Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2517
5.11.23 20:50
@Tlustá Berta32 píše:
No a kolik bys holka chtěla? Doživotí? :nevim:Já tohle neplánuju, buď to přijde samo či ne. To potom… zamilovanost by mohla vydržet déle, kdybysme spolu nebydleli. :nevim: A vídání tak 3-4 x týdně. Je to pokus :nevim:

doživotí je hustý synonymum pro dlouhodobej vztah nebo manželství :potlesk: to si musim zapomatovat, až někomu budu přát na svatbě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75692
5.11.23 20:55
@Sonarka píše:
Pro ty dnesni mlade je typicke, ze pouzivaji hodne anglicka slova :D Moje dcera treba hodne pouziva slova „nice“, „crazy“, nebo „random“ :mrgreen: Nebo jak se to pise :mrgreen:

Já se včera rozčílila při televizních novinách, když jela reportáž z vesnice tady kousek od nás, kde prej zrekonstruovali „brownfield“. 8o
Jako cože, ve Valči byl nějakej brownfield, kterej by bylo potřeba rekonstruovat?? :roll:
A ukázalo se, že akorát předělali starou Sokolovnu na kulturák.
Jako, nic proti cizím slovům, sama je celkem hustě používám, ale vesnice na Vysočině a brownfield, to už by se fakt měl někdo uklidnit a mám našlápnuto v tom smyslu reportérům ČT něco hezkého napsat. :pocitac:

Příspěvek upraven 05.11.23 v 22:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15941
5.11.23 21:42
@Lorre píše:
Já mám největší veselku když se obvykle zbavím nějaké ženské :lol:. To byl dycky oddych a svoboda

A proč tedy stále hledáš, dokonce i na seznamkách, když je ti samotnému dobře? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30608
5.11.23 21:45
@Černá Madonna píše:
A proč tedy stále hledáš, dokonce i na seznamkách, když je ti samotnému dobře? :nevim:

Kdy sem psal že hledám? :think: Však já už neměl rande tak rok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15941
5.11.23 21:53
@marin píše:
Já se zase vždycky usmivam přitom „jo no.“ To rika moje 16 dcera. :lol:
:lol:
No a já už jsem se přistihla, že to jeho Este, začínám používat sama v reálu. :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
5.11.23 22:17
@Lorre píše:
Kdy sem psal že hledám? :think: Však já už neměl rande tak rok :D

Ta uživatelka lékařka, která tady veřejně stála o rande s tebou a nakonec jste se sešli, to nedopadlo? Ty a doktorka medicíny. Je to už tak rok. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15941
5.11.23 22:18
@Lorre píše:
Kdy sem psal že hledám? :think: Však já už neměl rande tak rok :D

No vidíš to.
A kde to vázne? :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29606
5.11.23 22:25
@Černá Madonna píše: :lol:
No a já už jsem se přistihla, že to jeho Este, začínám používat sama v reálu. :dance:

Nějak jsem to nezkoumala. On používá este nebo eště? Protože to druhé je v Praze a Středočeském kraji normál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15941
5.11.23 22:41
@marin píše:
Nějak jsem to nezkoumala. On používá este nebo eště? Protože to druhé je v Praze a Středočeském kraji normál.

Používá Este. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
5.11.23 22:51
@Sonarka píše: :lol: Jj, pravej, ale na 3 roky :mrgreen:

Na 3 roky jako Feri?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30608
5.11.23 23:41
@Černá Madonna píše: :lol:
No a já už jsem se přistihla, že to jeho Este, začínám používat sama v reálu. :dance:

Aspoň si na mě vždycky vzpomeneš :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30608
5.11.23 23:47
@marin píše:

No eště, Este, to je jedno jestli tam sou háčky či ne. tam jde o to, že tam má být údajně j, takže ještě :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30608
5.11.23 23:48
@Černá Madonna píše:
No vidíš to.
A kde to vázne? :nevim: :mrgreen:
Čekám až přijedeš přece :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30608
5.11.23 23:51
@Klopotkova píše:
Ta uživatelka lékařka, která tady veřejně stála o rande s tebou a nakonec jste se sešli, to nedopadlo? Ty a doktorka medicíny. Je to už tak rok. :mrgreen:

Tywe, to je odstrašující jak tim žiješ. :mrgreen:. Máš napsané v Excelu kdo kde s kým promluvil, ne? :P Na jednu stranu to skutečně odpovídá tvé přezdívce :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15941
5.11.23 23:54
@Lorre píše:
Aspoň si na mě vždycky vzpomeneš :*

Njn, musím se to odnaučit. :mrgreen: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek