Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30628
7.11.23 20:25
@marin píše:
To se nabízelo. :P nemohu ti nechat uniknout takovou akcicku. :mrgreen:

Kterou? :think: Jako ta trojka co tam psala? :mrgreen: Když já bych tam rád měl aspoň jednu ženu kterou chci taky :lol:. Ty mi dohazujes nejdřív 18 letou a pak místního magora, sem horšího dohazovače neviděl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29606
7.11.23 20:27
@Lorre píše:
Kterou? :think: Jako ta trojka co tam psala? :mrgreen: Když já bych tam rád měl aspoň jednu kterou chci taky :lol:

Ano trojka. :lol: A nechceš z toho výběru ani jednu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
@Lorre píše:
Kterou? :think: Jako ta trojka co tam psala? :mrgreen: Když já bych tam rád měl aspoň jednu ženu kterou chci taky :lol:. Ty mi dohazujes nejdřív 18 letou a pak místního magora, sem horšího dohazovače neviděl :lol:

Jako 18 leteho kluka jo..? 8o :lol: :think: Jo aha, tak nic, bud neumim cist, nebo jsi to rychle opravil :mrgreen:

Příspěvek upraven 07.11.23 v 20:28

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
@Lorre píše:
Kterou? :think: Jako ta trojka co tam psala? :mrgreen: Když já bych tam rád měl aspoň jednu ženu kterou chci taky :lol:. Ty mi dohazujes nejdřív 18 letou a pak místního magora, sem horšího dohazovače neviděl :lol:

Tak tímto jsi aspoň přiznal, že jsi Detsa a dále o tom není potřeba mluvit.

• Citovat
  • Upravit
29606
7.11.23 20:29
@Lorre píše:

Já ti nic nedohazuji. :mrgreen: :jazyk: tady nakonec ani nic jineho není k mání. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
@Lorre píše:
Je to marný s tebou no :D

Naopak, zitra mam rande v praci, tak drzte pesti :P :andel: Ja se normalne po dlouhe dobe tesim do prace :lol:

• Citovat
  • Upravit
30628
@marin píše:
Ano trojka. :lol: A nechceš z toho výběru ani jednu? :mrgreen:

Ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
7.11.23 20:30
@Klopotkova píše:
Tak tímto jsi aspoň přiznal, že jsi Detsa a dále o tom není potřeba mluvit.

A chtěl sem vyvraždit lidstvo. Pak sem tu něco nervní psal a nechal se smazat i se svýma prispevkama :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29606
7.11.23 20:31
@Sonarka píše:
Naopak, zitra mam rande v praci, tak drzte pesti :P :andel: Ja se normalne po dlouhe dobe tesim do prace :lol:

Domluvili jste se? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29606
7.11.23 20:34
@Lorre píše:
A chtěl sem vyvraždit lidstvo. Pak sem tu něco nervní psal a nechal se smazat i se svýma prispevkama :pankac:

A kdo to byl ten detsa? Víš, o kom je rec? To bylo tvé druhé já? :P :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
7.11.23 20:34
@marin píše:
Domluvili jste se? ;)

Ne to ne…on to jeste nevi :lol: Jen k nam prijede pracovne :D Je to ve fazi jiskreni…ale zacal s tim on a mne se to casem nejak zacalo libit a chytla jsem se no :oops: A nejak to kazdym setkanim graduje vic a vic…:* Ja ty zacatky a jiskreni zeru :jazyk: Uvidime, co bude…dam vedet :mrgreen:

Příspěvek upraven 07.11.23 v 20:35

• Citovat
  • Upravit
30628
7.11.23 20:35
@marin píše:
Já ti nic nedohazuji. :mrgreen: :jazyk: tady nakonec ani nic jineho není k mání. :P

není, ale kednu zajímavou sem tu potkal. Ta mě vážně zaujala :andel:, ale pak sem zjistil že to je druhá Sonarka a manželama, pritelama a milencema tak sem ji s těžkým srdcem musel odehnat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
7.11.23 20:36
@Lorre píše:
není, ale kednu zajímavou sem tu potkal. Ta mě vážně zaujala :andel:, ale pak sem zjistil že to je druhá Sonarka a manželama, pritelama a milencema tak sem ji s těžkým srdcem musel odehnat :think:

Ja nemam zadneho pritele, ani manzela :nevim: Vlastne skoro ani milence :mrgreen: Nemam kvuli tobe jeste vstoupit do klastera…? :think: :P

Příspěvek upraven 07.11.23 v 20:36

• Citovat
  • Upravit
29606
7.11.23 20:36
@Sonarka píše:
Ne to ne…on to jeste nevi :lol: Je to ve fazi jiskreni…ale zacal s tim on a mne se to casem nejak zacalo libit a chytla jsem se no :oops: A nejak to kazdym setkanim graduje vic a vic…:* Ja ty zacatky a jiskreni zeru :jazyk: Uvidime, co bude…dam vedet :mrgreen:

Tak budeme zvědaví, jak se to bude vyvíjet. :mrgreen: jestli se chlapec nezalekne, když má přítelkyni. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
7.11.23 20:37
@marin píše:
A kdo to byl ten detsa? Víš, o kom je rec? To bylo tvé druhé já? :P :pankac:

Jojo, jeden kluk co tu chodil, pak něco začal psát o vyvraždění lidstva a smazal se i se svýma prispevkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová