. ![]()
@Lorre píše:
Kdy sem psal že hledám?Však já už neměl rande tak rok
No vidíš to.
A kde to vázne?
![]()
@Černá Madonna píše:
No a já už jsem se přistihla, že to jeho Este, začínám používat sama v reálu.
Nějak jsem to nezkoumala. On používá este nebo eště? Protože to druhé je v Praze a Středočeském kraji normál.
@marin píše:
Nějak jsem to nezkoumala. On používá este nebo eště? Protože to druhé je v Praze a Středočeském kraji normál.
Používá Este. ![]()
@Sonarka píše:Jj, pravej, ale na 3 roky
Na 3 roky jako Feri?
@Černá Madonna píše:
No a já už jsem se přistihla, že to jeho Este, začínám používat sama v reálu.
Aspoň si na mě vždycky vzpomeneš ![]()
@marin píše:
No eště, Este, to je jedno jestli tam sou háčky či ne. tam jde o to, že tam má být údajně j, takže ještě
.
@Černá Madonna píše:Čekám až přijedeš přece
No vidíš to.
A kde to vázne?![]()
@Klopotkova píše:
Ta uživatelka lékařka, která tady veřejně stála o rande s tebou a nakonec jste se sešli, to nedopadlo? Ty a doktorka medicíny. Je to už tak rok.
Tywe, to je odstrašující jak tim žiješ.
. Máš napsané v Excelu kdo kde s kým promluvil, ne?
Na jednu stranu to skutečně odpovídá tvé přezdívce
.
@Lorre píše:
Aspoň si na mě vždycky vzpomeneš
Njn, musím se to odnaučit.
![]()