Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše:No mne vzdycky ex rikaval - Cekej necekané
Když tady do diskusí chodil ještě Cosmopol a Lorre byl Detsa, tak si pamatuji, jak tady Cosmopol jednou napsal směrem k Detsovi : Toho kluka se ještě nikdo neujal?
@Klopotkova píše:
Když tady do diskusí chodil ještě Cosmopol a Lorre byl Detsa, tak si pamatuji, jak tady Cosmopol jednou napsal směrem k Detsovi : Toho kluka se ještě nikdo neujal?
Nezapomeň Este zmínit že chci vyvraždit lidstvo ![]()
@Klopotkova píše:
Tady je dnes zase sranda
Lorre, jak to teda je…? Ja si teda uprimne myslim, ze je tu hodne reinkarnovanych nicku…nejak to neresim…ac tomu teda moc nerozumim ![]()
@Lorre píše:
Nezapomeň Este zmínit že chci vyvraždit lidstvo
No ja si myslim
Ja chci zase vyvrazdit to tvoje „Este“
![]()
@Sonarka píše:
Tady je dnes zase srandaLorre, jak to teda je…? Ja si teda uprimne myslim, ze je tu hodne reinkarnovanych nicku…nejak to neresim…ac tomu teda moc nerozumim
Tak to jsme dva
. Píše to všude a furt
@Lorre píše:
Nechci tě vidět
Ale…urcite uz ti visi fotka me postavy nad posteli, tak alespon to budes mit komplet
![]()
@Sonarka píše:
No ja si myslim![]()
![]()
![]()
Sem na to zapomněl že se to píše jinak
. Kamarádka me asi 3 roky ucila, že se nepíše hold, ale holt
. Tak musíš ESTE vydrzet ![]()
@Lorre Můj názor je ten, že tě babča sirikit miluje. Ona si myslí, že jí to tady snad patří. Od doby, kdy o svém milenci psala jako o Mysakovi, ty její elaboráty nečtu.
@Sonarka píše:
Ja mam s Arturkou dokonce spolecnou fotkuI s jejim milencem
![]()
![]()
Ale jsme tam obleceni neboj
Vidis, tu fotku uz ani nemam. Ja jsem si ho zablokovala, v tomhle jsem rozhodna. Mam u nej v byte jeste nejaky kramy, dokonce vibrator, ale kašlu na to ![]()
@Klopotkova píše:
Chudák kluk. On trpí zácpou prej ![]()
@Arturie píše:
Vidis, tu fotku uz ani nemam. Ja jsem si ho zablokovala, v tomhle jsem rozhodna. Mam u nej v byte jeste nejaky kramy, dokonce vibrator, ale kašlu na to
To myslíš politika? ![]()
@Tlustá Berta32 píše:
To myslíš politika?
Ano. A nenas.ral me jen tou trojkou. Pokousel se to jeste zehlit, ale z my strany je to pryč.
@Sonarka píše:
No ja si myslim![]()
![]()
![]()
Já se zase vždycky usmivam přitom „jo no.“ To rika moje 16 dcera. ![]()
Nene, hezky uvidis i me