Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kutil Tom píše:
A kolik ej tobě, že hledáš takhle starý?Máš to rozpětí docela úzké, mi přijde. V tomhle věku už je to dávno spíš o tom, jak je kdo konkrétní fit, než kolik mu je…
Stary..?
Prece muzi pres 50 jeste nejsou stary
![]()
@Sonarka píše:A jak, na zrzavo..? Zrzky jsou prej naruzive
Ja jen psala, ze ti to vysvetli
Ale jinak dnes myslim cely den na tebe, varim totiz rizoto
![]()
Něco hnusneho, zelená s růžovou ![]()
@Lorre píše:
Ji sem samozřejmě nemyslel, to je moje tajná láska![]()
![]()
Vsak ja vim
Jen musis respektovat, ze pred tebou jsou jeste dalsi…ale pry na kazdeho se jednou dostane
![]()
@Lorre píše:
Něco hnusneho, zelená s růžovou
A co je hnusneho na ruzove…? Tak je obarvena jedna nase kolegyne ![]()
@Sonarka píše:
Vsak ja vim![]()
Jen musis respektovat, ze pred tebou jsou jeste dalsi…ale pry na kazdeho se jednou dostane
![]()
@Sonarka Šla bys se mnou a Detsou do trojky? A jo, asi ne, ty potřebuješ k sexu zamilovanost. ![]()
@Lorre píše:
Sorry ale Zrovna Pírko není onen přitažlivý rošťák, to je blbec s názory z 15 století, který si hodnotí s kamosema vzájemně pinďoury. Este sem neviděl že by tu některá žena napsala o něm něco pozitivního
. To s tím nemá nic společného.
Z 19.st když už.
Nejsem věřící blbe ![]()
@stodvacetjedna píše:
Několik žen tu psalo že jim Pírko přijde vtipný, že se u jeho výlevů často zasmějí, což je pozitivní
Ano, já jsem vtipný a panic Lorre je směšný, to je ten rozdíl ![]()
Názory musí být podložené vědecky a to já mam. Evoluční biologie a psychologie. Ty máš prd. Nikdy si nedal jedinou studii, jsi šašek ![]()
@Velryba černá píše:Žiš, 40, to bych si dal rozpětí max do 50, a ne na pětapade začínat
@Kutil Tom čtyřicet, zase musím ocenit optimismus toho skoro osmdesátiletého, který měl za to, že těch ještě čtrnáct let navíc nemůže vadit.
@Kutil Tom píše: Žiš, 40, to bych si dal rozpětí max do 50, a ne na pětapade začínat
Ona psala že ji přitahují už pomalu důchodci
říkám před nějakým domovem uloví hned oběť, ty po ní skočí ![]()
@Velryba černá píše:
@Kutil Tom čtyřicet, zase musím ocenit optimismus toho skoro osmdesátiletého, který měl za to, že těch ještě čtrnáct let navíc nemůže vadit.
Jináč jsem tu teda nedávno zmiňoval toho souseda, co je mu 80, ale vypadá tak o 15 míň, ale to je spíš úkaz, taky má doma ženskou necelejch 50
docela motivace pro mě, držet se v kondici, abych na tom byl jednou stejně, zatím si to teda držím, taky vypadám o 10 let mladší, potvrzeno i jednou zdejší uživatelkou
![]()
@Kutil Tom píše:
Jináč jsem tu teda nedávno zmiňoval toho souseda, co je mu 80, ale vypadá tak o 15 míň, ale to je spíš úkaz, taky má doma ženskou necelejch 50docela motivace pro mě, držet se v kondici, abych na tom byl jednou stejně, zatím si to teda držím, taky vypadám o 10 let mladší, potvrzeno i jednou zdejší uživatelkou
![]()
![]()
o 10 let mladsi vypada kazdy uzivatel emimina. To uz jsme si tu davno vyjasnili. Spis zjisti, na jaky web leze tvuj soused, kdyz vypada o 15 let mladsi. Ja se tam pak taky nakybluju ![]()