Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15959
5.11.23 23:58
@Lorre píše: Čekám až přijedeš přece :andel:
:lol:
Tak to potom jo. :lol:
A jaké dobrůtky si mám sebou přibalit? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
6.11.23 00:46
@Lorre píše:
Tywe, to je odstrašující jak tim žiješ. :mrgreen:. Máš napsané v Excelu kdo kde s kým promluvil, ne? :P Na jednu stranu to skutečně odpovídá tvé přezdívce :lol:.

A taky jsi mel prece rande tady s Marin…ne? :)

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
6.11.23 01:51
@Lorre píše:
Jo chci :srdce: :P

Inu jak myslis :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
6.11.23 01:53
@Tlustá Berta32 píše:
Ty si s těma chlapama ale hraješ :cert:Říkala si, že si podobná jedné herečce, tak jsem zvědav :nevim:

Jo trochu v obliceji, ona ma ale tmave vlasy, ja jsem blond :) Za mlada jsem ji byla podobna vic, i mi to rekl jeden, se kterym jsem randila :D Ale tenkrat jsem jeste byla bruneta.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
6.11.23 01:55
@Lorre píše:
Bys fakt uvažovala i o takovým omezencovi? 8o To neee, to bys u mě teda klesla :D

Ja ted neuvazuji o nikom…mam srdce na pul v Nemecku a na pul v Praze :nevim: :mrgreen: To mi ted staci bohate :lol:

• Citovat
  • Upravit
23973
6.11.23 04:49
@Sonarka píše:
Ja ted neuvazuji o nikom…mam srdce na pul v Nemecku a na pul v Praze :nevim: :mrgreen: To mi ted staci bohate :lol:

Premyslim, kde jsem co nechala. No, asi jiny organ na Kanarech. Aspon je v teple :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29608
6.11.23 05:57
@Lorre píše:
No eště, Este, to je jedno jestli tam sou háčky či ne. tam jde o to, že tam má být údajně j, takže ještě :mrgreen:.

Má to být ještě. Já třeba taky říkám eště. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29608
6.11.23 06:01
@Černá Madonna píše:
Používá Este. :mrgreen:

Tak to je potom sislani. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75730
6.11.23 07:59
@Arturie píše:
Premyslim, kde jsem co nechala. No, asi jiny organ na Kanarech. Aspon je v teple :mrgreen:

To musel bejt kanec. 8o 8)
Na to, že máš myslím celkem hustě popsaný pamatníček, na Kanářana vzpomínáš často. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30651
6.11.23 08:50
@Sonarka píše:
A taky jsi mel prece rande tady s Marin…ne? :)

Smarja to před ní vůbec nepis :pocitac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30651
6.11.23 08:51
@Černá Madonna píše: :lol:
Tak to potom jo. :lol:
A jaké dobrůtky si mám sebou přibalit? :nevim:

Sebe :jazyk: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30651
6.11.23 09:09
@Sonarka píše:
Ja ted neuvazuji o nikom…mam srdce na pul v Nemecku a na pul v Praze :nevim: :mrgreen: To mi ted staci bohate :lol:

Hah to budeš jak ta jedna dívka co sem se s ní sešel. Takhle sem este :jazyk: nikoho neviděl plavat ve vztazích. Ta měla přítele, rozešla se s ním, zaplacla to jiným no a najednou začla po pár týdnech přemýšlet, jestli náhodou nemiluje svého ex tak se rozešla s tímhle. No a pak si zas myslela, že miluje toho převozníka… Tak v tom tak plavala, že se rozhodla najít dalšího převozníka, to sem měl být já :mrgreen:. Každý mi den mi vyprávěla, že miluje někoho jiného a neví co má dělat… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23973
6.11.23 09:12
@sirikit píše:
To musel bejt kanec. 8o 8)
Na to, že máš myslím celkem hustě popsaný pamatníček, na Kanářana vzpomínáš často. :think:

Byl. Lovi chobotnice, potapi se k vraku lodi, dela policajta v cernych hadrech, ne zadnej mestak. A voshukat me na plazi, kde natacela Angelina Eternals, kam me dovez, ved me za ruku jeskyni, rikal “ty si ale city girl”. A ehm, na stojaka a na stole v urcite kuchyni…To uz NIKDO neprekona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tlustá Berta32
6.11.23 09:45
@Lorre píše:
Bys fakt uvažovala i o takovým omezencovi? 8o To neee, to bys u mě teda klesla :D

Ty vole blb co neumí napsat víc než tři věty po sobě bude psát něco o omezencovi, nikdy sem nedal jedinou vědeckou studii, nic. Má to sotva maturitu a bude se to povyšovat nad biology :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Tlustá Berta32
6.11.23 09:48

Lorre Lorre… :nevim:

Budeš se toho muset ještě hodně naučit, o ženách, o světě,… :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat