Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hele já našla tady. A to jsem ani nehledala, ozval se sám, kvůli úplně něčemu jinému, ale pozvolna to přešlo k osobnějším věcem a po čase k mé první nevěře. Pak jsem nedávno zkusila Tinder - jasně napsané, že vdaná s dětmi a hledám parťáka na sport. Během čtvrt hodiny už mi to hlásilo 99+ (víc jen pro premium). Nějak intuitivně jsem odepsala jedinému, neměl vlastně ani moc fotky, já jedinou, scházíme se dodnes, prostě ta chemie byla už přes mobil, v reálu neudržitelná
Teď už to mám smazané, mám, co jsem hledala. Z těch milionů zpráv jsem si vybrala jeho a byla to trefa do černého ![]()
Takže jo, je to možné, a když máš kliku (jako já), tak na něj narazíš ![]()
Anonym snad pochopitelný
@Sonarka píše:nedělali jsme nic
Bohužel…
Myslím toho, jak už o něj nemáš zájem, Helmuta.
@Anonymní píše:
Hele já našla tady. A to jsem ani nehledala, ozval se sám, kvůli úplně něčemu jinému, ale pozvolna to přešlo k osobnějším věcem a po čase k mé první nevěře. Pak jsem nedávno zkusila Tinder - jasně napsané, že vdaná s dětmi a hledám parťáka na sport. Během čtvrt hodiny už mi to hlásilo 99+ (víc jen pro premium). Nějak intuitivně jsem odepsala jedinému, neměl vlastně ani moc fotky, já jedinou, scházíme se dodnes, prostě ta chemie byla už přes mobil, v reálu neudržitelnáTeď už to mám smazané, mám, co jsem hledala. Z těch milionů zpráv jsem si vybrala jeho a byla to trefa do černého
![]()
Takže jo, je to možné, a když máš kliku (jako já), tak na něj narazíš
Anonym snad pochopitelný
Byl to Cosmopol?
@Sonarka píše:nedělali jsme nic
Bohužel…
A jak to tedy dopadlo?
něco říkal? ![]()
@Klopotkova píše:
Myslím toho, jak už o něj nemáš zájem, Helmuta.
Toho jsem teď neviděla…
@Sonarka píše:
Toho jsem teď neviděla…
Hallo, ich bin auf der Suche nach meiner Geliebten, sie hat sich irgendwo verirrt und ich weiß nicht, wo sie ist? Ich bin traurig, aber entschlossen. ![]()
@Sonarka píše:
Toho jsem teď neviděla…
Dělali jste to někdy i do zadku? ![]()
@Klopotkova píše:
Dělali jste to někdy i do zadku?
Bitte hören Sie auf, es ist ein persönliches Thema für uns ![]()
@marin píše:
A jak to tedy dopadlo?něco říkal?
@Klopotkova píše:
Dělali jste to někdy i do zadku?
Psala, že ho neviděla, takže zezadu to asi bylo.
(je mi ze mě špatně) ![]()
S tím Němcem, dělali jste i anál?