Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
6.11.23 22:15
@Tlustá Berta32 píše:
Nějak se holky nechtěj smířit s tím bydlením zvlášť. Hlavně když jsou z Prahy a já taky. :nevim:Asi budu muset nosit prstýnek. Jen tak… abych měl výmluvu :nevim:

Tak v Praze jsou drahe najmy…tak to asi berou tak, ze je spolubydleni financne vyhodnejsi :nevim: A taky asi lovis moc mlade :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2647
6.11.23 23:22
@Sonarka píše:
Jj, presne :mrgreen: A tak to ma byt ;) :kytka:
:kytka: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
6.11.23 23:28
@sirikit píše:
No…
Tuhle tu padla poměrně zásadní myšlenka, že „většina lidí se většině lidí nelíbí“, ke které já ovšem dodávám, že i přes tento axiom většina lidí někoho má. 8)
Ale jen výjimečně dochází k jevu Pygmalion nebo Pretty woman.
Bezďáci z Hlaváku málokdy žijí s manažerkou korporátu a obsluha veřejných toalet s primářem Ikemu.
A to jsem, pro větší názornost, vypíchla jenom parametr zaměstnání (i když i to o mnohém vypovídá). Pokud excentrický matematik - miliardář Janeček pojme za zákonitou stejně excentrickou Lilii, které nymfomanie ženská bohyně sálá z každýho oka i na fotkách, je to proto, že ona má v nabídce něco, co mu ty investované prachy sakra vyváží, plus se zjevně potkaly kompatibilní osobnosti.
U bezdomovců z Hlaváku dtto.

Pravda… :palec:

A jak tu nymfomanii jsi tam škrtla a napsala jinak, to je super. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15959
6.11.23 23:29
@Tlustá Berta32 píše:
Tak já ti ho tam vyfotim možná, když se hodně opiju :nevim:

No, tak to už bude spíše ve stavu ukazující na půl šestou. :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75730
6.11.23 23:33
@OpenHearted píše:
Pravda… :palec:A jak tu nymfomanii jsi tam škrtla a napsala jinak, to je super. :mrgreen:
:andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
6.11.23 23:39
@Tlustá Berta32 píše:
Vám jde jen o tělo, o schránku, ale co duše? :,( Muži maj taky city! :nevim:

A ted to vypada, ze jsi nam odsud vypudil Lorreho :( Jdu zapalit svicku, na pocest jeho pamatce :srdce: Holt na tebe zarlil no :jazyk: :D

• Citovat
  • Upravit
14
7.11.23 08:32

To je zase diskuze utrhlá ze řetězu :D

Zakladatelko, odkud jsi?

A kde hledat? Venku!
Určitě si všimneš, že se na tebe nějakej dívá.
Neboj se ty chlapy i oslovit. Maj to dnes těžký. Dneska aby se chlap bál, že by mohl být z něčeho nařčený, i když jen podrží ženský dveře.
Dívej se po těch, co mají takový klukovský rozverný úsměv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30651
7.11.23 09:47
@Sonarka píše:
A ted to vypada, ze jsi nam odsud vypudil Lorreho :( Jdu zapalit svicku, na pocest jeho pamatce :srdce: Holt na tebe zarlil no :jazyk: :D
:,( :,( Vytrhla si me srdce a ustedrila si mu desítky bodných ran :cert: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tlustá Berta32
7.11.23 10:31
@Sonarka píše:
A ted to vypada, ze jsi nam odsud vypudil Lorreho :( Jdu zapalit svicku, na pocest jeho pamatce :srdce: Holt na tebe zarlil no :jazyk: :D

Kdyby se mi povedla jedna jediná věc v životě - vyhnat odsud Lorreho, zemřu jako spokojený muž - smířený se životem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Tlustá Berta32
7.11.23 10:32

Co dát sraz v lednu holky? To už bude Sonny chodit s Pražákem, já budu mít elixír mládí, vánoce budou za náma :nevim:

V únoru mam pak narozky, to by byl nářez :nevim:

• Citovat
  • Upravit
30651
7.11.23 10:43
@Tlustá Berta32 píše:
Kdyby se mi povedla jedna jediná věc v životě - vyhnat odsud Lorreho, zemřu jako spokojený muž - smířený se životem :nevim:

To tak neber, závist je svi.ne. budeš určitě dobrý v necem jinem :think: No i když :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115979
7.11.23 10:56
@Lorre píše:
To tak neber, závist je svi.ne. budeš určitě dobrý v necem jinem :think: No i když :lol:

V počtu založených nicků. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30651
7.11.23 10:59
@aiwwa píše:
V počtu založených nicků. :lol:

Já furt přemýšlím jestli to je tak dokonalý znuděný troll a provokatér, nebo dokonalý zoufalec co si fakt myslí, že někoho zajímá a bojuje tolik o pozornost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115979
7.11.23 11:00
@Lorre píše:
Já furt přemýšlím jestli to je tak dokonalý znuděný troll a provokatér, nebo dokonalý zoufalec co si fakt myslí, že někoho zajímá a bojuje tolik o pozornost :think:

B

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
7.11.23 11:06
@Lorre píše:
Já furt přemýšlím jestli to je tak dokonalý znuděný troll a provokatér, nebo dokonalý zoufalec co si fakt myslí, že někoho zajímá a bojuje tolik o pozornost :think:

Lorre, vzpomeň si, co jsi dělal ty, když jsi byl ještě Detsa, nechci rýpat. opravdu ne, jen si vzpomeň na to, jak jsi začal být na nervy a kopat kolem sebe, psát zmatky o vyhlazení lidstva a potom ses nechal smazat i se všemi svými příspěvky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová