Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tlustá Berta32 píše:
Ale notak. Všichni víme, že Lorre mi nesahá ani po paty. Všichni se tady bojíte mého obřího penisu. Máte z něj strach a respekt. Ale já vás mohu uklidnit, že tady jsme si všichni rovni, byť Lorre je podřadnej
Bez fotodokumentace je to jen mlácení prázdné slámy..
@OpenHearted píše:
Mě zase vyhovuje někdy si s přítelem společně zanadávat.Ale někdy mě zase se. e, jak je furt nas. aný
@aiwwa píše:
Mám bujnou představivost ![]()
@Sonarka píše:Jo to k tomu patri…nehnevana laska neni milovana
Ono byt porad v klidu, tak je to i nuda
Clovek by si pak toho klidu nevazil.
Tesat do kamene toto. ![]()
Přesně, bych se nudila. Potřebuji, aby mě chlap trošku zlobil.
![]()
Přítele bych někdy zabila, ale chyběl by mi. ![]()
@OpenHearted píše:
Tesat do kamene toto.
Přesně, bych se nudila. Potřebuji, aby mě chlap trošku zlobil.![]()
Přítele bych někdy zabila, ale chyběl by mi.
Jo to mame stejne no…
Zaroven to ale musi byt nekdo, kdo nam za ty obcasne nervy stoji a vyvazit to necim kladnym, jinak je jasne, ze by byl poslan do tmy ![]()
@Sonarka píše:
Jo to mame stejne no…![]()
Tohle je na tom celém to hezké… My dvě spolu někdy nesouhlasíme, ale jindy se shodneme. ![]()
Ať tak nebo tak, vždy je to procítěné a upřímné. ![]()
@bigl píše:
No tak airbnb je pro toho dotyčného výdělečná činnost. Takže si kolem toho lítá, stará se o to, nabízí to na webu a navíc má za sebou někoho, kdo mu dělá reklamu a selektuje klienty.
Tady toto musí mít taky někdo na sebe a starat se o to.
Abych si na sebe něco takového uvázala kvůli tomu, že si budu mít kde zakukat, tak bych se na to vys… Neustále řešit, kdy kdo tam bude, kdo to uklidí, kdo zaplatí nedoplatky energií, jestli ti lidi po sobě fakt uklidili a jestli je uklizečka na značkách to uklidit, bo za hodinu tam nastupuje jiný pár![]()
![]()
Mám s pronájmy zkušenosti a kvůli mileneckému šuku bych tohle fakt nedělala. To už 100× radši ten hotel, než řešit tady toto všecko kolem.
A aby to fakt nebyl hampejz, tak by tam museli být slušní lidi a perfektní úklid po každém „kontaktu“. Za mě teda nee.
Teda, to jsem se fakt od srdce zasmála ![]()
@OpenHearted píše:
Tohle je na tom celém to hezké… My dvě spolu někdy nesouhlasíme, ale jindy se shodneme.Ať tak nebo tak, vždy je to procítěné a upřímné.
Jj, presne
A tak to ma byt
![]()
@OpenHearted píše:
Podle mě vždycky jsou to dva různé lidé, které něco spojuje. Nikdy Te s nikým nebude spojovat úplně všechno, protože nebude Tvůj klon.
Tudíž s každým člověkem můžeš projevit nějakou část své osobnosti..
No…
Tuhle tu padla poměrně zásadní myšlenka, že „většina lidí se většině lidí nelíbí“, ke které já ovšem dodávám, že i přes tento axiom většina lidí někoho má. ![]()
Ale jen výjimečně dochází k jevu Pygmalion nebo Pretty woman.
Bezďáci z Hlaváku málokdy žijí s manažerkou korporátu a obsluha veřejných toalet s primářem Ikemu.
A to jsem, pro větší názornost, vypíchla jenom parametr zaměstnání (i když i to o mnohém vypovídá). Pokud excentrický matematik - miliardář Janeček pojme za zákonitou stejně excentrickou Lilii, které nymfomanie ženská bohyně sálá z každýho oka i na fotkách, je to proto, že ona má v nabídce něco, co mu ty investované prachy sakra vyváží, plus se zjevně potkaly kompatibilní osobnosti.
U bezdomovců z Hlaváku dtto.
@Tlustá Berta32 píše:
Ale notak. Všichni víme, že Lorre mi nesahá ani po paty. Všichni se tady bojíte mého obřího penisu. Máte z něj strach a respekt. Ale já vás mohu uklidnit, že tady jsme si všichni rovni, byť Lorre je podřadnej
@Fukitol píše:
S obrim penisem mas tu vyhodu, ze si ho muzes provleknout mezi nohama dozadu a zavest si jej do analu. A proto tu mame tolik tvych extasickych vykriku
On je obří jen když se zvětší
A pak nejde ohnout ![]()
@aiwwa píše:
Možná něco nafotíme na našem srazu. Ale nerad bych si tam sundaval kalhoty ![]()
@sirikit píše:
No…
Tuhle tu padla poměrně zásadní myšlenka, že „většina lidí se většině lidí nelíbí“, ke které já ovšem dodávám, že i přes tento axiom většina lidí někoho má.
Bezďáci z Hlaváku málokdy žijí s manažerkou korporátu a obsluha veřejných toalet s primářem Ikemu.
A to jsem, pro větší názornost, vypíchla jenom parametr zaměstnání (i když i to o mnohém vypovídá). Pokud excentrický matematik - miliardář Janeček pojme za zákonitou stejně excentrickou Lilii, kterénymfomanieženská bohyně sálá z každýho oka i na fotkách, je to proto, že ona má v nabídce něco, co mu ty investované prachy sakra vyváží, plus se zjevně potkaly kompatibilní osobnosti.
Tak jasně, že to tak je. Ostatně i ten výběr partnera o nás něco vypovídá. Akorát že ve 20 máš jinou hlavu a jiné priority, než třeba v 50. ![]()
Takže pak se někdy stane, že zjistíš, že sice tehdá vás něco spojovalo, ale teď už jste každý jinde a je načase najít si někoho kompatibilnějšího. ![]()
@bigl píše:
@sirikitTak jasně, že to tak je. Ostatně i ten výběr partnera o nás něco vypovídá. Akorát že ve 20 máš jinou hlavu a jiné priority, než třeba v 50.
Takže pak se někdy stane, že zjistíš, že sice tehdá vás něco spojovalo, ale teď už jste každý jinde a je načase najít si někoho kompatibilnějšího.
Přesně tak.
To je jak s tetováním. Těžko si v osmnácti vybereš motiv, který plně vystihuje Tvoji košatou osobnost i padesáti.
![]()
@sirikit píše:
No…
Tuhle tu padla poměrně zásadní myšlenka, že „většina lidí se většině lidí nelíbí“, ke které já ovšem dodávám, že i přes tento axiom většina lidí někoho má.
A to jsem, pro větší názornost, vypíchla jenom parametr zaměstnání (i když i to o mnohém vypovídá). Pokud excentrický matematik - miliardář Janeček pojme za zákonitou stejně excentrickou Lilii, kterénymfomanieženská bohyně sálá z každýho oka i na fotkách, je to proto, že ona má v nabídce něco, co mu ty investované prachy sakra vyváží, plus se zjevně potkaly kompatibilní osobnosti.
Když já neumim ustoupit z nároků, to být raději sám ![]()