Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marin píše:
Všimla jsem si, že s tím má problém více chlapů.Přitom v našich končinách je to běžně používané slovo. Honit se má více významů - běhat, někoho chytat… atd.
Teď už vím, že to může být problematické slovo.![]()
![]()
evidentně s tim mají problém hlavně ty, co nemaj pořádnou ženskou a musí pořád jenom honit ![]()
@tlustá Berta32 píše:
My Pražáci jsme kur.vy hrozný
Mluv za sebe ![]()
Teda tady to jede
Chtěla jsem to číst zpětně, ale je toho moc. Přečetla jsem si jen, že ho má Lorre 9 cm
a dál mě to neba. Měla jsem 4 dny volno a pak v práci záhul. Budou Vánoce, dnes má přijít milion krabic zboží, tak jsem přišla juknout, než to přijde.
@marin píše:
To je taková jistota.![]()
stejně je to všechno nakonec stejný. Z bláta do louže.
![]()
Ne že by to z druhé strany nebylo velmi obdobně
. Jen si vzpomenu a hned jsem nadmíru šťastný sám ![]()
@nikitice píše:
Teda tady to jedeChtěla jsem to číst zpětně, ale je toho moc. Přečetla jsem si jen, že ho má Lorre 9 cm
a dál mě to neba. Měla jsem 4 dny volno a pak v práci záhul. Budou Vánoce, dnes má přijít milion krabic zboží, tak jsem přišla juknout, než to přijde.
Jo na todle Vás užije zensky
. Na velikosti nezáleží!
![]()
@Anonymní píše:
Když to mě nebaví, mám raději osobní seznámení. Musí to tam zajiskřit, jinak to není ono. Každopádně dám si zase nějakou delší pauzu a už raději žádnému staršímu psát nebudu, i kdyby to vypadalo bůhví jak nadějně. Přijde mi, že milence si vdaná ženská musí uhnat sama. Oni mají jen řeči, rádi flirtrují, ale do akce napřímo se neradi pouští
Já bych měla pocit, že z emimina nebo z nějaké seznamky vyzkoušel každý každého. Většinou mi třeba někdo napsal, mělo to i jiskru, než poslal fotku. Nejsem na žádné hezouny, ale vím, že tam nic není hned. Pak nevím, jak mám napsat, že se omlouvám, ale nejde to.
Jednou jsem se dokonce sešla s chlapem ze seznamky pro zadané a necítila jsem nic i když dobře vypadal, takže to skončilo jen tím kafem na seznámení. Bylo to jiné, než když to zajiskří pohledem a pak si ho ulovíš, hlavně ty začátky. Tady jsem věděla, že přišel pro sex a basta. Na tom začátku jsou nej ty první kroky k tomu, než něco bude. Hlavně ta nejistota jestli opravdu něco bude. Je tam ten obal a ty si ho musíš rozbalit. Hlavně u toho zadaného protějšku, kterého odněkud znáš osobně, víš nebo tušíš jestli budeš pátá v řadě za měsíc nebo jestli je z toho taky tak hotovej a vydrží to déle. Měla jsem kdysi milence z práce a pro oba to bylo šílené vybouření, právě proto, že to nebylo plánované a oba jsme nikoho jiného neměli dlouho. Ze začátku jsme si psali pracovně, pak jsem se zeptala na férovku, ale byla jsem si jistá, že neodmítne.
@Anonymní píše:
Já bych měla pocit, že z emimina nebo z nějaké seznamky vyzkoušel každý každého.Většinou mi třeba někdo napsal, mělo to i jiskru, než poslal fotku. Nejsem na žádné hezouny, ale vím, že tam nic není hned. Pak nevím, jak mám napsat, že se omlouvám, ale nejde to.
Jednou jsem se dokonce sešla s chlapem ze seznamky pro zadané a necítila jsem nic i když dobře vypadal, takže to skončilo jen tím kafem na seznámení. Bylo to jiné, než když to zajiskří pohledem a pak si ho ulovíš, hlavně ty začátky. Tady jsem věděla, že přišel pro sex a basta. Na tom začátku jsou nej ty první kroky k tomu, než něco bude. Hlavně ta nejistota jestli opravdu něco bude. Je tam ten obal a ty si ho musíš rozbalit. Hlavně u toho zadaného protějšku, kterého odněkud znáš osobně, víš nebo tušíš jestli budeš pátá v řadě za měsíc nebo jestli je z toho taky tak hotovej a vydrží to déle. Měla jsem kdysi milence z práce a pro oba to bylo šílené vybouření, právě proto, že to nebylo plánované a oba jsme nikoho jiného neměli dlouho. Ze začátku jsme si psali pracovně, pak jsem se zeptala na férovku, ale byla jsem si jistá, že neodmítne.
Některé pocity, co si dokážete vymyslet, jsou fakt neuvěřitelně legrační
![]()
@Anonymní píše:
Já bych měla pocit, že z emimina nebo z nějaké seznamky vyzkoušel každý každého. Většinou mi třeba někdo napsal, mělo to i jiskru, než poslal fotku. Nejsem na žádné hezouny, ale vím, že tam nic není hned. Pak nevím, jak mám napsat, že se omlouvám, ale nejde to.
Přesně, líp bych to nenapsala
Takové to spontánní seznámení v reálu nic nenahradí ![]()
@Lorre píše:
Jo na todle Vás užije zensky. Na velikosti nezáleží!
![]()
Záleží. Hele, nepotřebuji 30 cm, ale 9 cm taky ne ![]()
@Sonarka píše:
Přesně, líp bych to nenapsalaTakové to spontánní seznámení v reálu nic nenahradí
Přesně.
Pak přijde, promluví nebo nebude vonět. Já třeba jela ve výtahu s pánem a měla jsem chuť mu strčit nos no košile.
Manžel taky voní nádherně. Tak kupuji mu to já
Ale taky někdy sem do obchodu přijde pán a ani vůně by mu nepomohla. Samozřejmě bych si jen přivoněla a tím to haslo
Miluji azzaro ![]()
@nikitice píše:
Teda tady to jedeChtěla jsem to číst zpětně, ale je toho moc. Přečetla jsem si jen, že ho má Lorre 9 cm
To on píše jen tak, páč se bojí, že kdyby přiznal skutečnou velikost, budeme mu všechny posílat nahaté fotky a Klopca ho cestou z práce odchytí a znásilní
![]()
@Sonarka píše:
To on píše jen tak, páč se bojí, že kdyby přiznal skutečnou velikost, budeme mu všechny posílat nahaté fotky a Klopca ho cestou z práce odchytí a znásilní![]()
Já max zadel
Nahou fotku bych neposlala nikdy nikomu, ani snad manželovi, jelikož se jim ukládají na nějaký server. Má jen služební mobil.
@nikitice píše:
Přesně.Pak přijde, promluví nebo nebude vonět. Já třeba jela ve výtahu s pánem a měla jsem chuť mu strčit nos no košile.
![]()
![]()
Manžel taky voní nádherně. Tak kupuji mu to já
![]()
Ale taky někdy sem do obchodu přijde pán a ani vůně by mu nepomohla. Samozřejmě bych si jen přivoněla a tím to haslo
Miluji azzaro
Jj… hlavně v reálu jsou ty začátky opravdu takové napínavé, člověk vlastně neví, chce ten druhý, nechce… usmál se, co to znamená, co bude dál, uvidím ho, napíše?…je to prostě drama
Na seznamce je to už předem dané, tam chce každý a basta
A navíc s každým
Nuda no ![]()
@nikitice píše:
Já max zadel![]()
![]()
Nahou fotku bych neposlala nikdy nikomu, ani snad manželovi, jelikož se jim ukládají na nějaký server. Má jen služební mobil.
To neříkej, nebo teď přizná že má těch 20 vlastně ![]()