Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše:
No…
Tuhle tu padla poměrně zásadní myšlenka, že „většina lidí se většině lidí nelíbí“, ke které já ovšem dodávám, že i přes tento axiom většina lidí někoho má.
Ale jen výjimečně dochází k jevu Pygmalion nebo Pretty woman.
Bezďáci z Hlaváku málokdy žijí s manažerkou korporátu a obsluha veřejných toalet s primářem Ikemu.
A to jsem, pro větší názornost, vypíchla jenom parametr zaměstnání (i když i to o mnohém vypovídá). Pokud excentrický matematik - miliardář Janeček pojme za zákonitou stejně excentrickou Lilii, kterénymfomanieženská bohyně sálá z každýho oka i na fotkách, je to proto, že ona má v nabídce něco, co mu ty investované prachy sakra vyváží, plus se zjevně potkaly kompatibilní osobnosti.
U bezdomovců z Hlaváku dtto.
Pravda… ![]()
A jak tu nymfomanii jsi tam škrtla a napsala jinak, to je super. ![]()
@Tlustá Berta32 píše:
Tak já ti ho tam vyfotim možná, když se hodně opiju
No, tak to už bude spíše ve stavu ukazující na půl šestou.
![]()
@OpenHearted píše:
Pravda…A jak tu nymfomanii jsi tam škrtla a napsala jinak, to je super.
@Tlustá Berta32 píše:
Vám jde jen o tělo, o schránku, ale co duše?Muži maj taky city!
A ted to vypada, ze jsi nam odsud vypudil Lorreho
Jdu zapalit svicku, na pocest jeho pamatce
Holt na tebe zarlil no
![]()
To je zase diskuze utrhlá ze řetězu ![]()
Zakladatelko, odkud jsi?
A kde hledat? Venku!
Určitě si všimneš, že se na tebe nějakej dívá.
Neboj se ty chlapy i oslovit. Maj to dnes těžký. Dneska aby se chlap bál, že by mohl být z něčeho nařčený, i když jen podrží ženský dveře.
Dívej se po těch, co mají takový klukovský rozverný úsměv.
@Sonarka píše:
A ted to vypada, ze jsi nam odsud vypudil LorrehoJdu zapalit svicku, na pocest jeho pamatce
Holt na tebe zarlil no
![]()
@Sonarka píše:
A ted to vypada, ze jsi nam odsud vypudil LorrehoJdu zapalit svicku, na pocest jeho pamatce
Holt na tebe zarlil no
![]()
Kdyby se mi povedla jedna jediná věc v životě - vyhnat odsud Lorreho, zemřu jako spokojený muž - smířený se životem ![]()
Co dát sraz v lednu holky? To už bude Sonny chodit s Pražákem, já budu mít elixír mládí, vánoce budou za náma ![]()
V únoru mam pak narozky, to by byl nářez ![]()
@Tlustá Berta32 píše:
Kdyby se mi povedla jedna jediná věc v životě - vyhnat odsud Lorreho, zemřu jako spokojený muž - smířený se životem
To tak neber, závist je svi.ne. budeš určitě dobrý v necem jinem
No i když ![]()
@Lorre píše:
To tak neber, závist je svi.ne. budeš určitě dobrý v necem jinemNo i když
V počtu založených nicků. ![]()
@aiwwa píše:
V počtu založených nicků.
Já furt přemýšlím jestli to je tak dokonalý znuděný troll a provokatér, nebo dokonalý zoufalec co si fakt myslí, že někoho zajímá a bojuje tolik o pozornost ![]()
@Lorre píše:
Já furt přemýšlím jestli to je tak dokonalý znuděný troll a provokatér, nebo dokonalý zoufalec co si fakt myslí, že někoho zajímá a bojuje tolik o pozornost
B
@Lorre píše:
Já furt přemýšlím jestli to je tak dokonalý znuděný troll a provokatér, nebo dokonalý zoufalec co si fakt myslí, že někoho zajímá a bojuje tolik o pozornost
Lorre, vzpomeň si, co jsi dělal ty, když jsi byl ještě Detsa, nechci rýpat. opravdu ne, jen si vzpomeň na to, jak jsi začal být na nervy a kopat kolem sebe, psát zmatky o vyhlazení lidstva a potom ses nechal smazat i se všemi svými příspěvky.
Tak v Praze jsou drahe najmy…tak to asi berou tak, ze je spolubydleni financne vyhodnejsi
A taky asi lovis moc mlade