Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše:
@Lorre Můj názor je ten, že tě babča sirikit miluje. Ona si myslí, že jí to tady snad patří. Od doby, kdy o svém milenci psala jako o Mysakovi, ty její elaboráty nečtu.
Taky její srdceryvné texty preskakuji. Romány přes půl stránky a snaží se být hrozně dokonalá. Bude beztak taková ta protivná babka s psíkem v kabelce co každého pomlouvá
.
No ale co si budem, tebe taky obvykle přeskakuji. Ty musíš něco tvrdého brát ![]()
@Tlustá Berta32 píše:
Chudák kluk. On trpí zácpou prej
Spíš na prujmy, to kdybys vždycky viděl. Většinou si přitom čtu emimino
@Lorre píše:
Taky její srdceryvné texty preskakuji. Romány přes půl stránky a snaží se být hrozně dokonalá. Bude beztak taková ta protivná babka s psíkem v kabelce co každého pomlouvá.
No ale co si budem, tebe taky obvykle přeskakuji. Ty musíš něco tvrdého brát
To neni, Arturka i Sirča jsou furt kočky. Viděl jsem fotky. Ale neviděl jsem Sonny ![]()
@Tlustá Berta32 píše:
To neni, Arturka i Sirča jsou furt kočky. Viděl jsem fotky. Ale neviděl jsem Sonny
Vidím že vrána k vrane seda ![]()
@Tlustá Berta32 píše:
To neni, Arturka i Sirča jsou furt kočky. Viděl jsem fotky. Ale neviděl jsem Sonny
Dík. Lorre si asi zenskou po 50 predstavuje s holí a šátkem na hlave ![]()
@Arturie píše:
Dík. Lorre si asi zenskou po 50 predstavuje s holí a šátkem na hlave
Naopak znám 50 letou ženskou co je nejhezčí co sem kdy v životě osobně potkal ![]()
@Lorre píše:
Naopak znám 50 letou ženskou co je nejhezčí co sem kdy v životě osobně potkal
Tak ji hlavne neoslovuj babčo.
@Tlustá Berta32 píše:
Sirikit tady kdysi veřejně dávala fotky a co se týče vzhledu, tak lepší průměr. Má zlý pohled. Arturii jsem neviděla, ale nejednou jsem četla, že je to velmi atraktivní brunetka. Netoužím odsud nikoho vidět na fotce. Mám určitou představu za ty roky a to mi stačí.
@Lorre píše:
Vidím že vrána k vrane seda
Jo, my jsme politicky ne-sluníčkáři. ![]()
Akorát Sirča nevím proč volí sluníčkového Fialu, já ho nesnášim ![]()
Někdy s tím jejím Myšákem pokecáme o politice, ale to by se nedostalo na holky vůbec, takže až jindy ![]()
@Klopotkova píše:
Sirikit tady kdysi veřejně dávala fotky a co se týče vzhledu, tak lepší průměr. Má zlý pohled. Arturii jsem neviděla, ale nejednou jsem četla, že je to velmi atraktivní brunetka. Netoužím odsud nikoho vidět na fotce. Mám určitou představu za ty roky a to mi stačí.
Zlé oči? Snad trochu dominantní, jako učitelka, ale ne matematiky, to zase ne. Tak zlá není ![]()
@Arturie píše:
Bych si nikdy nedovolil. To říkám jen vyvoleným ![]()
@Arturie píše:
Mně přijde anti-erotický už když si v páru říkaj lidi „taťko“ a „mamčo“ ![]()
@Tlustá Berta32 píše:
Mně přijde anti-erotický už když si v páru říkaj lidi „taťko“ a „mamčo“
Mně taky. A nebo takové to - když už rodiče mají vnuky, tak říct třeba tátovi dědo, on přece není můj děda.
Musíme se trochu posunout v debatě, takže bych to tady uzavřel asi s tím, že nejhezčí a nejchytřejší jsem tady já. ![]()
S tím by se myslim dalo souhlasit. Tím tato debata končí ![]()
@Lorre píše:
By mohl hrát nějakého vyšinutého psychouse. Se na to úplně hodí
tak stejně jako Roden a poslední dobou i Vašut, těm všem magorství snadno uvěřit..
jinak Vašut je dle youtuberů fakt nafoukaný sobec, měří si svůj čas a prachy minutama a je přezíravej, ani mne to nepřekvapilo..
sympaticky na mne působí Vetchý, ale bůh ví, jaký je v reálu.. Mám ho ráda v Příběhu kmotra, boží. ze života a husí kůže… a Čermáka v Gangsterce (oba díly), je dobrej.. ![]()