Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2517
9.11.23 08:48
@marin píše:
Všimla jsem si, že s tím má problém více chlapů. :mrgreen: Přitom v našich končinách je to běžně používané slovo. Honit se má více významů - běhat, někoho chytat… atd. :P
Teď už vím, že to může být problematické slovo. :mrgreen: :lol: :mrgreen:

evidentně s tim mají problém hlavně ty, co nemaj pořádnou ženskou a musí pořád jenom honit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
9.11.23 09:03

@marin ale prd, náhodou, s muži je veliká švanda :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6221
9.11.23 09:23
@tlustá Berta32 píše:
My Pražáci jsme kur.vy hrozný :,(

Mluv za sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6221
9.11.23 09:26

Teda tady to jede 8o Chtěla jsem to číst zpětně, ale je toho moc. Přečetla jsem si jen, že ho má Lorre 9 cm :mrgreen: a dál mě to neba. Měla jsem 4 dny volno a pak v práci záhul. Budou Vánoce, dnes má přijít milion krabic zboží, tak jsem přišla juknout, než to přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30670
9.11.23 11:02
@marin píše:
To je taková jistota. :lol: :mrgreen: stejně je to všechno nakonec stejný. Z bláta do louže. :lol: :jazyk:

Ne že by to z druhé strany nebylo velmi obdobně :jazyk:. Jen si vzpomenu a hned jsem nadmíru šťastný sám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30670
9.11.23 11:03
@nikitice píše:
Teda tady to jede 8o Chtěla jsem to číst zpětně, ale je toho moc. Přečetla jsem si jen, že ho má Lorre 9 cm :mrgreen: a dál mě to neba. Měla jsem 4 dny volno a pak v práci záhul. Budou Vánoce, dnes má přijít milion krabic zboží, tak jsem přišla juknout, než to přijde.

Jo na todle Vás užije zensky :andel:. Na velikosti nezáleží! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.23 11:19
@Anonymní píše:
Když to mě nebaví, mám raději osobní seznámení. Musí to tam zajiskřit, jinak to není ono. Každopádně dám si zase nějakou delší pauzu a už raději žádnému staršímu psát nebudu, i kdyby to vypadalo bůhví jak nadějně. Přijde mi, že milence si vdaná ženská musí uhnat sama. Oni mají jen řeči, rádi flirtrují, ale do akce napřímo se neradi pouští

Já bych měla pocit, že z emimina nebo z nějaké seznamky vyzkoušel každý každého. Většinou mi třeba někdo napsal, mělo to i jiskru, než poslal fotku. Nejsem na žádné hezouny, ale vím, že tam nic není hned. Pak nevím, jak mám napsat, že se omlouvám, ale nejde to.
Jednou jsem se dokonce sešla s chlapem ze seznamky pro zadané a necítila jsem nic i když dobře vypadal, takže to skončilo jen tím kafem na seznámení. Bylo to jiné, než když to zajiskří pohledem a pak si ho ulovíš, hlavně ty začátky. Tady jsem věděla, že přišel pro sex a basta. Na tom začátku jsou nej ty první kroky k tomu, než něco bude. Hlavně ta nejistota jestli opravdu něco bude. Je tam ten obal a ty si ho musíš rozbalit. Hlavně u toho zadaného protějšku, kterého odněkud znáš osobně, víš nebo tušíš jestli budeš pátá v řadě za měsíc nebo jestli je z toho taky tak hotovej a vydrží to déle. Měla jsem kdysi milence z práce a pro oba to bylo šílené vybouření, právě proto, že to nebylo plánované a oba jsme nikoho jiného neměli dlouho. Ze začátku jsme si psali pracovně, pak jsem se zeptala na férovku, ale byla jsem si jistá, že neodmítne.

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
9.11.23 11:32
@Anonymní píše:
Já bych měla pocit, že z emimina nebo z nějaké seznamky vyzkoušel každý každého.Většinou mi třeba někdo napsal, mělo to i jiskru, než poslal fotku. Nejsem na žádné hezouny, ale vím, že tam nic není hned. Pak nevím, jak mám napsat, že se omlouvám, ale nejde to.
Jednou jsem se dokonce sešla s chlapem ze seznamky pro zadané a necítila jsem nic i když dobře vypadal, takže to skončilo jen tím kafem na seznámení. Bylo to jiné, než když to zajiskří pohledem a pak si ho ulovíš, hlavně ty začátky. Tady jsem věděla, že přišel pro sex a basta. Na tom začátku jsou nej ty první kroky k tomu, než něco bude. Hlavně ta nejistota jestli opravdu něco bude. Je tam ten obal a ty si ho musíš rozbalit. Hlavně u toho zadaného protějšku, kterého odněkud znáš osobně, víš nebo tušíš jestli budeš pátá v řadě za měsíc nebo jestli je z toho taky tak hotovej a vydrží to déle. Měla jsem kdysi milence z práce a pro oba to bylo šílené vybouření, právě proto, že to nebylo plánované a oba jsme nikoho jiného neměli dlouho. Ze začátku jsme si psali pracovně, pak jsem se zeptala na férovku, ale byla jsem si jistá, že neodmítne.

Některé pocity, co si dokážete vymyslet, jsou fakt neuvěřitelně legrační :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
9.11.23 11:35
@Anonymní píše:
Já bych měla pocit, že z emimina nebo z nějaké seznamky vyzkoušel každý každého. Většinou mi třeba někdo napsal, mělo to i jiskru, než poslal fotku. Nejsem na žádné hezouny, ale vím, že tam nic není hned. Pak nevím, jak mám napsat, že se omlouvám, ale nejde to.

Přesně, líp bych to nenapsala :palec: Takové to spontánní seznámení v reálu nic nenahradí :P

• Citovat
  • Upravit
6221
9.11.23 12:35
@Lorre píše:
Jo na todle Vás užije zensky :andel:. Na velikosti nezáleží! :mrgreen: :mrgreen:

Záleží. Hele, nepotřebuji 30 cm, ale 9 cm taky ne  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6221
9.11.23 12:43
@Sonarka píše:
Přesně, líp bych to nenapsala :palec: Takové to spontánní seznámení v reálu nic nenahradí :P

Přesně. :mrgreen: Pak přijde, promluví nebo nebude vonět. Já třeba jela ve výtahu s pánem a měla jsem chuť mu strčit nos no košile. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Manžel taky voní nádherně. Tak kupuji mu to já :mrgreen: :mrgreen: Ale taky někdy sem do obchodu přijde pán a ani vůně by mu nepomohla. Samozřejmě bych si jen přivoněla a tím to haslo :mrgreen: Miluji azzaro :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
9.11.23 12:45
@nikitice píše:

To on píše jen tak, páč se bojí, že kdyby přiznal skutečnou velikost, budeme mu všechny posílat nahaté fotky a Klopca ho cestou z práce odchytí a znásilní :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6221
9.11.23 12:47
@Sonarka píše:
To on píše jen tak, páč se bojí, že kdyby přiznal skutečnou velikost, budeme mu všechny posílat nahaté fotky a Klopca ho cestou z práce odchytí a znásilní :lol: :mrgreen:

Já max zadel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nahou fotku bych neposlala nikdy nikomu, ani snad manželovi, jelikož se jim ukládají na nějaký server. Má jen služební mobil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
9.11.23 12:48
@nikitice píše:
Přesně. :mrgreen: Pak přijde, promluví nebo nebude vonět. Já třeba jela ve výtahu s pánem a měla jsem chuť mu strčit nos no košile. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Manžel taky voní nádherně. Tak kupuji mu to já :mrgreen: :mrgreen: Ale taky někdy sem do obchodu přijde pán a ani vůně by mu nepomohla. Samozřejmě bych si jen přivoněla a tím to haslo :mrgreen: Miluji azzaro :srdce:

Jj… hlavně v reálu jsou ty začátky opravdu takové napínavé, člověk vlastně neví, chce ten druhý, nechce… usmál se, co to znamená, co bude dál, uvidím ho, napíše?…je to prostě drama :P Na seznamce je to už předem dané, tam chce každý a basta :mrgreen: A navíc s každým :lol: Nuda no :D

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
9.11.23 12:49
@nikitice píše:
Já max zadel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nahou fotku bych neposlala nikdy nikomu, ani snad manželovi, jelikož se jim ukládají na nějaký server. Má jen služební mobil.

To neříkej, nebo teď přizná že má těch 20 vlastně  :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová