Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
7.11.23 14:09
@Lorre píše:
Jak ne, dyt ho zminujes jako priklad :cert: :mrgreen:. Ja ti tu hlavu jednou prebarvim :P
:mrgreen: A jak, na zrzavo..? Zrzky jsou prej naruzive :P Ja jen psala, ze ti to vysvetli :nevim: Ale jinak dnes myslim cely den na tebe, varim totiz rizoto :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Sonarka
7.11.23 14:13
@Kutil Tom píše:
A kolik ej tobě, že hledáš takhle starý? :andel: Máš to rozpětí docela úzké, mi přijde. V tomhle věku už je to dávno spíš o tom, jak je kdo konkrétní fit, než kolik mu je…

Stary..? 8o Prece muzi pres 50 jeste nejsou stary :P :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30651
7.11.23 14:14
@Sonarka píše: :mrgreen: A jak, na zrzavo..? Zrzky jsou prej naruzive :P Ja jen psala, ze ti to vysvetli :nevim: Ale jinak dnes myslim cely den na tebe, varim totiz rizoto :mrgreen: :mrgreen:

Něco hnusneho, zelená s růžovou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
7.11.23 14:16
@Lorre píše:
Ji sem samozřejmě nemyslel, to je moje tajná láska :andel: :srdce: :jazyk:

Vsak ja vim :srdce: :P Jen musis respektovat, ze pred tebou jsou jeste dalsi…ale pry na kazdeho se jednou dostane :P :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
7.11.23 14:17
@Lorre píše:
Něco hnusneho, zelená s růžovou :jazyk:

A co je hnusneho na ruzove…? Tak je obarvena jedna nase kolegyne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30651
7.11.23 14:17
@Sonarka píše:
Vsak ja vim :srdce: :P Jen musis respektovat, ze pred tebou jsou jeste dalsi…ale pry na kazdeho se jednou dostane :P :mrgreen:
:mrgreen: :cert: tfuj, bez odeme. Zadaná a este vyvolávající konflikty. Špatná kombinace. Dělej že neexistuji 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
7.11.23 14:21

@Sonarka Šla bys se mnou a Detsou do trojky? A jo, asi ne, ty potřebuješ k sexu zamilovanost. :P

• Citovat
  • Upravit
Tlustá Berta32
7.11.23 14:24
@Lorre píše:
Sorry ale Zrovna Pírko není onen přitažlivý rošťák, to je blbec s názory z 15 století, který si hodnotí s kamosema vzájemně pinďoury :mrgreen:. Este sem neviděl že by tu některá žena napsala o něm něco pozitivního :lol:. To s tím nemá nic společného.

Z 19.st když už. :nevim: Nejsem věřící blbe :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Tlustá Berta32
7.11.23 14:25
@stodvacetjedna píše:
Několik žen tu psalo že jim Pírko přijde vtipný, že se u jeho výlevů často zasmějí, což je pozitivní :nevim:

Ano, já jsem vtipný a panic Lorre je směšný, to je ten rozdíl :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Tlustá Berta32
7.11.23 14:26

Názory musí být podložené vědecky a to já mam. Evoluční biologie a psychologie. Ty máš prd. Nikdy si nedal jedinou studii, jsi šašek :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
7.11.23 15:06
@Velryba černá píše:
@Kutil Tom čtyřicet, zase musím ocenit optimismus toho skoro osmdesátiletého, který měl za to, že těch ještě čtrnáct let navíc nemůže vadit.
Žiš, 40, to bych si dal rozpětí max do 50, a ne na pětapade začínat :lol:
  • Citovat
  • Upravit
30651
7.11.23 15:09
@Kutil Tom píše: Žiš, 40, to bych si dal rozpětí max do 50, a ne na pětapade začínat :lol:

Ona psala že ji přitahují už pomalu důchodci :D říkám před nějakým domovem uloví hned oběť, ty po ní skočí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
7.11.23 15:09
@Velryba černá píše:
@Kutil Tom čtyřicet, zase musím ocenit optimismus toho skoro osmdesátiletého, který měl za to, že těch ještě čtrnáct let navíc nemůže vadit.

Jináč jsem tu teda nedávno zmiňoval toho souseda, co je mu 80, ale vypadá tak o 15 míň, ale to je spíš úkaz, taky má doma ženskou necelejch 50 :mrgreen: docela motivace pro mě, držet se v kondici, abych na tom byl jednou stejně, zatím si to teda držím, taky vypadám o 10 let mladší, potvrzeno i jednou zdejší uživatelkou :srdce: :jazyk: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
7.11.23 15:13

@Kutil Tom jdu se stydět do kouta. :)

• Citovat
  • Upravit
4467
7.11.23 15:17
@Kutil Tom píše:
Jináč jsem tu teda nedávno zmiňoval toho souseda, co je mu 80, ale vypadá tak o 15 míň, ale to je spíš úkaz, taky má doma ženskou necelejch 50 :mrgreen: docela motivace pro mě, držet se v kondici, abych na tom byl jednou stejně, zatím si to teda držím, taky vypadám o 10 let mladší, potvrzeno i jednou zdejší uživatelkou :srdce: :jazyk: :pankac:

o 10 let mladsi vypada kazdy uzivatel emimina. To uz jsme si tu davno vyjasnili. Spis zjisti, na jaky web leze tvuj soused, kdyz vypada o 15 let mladsi. Ja se tam pak taky nakybluju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová