Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Helmut II.veliký
8.11.23 18:31
@aiwwa píše:
Nutela je sladká sra. čka…
Dobrou chuť. :pankac:

Co máš proti cukru? U nás v Reichu je levnější všecko, i vajíčka :nevim:

• Citovat
  • Upravit
116009
8.11.23 18:33
@Helmut II.veliký píše:
Co máš proti cukru? U nás v Reichu je levnější všecko, i vajíčka :nevim:

Já mám vajíčka domácí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
8.11.23 18:35

@Helmut II.veliký já sem tě poznala i v tej němčině :lol: takovej typickej rukopis :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106180
8.11.23 18:35
@Helmut II.veliký píše:
Já taky raději arašídovou než lískovou :nevim:

No vida :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30664
8.11.23 19:19
@Sonarka píše:
Ano ;)

Osudová chyba. Teď tě bude furt otravovat jestli si měla anál a kde a jak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
8.11.23 19:20
@Klopotkova píše:
Mě vždy vzrušovalo dělat anál se zadaným chlapem, to mělo vždy ty správné grady. Ty musíš být v sexu dobrá dračice, škoda, že nejsi v sexu bisexuální. :P

Mne by zena nevadila, spis bych na ni ale zarlila :jazyk: Takze s milencem, by trojka nesla…ale muzeme to zkusit s Pirkem, nebo s Detsou :nevim: :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
30664
8.11.23 19:22
@Sonarka píše:
Mne by zena nevadila, spis bych na ni ale zarlila :jazyk: Takze s milencem, by trojka nesla…ale muzeme to zkusit s Pirkem, nebo s Detsou :nevim: :mrgreen: :lol:

Detsa nechce trojku, ten chce vyvraždit lidstvo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
8.11.23 19:23
@Lorre píše:
Osudová chyba. Teď tě bude furt otravovat jestli si měla anál a kde a jak :mrgreen:
:D Ja uz nic vic nevyzradim… :jazyk:
  • Citovat
  • Upravit
Sonarka
8.11.23 19:25
@Lorre píše:
Detsa nechce trojku, ten chce vyvraždit lidstvo

No prave…treba by ho trojka zklidnila :nevim: :think: :P A Klopotkova ho ma rada, tak by si mohli i padnout do oka… :P

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
8.11.23 19:26
@inzenyrka85 píše:
@Helmut II.veliký já sem tě poznala i v tej němčině :lol: takovej typickej rukopis :nevim: :nevim: :nevim:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
30664
8.11.23 19:28
@Sonarka píše:
No prave…treba by ho trojka zklidnila :nevim: :think: :P A Klopotkova ho ma rada, tak by si mohli i padnout do oka… :P

Nějak se obávám že on ji mít rád nebude. Beztak chtěl vyvraždit lidstvo kvůli ní :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29608
8.11.23 19:30
@Sonarka píše: :mrgreen: No bylo to zvláštní… nějaké jiné :P Nebyl tak uvolněněj jako vždy…a zase se ke mně přitisknul jakoby z boku a pěkně dlouho :P Chvílemi vtipkoval, když jsem mu řekla, že jsem nemohla nějak spát…tak prý, že určitě kvůli němu…tak jsem mu dala za pravdu :lol: :P A byl takovej zaraženej pořád, jsem v podstatě pracovala sama :think: :lol: No takže se to nepohnulo nikam :mrgreen: Ale bylo to celkem příjemné…a zase za 14 dní, což mi nezapomněl připomenout, když odcházel :P Jen doufám, že nechodí na emimi :lol:

Si ho asi nějak vyděsila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30664
8.11.23 19:30
@marin píše:

Potřebuju dohodit nějaký další matros. Co tam máš? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
8.11.23 19:37
@marin píše:
:mrgreen: Asi…jako tady Lorreho :P :mrgreen: Ale lisal se, mel se ke mne, mel i lehce eroticke poznamky…jen mi prisel nejak mimo, ne ve sve kuzi :think: Je pravda, ze i ja byla divna a nejak jsem nevedela, co rikat :think: :lol: Nejak nam to dnes drhlo no, jakesi dusno, ze by se dalo krajet :D…uvidime priste, kdyz to bude zase takhle divne, tak na to prdim… :nevim: Mozna nam vic svedci to kamaradstvi :nevim: Nebo to musime nejak prolomit :P :mrgreen: :jazyk:
  • Citovat
  • Upravit
29608
8.11.23 19:38
@Lorre píše:
Potřebuju dohodit nějaký další matros. Co tam máš? :lol:

Nějaké ženy nebo dívky se ti zachtělo? :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...