Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tlustá Berta32 píše:
Ty vole blb co neumí napsat víc než tři věty po sobě bude psát něco o omezencovi, nikdy sem nedal jedinou vědeckou studii, nic. Má to sotva maturitu a bude se to povyšovat nad biology
@tess50 píše:
@Arturie nejspíš kouzlo tomu dala ta kuchyně toho určitého domu
Ano, ta kuchyn byla magicka. Ten predchozi tam na me rval do krav, kdyz jsem tam omylem rozbila talir. Ted uz zpetne muzu rict cu.ak.
@Arturie píše:
Byl. Lovi chobotnice, potapi se k vraku lodi, dela policajta v cernych hadrech, ne zadnej mestak. A voshukat me na plazi, kde natacela Angelina Eternals, kam me dovez, ved me za ruku jeskyni, rikal “ty si ale city girl”. A ehm, na stojaka a na stole v urcite kuchyni…To uz NIKDO neprekona.
a pak ze klasika je nudná…nechapu
@Venetia píše:
a pak ze klasika je nudná…nechapu
To ja nikdy nerekla. Nejvic orgáču jsem mela na misionare.
@Arturie píše:
ty ne…ale tady je to každou chvíli
@Lorre mně také jeden ze seznamky neustále psal o své bývalé ženě, druhý zase takřka bez přestávky o té současné. ![]()
@Arturie píše:
Byl. Lovi chobotnice, potapi se k vraku lodi, dela policajta v cernych hadrech, ne zadnej mestak. A voshukat me na plazi, kde natacela Angelina Eternals, kam me dovez, ved me za ruku jeskyni, rikal “ty si ale city girl”. A ehm, na stojaka a na stole v urcite kuchyni…To uz NIKDO neprekona.
No toto… ![]()
Já jsem cynik, takhle romanticky nevzpomínám fakt na nikoho, mám z nich ze všech takový zábavný vzpomínkový kaleidoskop. ![]()
Až na ten vykuchnutej žlučníček jsem kompletní a žádnej orgán jsem nenechala nikde. ![]()
@Velryba černá píše:
@Lorre mně také jeden ze seznamky neustále psal o své bývalé ženě, druhý zase takřka bez přestávky o té současné.
Na to mám skvělou radu. Utéct, zablokovat, smazat, dělat žes ho nikdy nepotkala ![]()
@Lorre udělala jsem něco jiného, začala jsem jim na oplátku psát o svém idolu, tudíž nakonec utekli oni. ![]()
@sirikit píše:
No toto…
Já jsem cynik, takhle romanticky nevzpomínám fakt na nikoho, mám z nich ze všech takový zábavný vzpomínkový kaleidoskop.
Až na ten vykuchnutej žlučníček jsem kompletní a žádnej orgán jsem nenechala nikde.
Neee, to byla sranda. Mam temer vsechny organy pohromade. On byl presne urcenej jen na ten jeden tyden. Shodou okolnosti mi dnes psal, ze se mu pri kempovani na 23 dni ztratila kočka (ta nas seznamila), ze uz neveril, ze se najde. Byl zrovna na jinem ostrove (La Gomera), tak pro ni jel jeho bracha. Oni tam hodne drzi pohromade jako rodina.
@Velryba černá píše:
@Lorre udělala jsem něco jiného, začala jsem jim na oplátku psát o svém idolu, tudíž nakonec utekli oni.
Chmm to mě nenapadlo. Já se taky snažil odhánět různými způsoby, ale většinou už sem se jim tak zalíbil, že sem stejne musel tvrdé a rázně
. Dík za tip, příště budu hrát zoufalého typka co hledá náhradu za svou milovanou exku co mu dala košem a budu o ní furt básnit ![]()
@Lorre píše:
Chmm to mě nenapadlo. Já se taky snažil odhánět různými způsoby, ale většinou už sem se jim tak zalíbil, že sem stejne musel tvrdé a rázně. Dík za tip, příště budu hrát zoufalého typka co hledá náhradu za svou milovanou exku co mu dala košem a budu o ní furt básnit
Bud opatrny, spousta zen ma ten zachranitelsky syndrom
Aby jsi ji naopak jeste k sobe vic nepritahl ![]()
@Arturie píše:
Ano, mam na to pár triků už
@Lorre píše:Bez si pomalu připravit 50ty účet na Emiminu až dostaneš ban, nicméně ono te stejně nikdo nečte
Čte. Já mam už domluvené už i srazy, co ty? ![]()
To spíš ty jsi směšný, já vtipný, ty směšný.
Tolik účtů mam proto, že jsem místní disident ![]()