Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30718
6.11.23 17:19
@marin píše: :lol: :mrgreen: :lol: vždyť ani neví, kolik mne je? ;) a něco jsme spolu měli… :lol:

To je úplně jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18148
6.11.23 17:24
@Mango_Lassi píše:
Věřím v sílu volného trhu. Každá má víceméně to, co si zaslouží a na co má ;)

Mango, tesat, tesat!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
6.11.23 17:31
@OpenHearted píše:
Podle mě vždycky jsou to dva různé lidé, které něco spojuje. Nikdy Te s nikým nebude spojovat úplně všechno, protože nebude Tvůj klon. :nevim:
Tudíž s každým člověkem můžeš projevit nějakou část své osobnosti..

Tak to je jasny…musime mit neco spolecneho, aby jsme si rozumeli a neco odlisneho, aby jsme se milovali :P

• Citovat
  • Upravit
2647
6.11.23 17:38
@Sonarka píše:
Tak to je jasny…musime mit neco spolecneho, aby jsme si rozumeli a neco odlisneho, aby jsme se milovali :P

Jo, i tohle tam je. Že třeba žena chce chlapa, summisivni chce dominantního.. Někdy je potřeba ten protipól. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
6.11.23 17:43
@OpenHearted píše:
Jo, i tohle tam je. Že třeba žena chce chlapa, summisivni chce dominantního.. Někdy je potřeba ten protipól. :think:

Jo to si myslim byva castejsi a dokonce i funkcnejsi, kdyz se dva doplnuji, nez kdyz jsou stejni…ja bych nechtela zit se svou kopii :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2647
6.11.23 17:51
@Sonarka píše:
Jo to si myslim byva castejsi a dokonce i funkcnejsi, kdyz se dva doplnuji, nez kdyz jsou stejni…ja bych nechtela zit se svou kopii :lol: :mrgreen:

Tak zase v něčem máte být stejní. Například shodnout se na nějaké sexuální praktice. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29614
6.11.23 18:00
@Lorre píše:
To je úplně jedno :mrgreen:

Je to jedno. :mrgreen: Teď mám jiné starosti potřebuji stihnout koncert. :lol: a mám dost napilno. Doma jsem měla 10 minut času se prevleci. A máme nějakou wip vstupenku s welcome drinkem, takze tam musime byt drive. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tlustá Berta32
6.11.23 18:21

Ale notak. Všichni víme, že Lorre mi nesahá ani po paty. Všichni se tady bojíte mého obřího penisu. Máte z něj strach a respekt. Ale já vás mohu uklidnit, že tady jsme si všichni rovni, byť Lorre je podřadnej :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
6.11.23 18:22
@OpenHearted píše:
Tak zase v něčem máte být stejní. Například shodnout se na nějaké sexuální praktice. :nevim:
:mrgreen: Tak to kazdopadne :P Ja myslela spis v tech povahovych vlastnostech…ja potrebuji klidase, pac jsem horka hlava :) S jednim horkokrevnym jsem randila a musela jsem si ho pak zablokovat :lol: Ano, na to jsem fakt nemela :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Tlustá Berta32
6.11.23 18:25
@Sonarka píše: :mrgreen: Tak to kazdopadne :P Ja myslela spis v tech povahovych vlastnostech…ja potrebuji klidase, pac jsem horka hlava :) S jednim horkokrevnym jsem randila a musela jsem si ho pak zablokovat :lol: Ano, na to jsem fakt nemela :mrgreen:

No to bysme měli problém, já jsem kliďas jen než se rozčílim :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4499
6.11.23 18:30
@Tlustá Berta32 píše:
Ale notak. Všichni víme, že Lorre mi nesahá ani po paty. Všichni se tady bojíte mého obřího penisu. Máte z něj strach a respekt. Ale já vás mohu uklidnit, že tady jsme si všichni rovni, byť Lorre je podřadnej :nevim:

S obrim penisem mas tu vyhodu, ze si ho muzes provleknout mezi nohama dozadu a zavest si jej do analu. A proto tu mame tolik tvych extasickych vykriku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
6.11.23 18:44
@Tlustá Berta32 píše:
No to bysme měli problém, já jsem kliďas jen než se rozčílim :nevim:

Ano, vsimla jsem si ;) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
6.11.23 18:55
@Fukitol píše:
S obrim penisem mas tu vyhodu, ze si ho muzes provleknout mezi nohama dozadu a zavest si jej do analu. A proto tu mame tolik tvych extasickych vykriku ;)

Tvl :lol: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2647
6.11.23 19:08
@Sonarka píše: :mrgreen: Tak to kazdopadne :P Ja myslela spis v tech povahovych vlastnostech…ja potrebuji klidase, pac jsem horka hlava :) S jednim horkokrevnym jsem randila a musela jsem si ho pak zablokovat :lol: Ano, na to jsem fakt nemela :mrgreen:

Mě zase vyhovuje někdy si s přítelem společně zanadávat. :nevim: Ale někdy mě zase se. e, jak je furt nas. aný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
6.11.23 19:09
@Tlustá Berta32 píše:
No to bysme měli problém, já jsem kliďas jen než se rozčílim :nevim:

Já taky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek