Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
9.11.23 17:33
@Lorre píše: :srdce: :*

A můžeme tě pak s Klopcou rovnou zneužít? :P Uděláme z tebe muže :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
30672
9.11.23 17:34
@Sonarka píše:
A můžeme tě pak s Klopcou rovnou zneužít? :P Uděláme z tebe muže :mrgreen: :P

Ne :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6221
9.11.23 17:38
@Fukitol píše:
V tom kazdy vypada jak O’chyl 8o

Mně tady chodí chlapi ve slipech po obchodě, když zkouší. Já jsem na boxerky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23973
9.11.23 18:59
@nikitice píše:
Já bydlím kousek a nevím o tom. Znám Vakus a naproti někde jsem pracovala na recepci v grafickém studiu. Vůbec si nevybavím kostel.

Když jedes z Male Strany a u soudu (u tanku) odbočis doprava nahoru Holečkovou. Tak asi uprostred, taky tam jsou po levé straně policajti, když jsem dostala v Drtince (u polikliniky Kartouzska) pokutu, šla jsem tam. Ale vevnitř jsem nikdy nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
9.11.23 19:01
@nikitice píše:
Mně tady chodí chlapi ve slipech po obchodě, když zkouší. Já jsem na boxerky.

Boxerky nosím já :srdce: :andel: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
106206
9.11.23 19:03
@Arturie píše:
Měla. Díky moc za prani.

Já si myslela, že jsme tam byly tři osmičky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.23 19:21
@Anonymní píše:
Já bych měla pocit, že z emimina nebo z nějaké seznamky vyzkoušel každý každého. Většinou mi třeba někdo napsal, mělo to i jiskru, než poslal fotku. Nejsem na žádné hezouny, ale vím, že tam nic není hned. Pak nevím, jak mám napsat, že se omlouvám, ale nejde to.
Jednou jsem se dokonce sešla s chlapem ze seznamky pro zadané a necítila jsem nic i když dobře vypadal, takže to skončilo jen tím kafem na seznámení. Bylo to jiné, než když to zajiskří pohledem a pak si ho ulovíš, hlavně ty začátky. Tady jsem věděla, že přišel pro sex a basta. Na tom začátku jsou nej ty první kroky k tomu, než něco bude. Hlavně ta nejistota jestli opravdu něco bude. Je tam ten obal a ty si ho musíš rozbalit. Hlavně u toho zadaného protějšku, kterého odněkud znáš osobně, víš nebo tušíš jestli budeš pátá v řadě za měsíc nebo jestli je z toho taky tak hotovej a vydrží to déle. Měla jsem kdysi milence z práce a pro oba to bylo šílené vybouření, právě proto, že to nebylo plánované a oba jsme nikoho jiného neměli dlouho. Ze začátku jsme si psali pracovně, pak jsem se zeptala na férovku, ale byla jsem si jistá, že neodmítne.

Já jsem si také byla jistá, že z toho něco bude, jinak bych nenapsala. A stalo se mi tento trapas dvakrát. Takže asi většina těch starších mužů byde hodně pod dohledem. Poprvé jsem pomalu lezla kanálama, když jsem zjistila, že má stále za zadkem ženu a cítila se taková ponížená, že jsem mu vůbec napsala. Doteď, když mě potká, tak na mě kouká jak na obrázek a jeho žena mě vždy může probodnout očima. Je to již dva roky a také jsem myslela, že je to tutovka. Jiskry lítaly. Teď ten poslední zas má propojený účet :pocitac: No děs běs. Takže já už na to zas na nějakou dobu kašlu a psát nebudu první, i kdybych si myslela, jak je to zas osudové. Jinak seznamky mě také neberou. Je to ztráta času. A jak jsi psala, pak jsme se sešli v reálu a neměla jsem to tam. Jiný třeba jen rádi psali, ale pak se odmlčeli. U mě to zkrátka bude tak, že se s někým seznámím leda tak v práci. Což momentálně nehrozí. Nejsem taková, že když se mi chlap líbí, jdu i přes mrtvoly a abych psala furt a uhnala ho, to vůbec. Přestože vím, že ženské tohle dělají

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
9.11.23 19:44
@Lorre píše:
Ne :*

Tahle odpoved bohuzel neni v nabizenych moznostech :nevim: Mohl jsi odpovedet bud - Ano, nebo samozrejme, okay, nebo yes :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
9.11.23 19:46
@Fukitol píše:
V tom kazdy vypada jak O’chyl 8o
:mrgreen: Jj, trosku :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
6221
9.11.23 20:01
@Arturie píše:
Když jedes z Male Strany a u soudu (u tanku) odbočis doprava nahoru Holečkovou. Tak asi uprostred, taky tam jsou po levé straně policajti, když jsem dostala v Drtince (u polikliniky Kartouzska) pokutu, šla jsem tam. Ale vevnitř jsem nikdy nebyla.

Do Drtinky chodil syn do školy. Já v té Holečkové dělala právě a neuvědomuji si kostel. Už je to pár let zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30672
9.11.23 20:01
@Sonarka píše:
Tahle odpoved bohuzel neni v nabizenych moznostech :nevim: Mohl jsi odpovedet bud - Ano, nebo samozrejme, okay, nebo yes :nevim: :mrgreen:

Si mě asi pleteš s tvýma milencema 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
9.11.23 20:05
@Lorre píše:
Si mě asi pleteš s tvýma milencema 8)

To asi tezko, moji milenci nenosi slipy :nevim: :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
30672
9.11.23 20:06
@Sonarka píše:
To asi tezko, moji milenci nenosi slipy :nevim: :mrgreen: :P

V tom případě volím odpověď až naprší a uschne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6221
9.11.23 20:08

Lorre :-)

@Sonarka píše:
To asi tezko, moji milenci nenosi slipy :nevim: :mrgreen: :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka