Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kutil Tom
7.11.23 13:49
@Velryba černá píše:
@Kutil Tom fakt jsem to tam hodila před chvílí a už na samém počátku někteří nepochopili, že požadované věkové rozpětí 55 - 64 není 27 let.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale tak zase furt lepší situace, než když nějaká hledá 27-letýho a píšou jí ti 64 :jazyk: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
Sonarka
7.11.23 13:50
@Lorre píše:
Furt lepší debata o zmrzlině kde se účastní 3-4 než tvé názory přes půl stránky které nezajímají nikoho. Jen adminy když ti za to musejí dát ban :P

Ale tak se porad nehadejte kluci… :* Kazdy tu mate sve obdivovatelky… :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1543
7.11.23 13:52
@Lorre píše:
Sorry ale Zrovna Pírko není onen přitažlivý rošťák, to je blbec s názory z 15 století, který si hodnotí s kamosema vzájemně pinďoury :mrgreen:. Este sem neviděl že by tu některá žena napsala o něm něco pozitivního :lol:. To s tím nemá nic společného.

Několik žen tu psalo že jim Pírko přijde vtipný, že se u jeho výlevů často zasmějí, což je pozitivní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
7.11.23 13:52
@Lorre píše:
To radši nepiš moc nahlas. Tu je jeden 30 lety kluk, co nikdy neměl ženskou, co furt píše nějaký nesmysly a zakládá temata že ženské nepotřebuje a začal vyjmenovávat co všecko musí umět a že ji musí být max 20 a tak. Samozřejmě tam byly tyto praktiky mezi pozadavkama… Tak sem mu provokativně doporučil Madonnu že to miluje :lol:

Tak ja jsem v klidu, jsem mimo vekove rozpeti :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
7.11.23 13:53

@Kutil Tom no taky napsal jeden, kterému je osmasedmdesát. A lepší to asi není, hele. :lol:

• Citovat
  • Upravit
30613
@stodvacetjedna píše:
Několik žen tu psalo že jim Pírko přijde vtipný, že se u jeho výlevů často zasmějí, což je pozitivní :nevim:

Jo tak taky mi to přijde vtipný, ale problém je, že on to asi bohuzel myslí smrtelně vážně :mrgreen:. Klopotkova je třeba taky vtipná a neznamená to, že k ní mám sympatie :mrgreen:

Příspěvek upraven 07.11.23 v 13:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
@Sonarka píše:
Ale tak se porad nehadejte kluci… :* Kazdy tu mate sve obdivovatelky… :nevim: :mrgreen:

Stejně jednou Detsu dostanu do postele. Jsem zvědavá pouze na něj. :P :lol:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
@Lorre píše:
Sorry ale Zrovna Pírko není onen přitažlivý rošťák, to je blbec s názory z 15 století, který si hodnotí s kamosema vzájemně pinďoury :mrgreen:. Este sem neviděl že by tu některá žena napsala o něm něco pozitivního :lol:. To s tím nemá nic společného.

Nj, tak se nevztekej :nevim: :jazyk: Ja nemluvila o nem, ale vseobecne, vsak jsem ho ani nevidela… ;)

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
7.11.23 13:55
@Velryba černá píše:
@Kutil Tom no taky napsal jeden, kterému je osmasedmdesát. A lepší to asi není, hele. :lol:

A kolik ej tobě, že hledáš takhle starý? :andel: Máš to rozpětí docela úzké, mi přijde. V tomhle věku už je to dávno spíš o tom, jak je kdo konkrétní fit, než kolik mu je…

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
7.11.23 13:55
@Klopotkova píše:
Stejně jednou Detsu dostanu do postele. Jsem zvědavá pouze na něj. :P :lol:
:mrgreen: :lol: Vsak ja verim, ze o tobe taky tajne sni :kytka: :P
  • Citovat
  • Upravit
30613
7.11.23 13:56
@Sonarka píše:
Nj, tak se nevztekej :nevim: :jazyk: Ja nemluvila o nem, ale vseobecne, vsak jsem ho ani nevidela… ;)

Jak ne, dyt ho zminujes jako priklad :cert: :mrgreen:. Ja ti tu hlavu jednou prebarvim :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
7.11.23 13:57
@stodvacetjedna píše:
Několik žen tu psalo že jim Pírko přijde vtipný, že se u jeho výlevů často zasmějí, což je pozitivní :nevim:

Tak kdyz se dva perou, treti se smeje no :nevim: :mrgreen: Ja jsem hrozne skodoliba :jazyk: :oops: A jezibaba k tomu :mrgreen: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
30613
7.11.23 13:58
@stodvacetjedna píše:
To si od tebe Son nezasloužila, prej ježibaba :jazyk:

Ji sem samozřejmě nemyslel, to je moje tajná láska :andel: :srdce: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
7.11.23 13:59

@Kutil Tom čtyřicet, zase musím ocenit optimismus toho skoro osmdesátiletého, který měl za to, že těch ještě čtrnáct let navíc nemůže vadit.

• Citovat
  • Upravit
30613
7.11.23 14:00
@Sonarka píše:
Tak kdyz se dva perou, treti se smeje no :nevim: :mrgreen: Ja jsem hrozne skodoliba :jazyk: :oops: A jezibaba k tomu :mrgreen: :jazyk:

Tys dobře zas věděla co, že na to budu reagovat :lol:. Potvoro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová