Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
5.11.23 15:52
@Lorre píše:
No zamaz sebe a ukaž :mrgreen:

Nene, hezky uvidis i me :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30557
5.11.23 15:54
@Sonarka píše:
Nene, hezky uvidis i me :mrgreen:

Nechci tě vidět :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
5.11.23 16:00
@Sonarka píše: :mrgreen: No mne vzdycky ex rikaval - Cekej necekané :mrgreen:

Když tady do diskusí chodil ještě Cosmopol a Lorre byl Detsa, tak si pamatuji, jak tady Cosmopol jednou napsal směrem k Detsovi : Toho kluka se ještě nikdo neujal?

• Citovat
  • Upravit
30557
5.11.23 16:02
@Klopotkova píše:
Když tady do diskusí chodil ještě Cosmopol a Lorre byl Detsa, tak si pamatuji, jak tady Cosmopol jednou napsal směrem k Detsovi : Toho kluka se ještě nikdo neujal?

Nezapomeň Este zmínit že chci vyvraždit lidstvo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
5.11.23 16:02
@Klopotkova píše:

Tady je dnes zase sranda :D Lorre, jak to teda je…? Ja si teda uprimne myslim, ze je tu hodne reinkarnovanych nicku…nejak to neresim…ac tomu teda moc nerozumim :)

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
5.11.23 16:03
@Lorre píše:
Nezapomeň Este zmínit že chci vyvraždit lidstvo :lol:

No ja si myslim :jazyk: :mrgreen: Ja chci zase vyvrazdit to tvoje „Este“ :lol: :pocitac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30557
5.11.23 16:04
@Sonarka píše:
Tady je dnes zase sranda :D Lorre, jak to teda je…? Ja si teda uprimne myslim, ze je tu hodne reinkarnovanych nicku…nejak to neresim…ac tomu teda moc nerozumim :)

Tak to jsme dva :lol:. Píše to všude a furt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
5.11.23 16:05
@Lorre píše:
Nechci tě vidět :jazyk:

Ale…urcite uz ti visi fotka me postavy nad posteli, tak alespon to budes mit komplet :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30557
5.11.23 16:06
@Sonarka píše:
No ja si myslim :jazyk: :mrgreen: Ja chci zase vyvrazdit to tvoje „Este“ :lol: :pocitac: :mrgreen:

Sem na to zapomněl že se to píše jinak :P. Kamarádka me asi 3 roky ucila, že se nepíše hold, ale holt :lol:. Tak musíš ESTE vydrzet :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
5.11.23 16:08

@Lorre Můj názor je ten, že tě babča sirikit miluje. Ona si myslí, že jí to tady snad patří. Od doby, kdy o svém milenci psala jako o Mysakovi, ty její elaboráty nečtu.

• Citovat
  • Upravit
23946
5.11.23 16:08
@Sonarka píše:
Ja mam s Arturkou dokonce spolecnou fotku :P I s jejim milencem :mrgreen: :P :jazyk: Ale jsme tam obleceni neboj :P

Vidis, tu fotku uz ani nemam. Ja jsem si ho zablokovala, v tomhle jsem rozhodna. Mam u nej v byte jeste nejaky kramy, dokonce vibrator, ale kašlu na to :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tlustá Berta32
5.11.23 16:09
@Klopotkova píše:

Chudák kluk. On trpí zácpou prej :,(

• Citovat
  • Upravit
Tlustá Berta32
5.11.23 16:09
@Arturie píše:
Vidis, tu fotku uz ani nemam. Ja jsem si ho zablokovala, v tomhle jsem rozhodna. Mam u nej v byte jeste nejaky kramy, dokonce vibrator, ale kašlu na to :cert:

To myslíš politika? 8o

• Citovat
  • Upravit
23946
5.11.23 16:11
@Tlustá Berta32 píše:
To myslíš politika? 8o

Ano. A nenas.ral me jen tou trojkou. Pokousel se to jeste zehlit, ale z my strany je to pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29591
5.11.23 16:12
@Sonarka píše:
No ja si myslim :jazyk: :mrgreen: Ja chci zase vyvrazdit to tvoje „Este“ :lol: :pocitac: :mrgreen:

Já se zase vždycky usmivam přitom „jo no.“ To rika moje 16 dcera. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová