Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marin píše:![]()
![]()
vždyť ani neví, kolik mne je?
a něco jsme spolu měli…
To je úplně jedno ![]()
@Mango_Lassi píše:
Věřím v sílu volného trhu. Každá má víceméně to, co si zaslouží a na co má
Mango, tesat, tesat!!! ![]()
@OpenHearted píše:
Podle mě vždycky jsou to dva různé lidé, které něco spojuje. Nikdy Te s nikým nebude spojovat úplně všechno, protože nebude Tvůj klon.
Tudíž s každým člověkem můžeš projevit nějakou část své osobnosti..
Tak to je jasny…musime mit neco spolecneho, aby jsme si rozumeli a neco odlisneho, aby jsme se milovali ![]()
@Sonarka píše:
Tak to je jasny…musime mit neco spolecneho, aby jsme si rozumeli a neco odlisneho, aby jsme se milovali
Jo, i tohle tam je. Že třeba žena chce chlapa, summisivni chce dominantního.. Někdy je potřeba ten protipól. ![]()
@OpenHearted píše:
Jo, i tohle tam je. Že třeba žena chce chlapa, summisivni chce dominantního.. Někdy je potřeba ten protipól.
Jo to si myslim byva castejsi a dokonce i funkcnejsi, kdyz se dva doplnuji, nez kdyz jsou stejni…ja bych nechtela zit se svou kopii
![]()
@Sonarka píše:
Jo to si myslim byva castejsi a dokonce i funkcnejsi, kdyz se dva doplnuji, nez kdyz jsou stejni…ja bych nechtela zit se svou kopii![]()
Tak zase v něčem máte být stejní. Například shodnout se na nějaké sexuální praktice. ![]()
@Lorre píše:
To je úplně jedno
Je to jedno.
Teď mám jiné starosti potřebuji stihnout koncert.
a mám dost napilno. Doma jsem měla 10 minut času se prevleci. A máme nějakou wip vstupenku s welcome drinkem, takze tam musime byt drive. ![]()
Ale notak. Všichni víme, že Lorre mi nesahá ani po paty. Všichni se tady bojíte mého obřího penisu. Máte z něj strach a respekt. Ale já vás mohu uklidnit, že tady jsme si všichni rovni, byť Lorre je podřadnej ![]()
@OpenHearted píše:
Tak zase v něčem máte být stejní. Například shodnout se na nějaké sexuální praktice.
@Sonarka píše:Tak to kazdopadne
Ja myslela spis v tech povahovych vlastnostech…ja potrebuji klidase, pac jsem horka hlava
S jednim horkokrevnym jsem randila a musela jsem si ho pak zablokovat
Ano, na to jsem fakt nemela
No to bysme měli problém, já jsem kliďas jen než se rozčílim ![]()
@Tlustá Berta32 píše:
Ale notak. Všichni víme, že Lorre mi nesahá ani po paty. Všichni se tady bojíte mého obřího penisu. Máte z něj strach a respekt. Ale já vás mohu uklidnit, že tady jsme si všichni rovni, byť Lorre je podřadnej
S obrim penisem mas tu vyhodu, ze si ho muzes provleknout mezi nohama dozadu a zavest si jej do analu. A proto tu mame tolik tvych extasickych vykriku ![]()
@Tlustá Berta32 píše:
No to bysme měli problém, já jsem kliďas jen než se rozčílim
Ano, vsimla jsem si
![]()
@Fukitol píše:
S obrim penisem mas tu vyhodu, ze si ho muzes provleknout mezi nohama dozadu a zavest si jej do analu. A proto tu mame tolik tvych extasickych vykriku
Tvl
![]()

@Sonarka píše:Tak to kazdopadne
Ja myslela spis v tech povahovych vlastnostech…ja potrebuji klidase, pac jsem horka hlava
S jednim horkokrevnym jsem randila a musela jsem si ho pak zablokovat
Ano, na to jsem fakt nemela
Mě zase vyhovuje někdy si s přítelem společně zanadávat.
Ale někdy mě zase se. e, jak je furt nas. aný ![]()
@Tlustá Berta32 píše:
No to bysme měli problém, já jsem kliďas jen než se rozčílim
Já taky. ![]()