Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tlustá Berta32 píše:
Já potřebuju žít sám, nesnesu se ani se sebou dlouhodobě a musim jít mezi lidi, takže nemůžu žít s nikym dlouhodobě, navíc je blbý, že v Praze je takovej výběr holek, že se můžu zamilovat v metru cestou do práce třeba 6X - protože pěkných holek je dneska moc.Paradox výběru, tolik nabídek, že si nedokážete vybrat a nakonec jste v pytli.![]()
To je pravda, bohatá nabídka znesnadňuje výběr. ![]()
Já se v pátek zasekala půl hodiny jen na výběru diáře 2024. ![]()
Kdyby měli dva typy, vezmu si ten týdenní bez ohledu na design a nemám o čem. ![]()
@Tlustá Berta32 píše:
Navíc jak jsem už napsal, Slunce se nakonec zvětší a všechno tady spálí - už brzo, za pár miliard let, ale to uteče jak voda.![]()
Už jsme zase o několik vteřin blíž katastrofě
Já už úplně cítím, jak se zvětšuje, trochu, ale přece
To nebylo Slunce… ![]()
@Tlustá Berta32 píše:
Ty trpíš zácpou a zaraženými větry, je to tak?Jsi takovej ten úzkostlivej typ
On je reinkarnovaný uživatel Detsa, v té době se tady prezentoval, že má 19 let, nevím, kolik let je to zpátky, cca 4.. Tenkrát tady z ničeho nic začal psát nesmysly o vyhlazení lidstva, potom si zažádal o smazání i se všemi svými příspěvky. Takže je možné ho dohledat asi jen v citacích.
Potom tady už pod uživatelem Lorre psal lidem, kteří měli jiné politické názory než on, že jim dá kontakt na výborného psychiatra.
@Arturie píše:
Mohla bych bejt tvoje matka, cucáku
Ale obecne nemam problem s mladsima chlapama. Jsem typicka MILFka.
@sirikit píše:
To je pravda, bohatá nabídka znesnadňuje výběr.
Já se v pátek zasekala půl hodiny jen na výběru diáře 2024.
Kdyby měli dva typy, vezmu si ten týdenní bez ohledu na design a nemám o čem.
jsem ráda že tim netrpim sama
taky mi ta možnost výběru komplikuje život. Kromě chlapů, tam to nehrozí.
@Sonarka píše:
No je pravda, ze byl lehce barvoslepyTreba si pletl cervenou a zelenou a ruzovou a sedou…to jsem si z nej vzdycky delala srandu, ze mame ruzove auto…meli jsme sede
![]()
A kdyz jsem si obarvila vlasy, tak jsem ho na to musela upozornit, pac si takovych veci fakt nevsimal
Takže si původně bruneta? ![]()
@Lorre píše:
Za příslušnou částku bych si koupil největší kočku co kde najdu a privazu si ji já.
aha tak už se to ukazuje, kam tě to táhne
to neni špatnej plán to ti schvaluju ![]()
@inzenyrka85 píše:
aha tak už se to ukazuje, kam tě to táhneto neni špatnej plán to ti schvaluju
Z dominy je rázem poddajná otrokyně?
Byl rychlý zvrat
@Lorre píše:
Z dominy je rázem poddajná otrokyně?Byl rychlý zvrat
o mně tu nikdo nemluví přece
ale dík za kompliment ![]()
@inzenyrka85 píše:
jsem ráda že tim netrpim samataky mi ta možnost výběru komplikuje život. Kromě chlapů, tam to nehrozí.
Jo, s chlapama mívám naštěstí jasno vcelku bleskurychle, na začátku současného vztahu jsem měla akorát dilema, jestli jet na dva roky domluvenou dovču s KSV (rok předtím nám ji típnul covid), už jsem měla zaplacenou zálohu - a do toho se šest neděl před odjezdem zamiluju jinde.
![]()
Jsem si říkala, že když ten úplně čerstvoučkej vztah neklapne, přijdu zbytečně o fáájn dovču… a zas jsem neměla chuť trávit týden na jachtě s kámošem, když fakticky jsem chtěla být ideálně 24/7 s novým objevem.
No, nejela jsem - a dobře jsem udělala, ani o tu zálohu jsem nepřišla, fér KSV mi ji poslal zpátky.
![]()
@inzenyrka85 píše:
o mně tu nikdo nemluví přeceale dík za kompliment
Chvíli sem přemýšlel jaký kompliment sem ti složil
.
@Klopotkova píše:
On je reinkarnovaný uživatel Detsa, v té době se tady prezentoval, že má 19 let, nevím, kolik let je to zpátky, cca 4.. Tenkrát tady z ničeho nic začal psát nesmysly o vyhlazení lidstva, potom si zažádal o smazání i se všemi svými příspěvky. Takže je možné ho dohledat asi jen v citacích.
Potom tady už pod uživatelem Lorre psal lidem, kteří měli jiné politické názory než on, že jim dá kontakt na výborného psychiatra.
Faaakt? Tobe verim, ty mas prehled.
@Lorre píše:
Chvíli sem přemýšlel jaký kompliment sem ti složil.
no že by sis zaplatil největší kočku ![]()
@inzenyrka85 píše:
no že by sis zaplatil největší kočku
Aha todle… Já že ta otrokyně ![]()
@Tlustá Berta32 píše:A mne taky nedate vedet ?
Jednou zajdem na kafe se Sirčou a Arturkou - ovšem nedáme vědět Lorremu. Uděláme to v Praze a pak mu pošleme fotky -aby záviděl
@Sonarka píše:
Mozna sam nevi![]()
![]()
To je jak muj ex, kterej mi porad tvrdil, ze je blondak, pritom mel vlasy hnede
![]()
![]()
Ti chlapi za to casto nemuzou
![]()
![]()
A ještě budou pochybovat, ze nerozezname 14 od 20