Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše:
Ja nahodou priznam taky uplne vsechnoBohuzel…
Jo? Tvuj nový objev zajisté ví o milencovi z Německa ![]()
@Lorre píše:
Jo? Tvuj nový objev zajisté ví o milencovi z Německa
Ode mě ne…ale tuším, že mu to kolegyně vyzvonily
My jsme malá firma, kolikrát koukám, co o mně ví…a kdyby se zeptal, řeknu mu to… ostatně taky není svobodný.
@Sonarka píše:
Ode mě ne…ale tuším, že mu to kolegyně vyzvonilyMy jsme malá firma, kolikrát koukám, co o mně ví…a kdyby se zeptal, řeknu mu to… ostatně taky není svobodný.
Tak dneska je ten den d? ![]()
@marin píše:
Tak dneska je ten den d?
No.. už ho vyhlížím
![]()
Ale měla jsem blbej sen, že přijel někdo jinej
To by byl poděl ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Našla jsem skvělého muže na seznamce Boo, doporučuji všem, kteří se chteji seznámit.
@Královna Kosmíru píše:
Našla jsem skvělého muže na seznamce Boo, doporučuji všem, kteří se chteji seznámit.
Skvělé, ale mně někdy přijde, že nevíš, co chceš. Nedávno jsi někde v tématu hlásala, jak jsi strašně spokojená a jak nikoho nechceš.
@Anonymní píše:
Nechci rozebírat proč, prosím nesuďte mě. Manžela opustit nechci, máme malé děti, hledám milence, kde? Jak? Máte někdo zkušenosti třeba s nějakou seznamnkou?
No jo je vidět že se ženy doma nudí. Proč složitě řešit problémy doma a pokusit se to zlepšit, když si můžu najít milence a doma mi to bude jedno. Přijdu šťastná od milence a těch pár hodin než půjdeme spát to přežiju, s dětmi udělám úkoly a už se budu těšit na další setkání. Jsem kurva, ale co. Dělá to přece každý. Když ženy nechtějí mít jednoho partnera, proč se tedy vdávají a mají děti. Mohly si přece užívat a netrápit ostatní. Chudak manžel a děti.
@Sonarka píše:
No.. už ho vyhlížím![]()
Ale měla jsem blbej sen, že přijel někdo jinejTo by byl poděl
Mily deníčku,… A pohádka a rozverné dívce pokracuje ![]()
@PanBozskyyy píše:
No jo je vidět že se ženy doma nudí. Proč složitě řešit problémy doma a pokusit se to zlepšit, když si můžu najít milence a doma mi to bude jedno. Přijdu šťastná od milence a těch pár hodin než půjdeme spát to přežiju, s dětmi udělám úkoly a už se budu těšit na další setkání. Jsem kurva, ale co. Dělá to přece každý. Když ženy nechtějí mít jednoho partnera, proč se tedy vdávají a mají děti. Mohly si přece užívat a netrápit ostatní. Chudak manžel a děti.
Zajímalo by mě @PanBozskyyy jaké máš životní zkušenosti.
Kolik let s někým žiješ, kolik a jak staré máš děti.
Snadno se odsuzuje, když nevíš jaké to je být v kůži toho druhého.
@Klopotkova píše:
Skvělé, ale mně někdy přijde, že nevíš, co chceš. Nedávno jsi někde v tématu hlásala, jak jsi strašně spokojená a jak nikoho nechceš.
Klopčo nechci nikoho domu … chci chlapa na sex a chci vsechny vyhody vztahu.. tedy kultura, večeře jen to hezky…a to jsem nasla.. ![]()
Sonarka se dlouho neozývá. Myslím že si užívají někde na toaletach a celé jim to komentuje Helmut žive ![]()
@Lorre píše:
To zní jak nějaký kravín. Tam radši nejdu
Nenutim te
..tvoje vec
@Lorre píše:
Sonarka se dlouho neozývá. Myslím že si užívají někde na toaletach a celé jim to komentuje Helmut žive
Jo jo, přímo ve skladu na paletě
![]()
Zvědavej viď ![]()
@Sonarka píše:
Jo jo, přímo ve skladu na paletě![]()
Zvědavej viď