Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše:
Furt lepší debata o zmrzlině kde se účastní 3-4 než tvé názory přes půl stránky které nezajímají nikoho. Jen adminy když ti za to musejí dát ban
Ale tak se porad nehadejte kluci…
Kazdy tu mate sve obdivovatelky…
![]()
@Lorre píše:
Sorry ale Zrovna Pírko není onen přitažlivý rošťák, to je blbec s názory z 15 století, který si hodnotí s kamosema vzájemně pinďoury. Este sem neviděl že by tu některá žena napsala o něm něco pozitivního
. To s tím nemá nic společného.
Několik žen tu psalo že jim Pírko přijde vtipný, že se u jeho výlevů často zasmějí, což je pozitivní ![]()
@Lorre píše:
To radši nepiš moc nahlas. Tu je jeden 30 lety kluk, co nikdy neměl ženskou, co furt píše nějaký nesmysly a zakládá temata že ženské nepotřebuje a začal vyjmenovávat co všecko musí umět a že ji musí být max 20 a tak. Samozřejmě tam byly tyto praktiky mezi pozadavkama… Tak sem mu provokativně doporučil Madonnu že to miluje
Tak ja jsem v klidu, jsem mimo vekove rozpeti ![]()
@Kutil Tom no taky napsal jeden, kterému je osmasedmdesát. A lepší to asi není, hele. ![]()
@stodvacetjedna píše:
Několik žen tu psalo že jim Pírko přijde vtipný, že se u jeho výlevů často zasmějí, což je pozitivní
Jo tak taky mi to přijde vtipný, ale problém je, že on to asi bohuzel myslí smrtelně vážně
. Klopotkova je třeba taky vtipná a neznamená to, že k ní mám sympatie ![]()
Příspěvek upraven 07.11.23 v 13:55
@Sonarka píše:
Ale tak se porad nehadejte kluci…Kazdy tu mate sve obdivovatelky…
![]()
Stejně jednou Detsu dostanu do postele. Jsem zvědavá pouze na něj.
![]()
@Lorre píše:
Sorry ale Zrovna Pírko není onen přitažlivý rošťák, to je blbec s názory z 15 století, který si hodnotí s kamosema vzájemně pinďoury. Este sem neviděl že by tu některá žena napsala o něm něco pozitivního
. To s tím nemá nic společného.
Nj, tak se nevztekej
Ja nemluvila o nem, ale vseobecne, vsak jsem ho ani nevidela… ![]()
@Velryba černá píše:
@Kutil Tom no taky napsal jeden, kterému je osmasedmdesát. A lepší to asi není, hele.
A kolik ej tobě, že hledáš takhle starý?
Máš to rozpětí docela úzké, mi přijde. V tomhle věku už je to dávno spíš o tom, jak je kdo konkrétní fit, než kolik mu je…
@Klopotkova píše:
Stejně jednou Detsu dostanu do postele. Jsem zvědavá pouze na něj.![]()
@Sonarka píše:
Nj, tak se nevztekej![]()
Ja nemluvila o nem, ale vseobecne, vsak jsem ho ani nevidela…
Jak ne, dyt ho zminujes jako priklad
. Ja ti tu hlavu jednou prebarvim ![]()
@stodvacetjedna píše:
Několik žen tu psalo že jim Pírko přijde vtipný, že se u jeho výlevů často zasmějí, což je pozitivní
Tak kdyz se dva perou, treti se smeje no
Ja jsem hrozne skodoliba
A jezibaba k tomu
![]()
@stodvacetjedna píše:
To si od tebe Son nezasloužila, prej ježibaba
Ji sem samozřejmě nemyslel, to je moje tajná láska
![]()
@Kutil Tom čtyřicet, zase musím ocenit optimismus toho skoro osmdesátiletého, který měl za to, že těch ještě čtrnáct let navíc nemůže vadit.
@Sonarka píše:
Tak kdyz se dva perou, treti se smeje no![]()
Ja jsem hrozne skodoliba
![]()
A jezibaba k tomu
![]()
Tys dobře zas věděla co, že na to budu reagovat
. Potvoro