Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tlustá Berta32 píše:
Tak mi pošli fotku, já tě chcu vidět![]()
Já to nezneužiju, protože ani fotky Sirči ani Arturky jsem nikdy nevytáhl a naopak je smazal hned
Ale zajímá mě kdo se skrývá za těmi nicky.
Vendy bych si taky klidně prohlídnul
Pošlu ti kocourka chceš?
@Sonarka píše:![]()
Nejsi nahodou Hannibal Lecter
?
Jako že bych si tě dal k snídani?
No, já rád bifteky ![]()
@Venetia píše:
Pošlu ti kocourka chceš?
Tak mi pošli tu tvojí číču aspoň - no ![]()
@Tlustá Berta32 píše:
To říkáme i my třicátníci
U tebe bych i věřil ![]()
@sirikit píše:
Už prosimTě taky ne, už mi začal jít na nervy.
Bejt zejtra volby do parlamentu, jsem úplně bezradná.![]()
A jo, s Myšákem byste si rozuměli, tomu věřím.
Ale se mnou v ledasčem taky, jen ode mě nesmíš chtít, abych volila Tomia.![]()
![]()
Hele je to tak, že já ho volím jako menší zlo.
Chci nacionalistu (klidně ekonomicky doleva trochu), chci Orbána, on je tomu blíž než ostatní, i když je to chabá parodie. Ale menší zlo.
Já neustoupím od kritiky EU. Je to tak, že Kreml je plný deb-ilů, ale necpe mi Green deal, čmoudy (kteří zvýší kriminalitu i vraždy + nakonec občanská válka když jich bude hodně či podvolení), gender nesmysly ani inkluzi do školství. To vše co nesnáším mi cpe EU a ne Kreml. Ten nemá ani na dobytí Ukrajiny, natož střední Evropy. (má jen na zničení atomovky, ale to je sebevražda).
Takže já budu volit strany co nejvíc proti neomarxismu, nové levici, postmoderně, EU a Bruselu. I jako menší zla, i když nesouhlasím, že je proruský, ani s tím, že se pořádně nepostaví za Izrael, já ano.
Ale pětikolka je větší zlo a podřizuje se EU a ty kecy jak migrační pakt neobsahuje kvóty jsou nesmysl, obsahuje samozřejmě, v jisté chvíli se nemůžeme ani vyplatit… 30 000 lidí ročně hrozí na přerozdělení.
Napsal o tom právník Kotzian, který napsal i skvělou knihu o politických neziskovkách:
https://www.konzervativninoviny.cz/…racni-kvoty/?…
"Státy EU sice budou mít volbu mezi přemísťováním migrantů a placením výpalného 0,5 milionu Kč (20 tisíc Euro) za nepřemístění jedné osoby, ale pouze za podmínky, že všechny státy EU dohromady přislíbí a skutečně převezmou nejméně tolik migrantů, kolik stanoví každoročně schvalovaná kvóta. Ta bude minimálně 30 tisíc migrantů. Navrhne ji Evropská komise a schválí Rada EU.
Povinné přerozdělování
Klesne-li počet skutečně převzatých migrantů pod tuto kvótu, nastupuje povinné přerozdělování. Už bez možnosti vykoupit se finančním příspěvkem. Fígl je v tom, že přerozdělovat se nebudou přímo migranti. Namísto toho se bude na státy převádět tzv. příslušnost k řízení o jejich žádostech o mezinárodní ochraně (volně řečeno o azylu).Tedy dejme tomu na Českou republiku bude v takové situaci převedena příslušnost k vyřízení žádosti o azyl pro migranta, který právě připlul na italský ostrov Lampedusa. To bude znamenat, že řízení o žádosti tohoto migranta bude provádět k tomu určený český úřad. Jenže důsledkem převedení příslušnosti k vyřízení žádosti o azyl bude, přinejmenším ve většině případů, rovněž přemístění migranta do příslušného státu, tj. v našem příkladu do České republiky."
Holka, tohle je pro mě horší než Kreml… ![]()
U mě už nerozhodují ekonomické, ale kulturní věci. A prostě vidím, že Kreml je slabej, nemá na nás, i když nepadl jak předpovídali západní ekonomové po všech sankcích, naopak padáme spíš my…
Kulturní pravice je důležitější než ekonomická. Navíc volnej trh v době, kdy západní korporace jsou ultra-levicové a vyzývají Fialu k přijetí manželství pro „všecky“… je nesmysl… Nejsme v době Pinocheta…
@Lorre píše:
@Sonarka říká tvoje dcerka kámo?To slýcham taky neustale
@Tlustá Berta32 píše:
To říkáme i my třicátníci
Kámo mi rikal táta a nejblizsi pratele. Slyším na to a otočím se ![]()
@Tlustá Berta32 píše:
Tak mi pošli fotku, já tě chcu vidět![]()
Já to nezneužiju, protože ani fotky Sirči ani Arturky jsem nikdy nevytáhl a naopak je smazal hned
Ale zajímá mě kdo se skrývá za těmi nicky.
Vendy bych si taky klidně prohlídnul
Ale jo, pak poslu…musim ale najit nejakou nehanbatou
Ja vetsinu fotek delam jen pro milence, jinak se nefotim… ![]()