Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tlustá Berta32
4.11.23 22:08

No co bych vám poradil holky :nevim: my muži jsme dost plachý. :nevim:

Musíte na nás pomalu, hlavně nezranit ty naše city :nevim:

Co se penisu týče, já nemam konkurenci :nevim: nebojím se jiných mužů, protože je jen asi 1% možnost, že bude mít stejný dělo či větší :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15912
4.11.23 22:09
@Lorre píše:
Radši se zdržím vždy komentáře, už mě svrbely prsty že bych zas něco pichlavého napsal :P

Chraň tě ruka páně, napsat zase něco tak obdobného a urážejícího, jako včera. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15912
4.11.23 22:16
@Klopotkova píše:
Vůbec nevím, o čem bych si na těch plánovaných schůzkách s muži vyprávěla. Není to občas takové trapné? Já bych asi mluvila narovinu, co chci a nechci, odhrkala tam svůj životopis, pokud by se mi líbil, řekla, ať mi něco řekne o sobě a rovou se ho zeptala, jak to vidí.

Nebo při nejlepším, se ho narovinu zeptat, jak to má rád? :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15912
4.11.23 22:25
@Tlustá Berta32 píše:
No co bych vám poradil holky :nevim: my muži jsme dost plachý. :nevim:

Musíte na nás pomalu, hlavně nezranit ty naše city :nevim:

Co se penisu týče, já nemam konkurenci :nevim: nebojím se jiných mužů, protože je jen asi 1% možnost, že bude mít stejný dělo či větší :nevim:

A to máme brát jako upozornění nebo sebe chválu? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75667
4.11.23 22:29
@Sonarka píše:
Proste na me se.re :nevim: Vecer napise, ozvu se rano a cely den se neozve :roll: :pocitac: Jo meli vcera svatbu v rodine, tak asi byl plny dojmu a zazitku, ale ta zprava zabere kolik, pul minuty..? :think: :roll: Ted by si chtel psat, ale uz nemam naladu. Me stve, ze ja pro nej vzdycky udelam prvni posledni, kdyz chce treba fotky…i kdyz treba nemam cas, tak kratkou zpravu napisu, ze se ozvu pozdeji…on ne, pro nej to je hroznej problem. A vzdy je mi pak receno, ze na psani moc neni a nema telefon prilepenej na ruce :roll: Ale ze i kdyz nepise, tak na me ale prece mysli… :roll: Tak ted holt na psani nebudu ja :mrgreen:

Son, pocem… :hug:
Chápeš absurditu toho vztahu, ty demo oběti?
Uděláš pro něj „první poslední“, třeba mu nafotíš nahatý fotky.
A on nepošle ani krátkou zprávu, když Ty ji hned teď potřebuješ číst…
Ale i kdyby poslal milion osm ňuňu zpráv, nedá mu to víc úsilí, než když my si tady prokrastičně pindáme na eMiminu.
Je daleko, reálně Ti nepomůže vůbec s ničím, ani kdyby chtěl. A vzhledem k tomu, že má trabl poslat i tu blbou smsku, víš jak… :nevim:
Vzpomínám si, když jsem v postupujícím prozření, jak se víc a víc očesávaly možnosti komunikace „z bezpečnostních důvodů“ říkala milenci" "…kdybych já bourala třeba někde kousek od Hradce, ani bych ti nemohla zavolat, abys mi přijel pomoct. 8o "
A on pokrčil rameny: "No jo, no. To nemohla… :nevim: "
Jenom jsem koukala a hrad z písku se nezadržitelně sypal.

Seš mladá hezká holka, proč nemít normálně někoho, koho si nemusíš kolorovat narůžovo, někoho, komu v kteroukoli denní i noční hodinu zavoláš a je pro Tebe schopen i mnohem náročnějších výkonů, než posílat tři msg denně?
(Mám štít domu komplet porostlej břečťanem, kterýho šlahouny je potřeba aspoň jednou ročně ostříhat a zabránit tý Adéle, aby mi rozebrala okapy a střechu. Myšák s tím dneska celý odpoledne bojoval, na žebříku bez jakýhokoli jištění :zed: :zed: ve výšce cca 7 metrů, tu motorovou sekací lištu musel držet oběma rukama, já dole držela žebřík a vyšilovala, že mi ten blbej břečťan za organizování funusu nestojí :zed: :zed:, do toho jsem zjistila, že za ním měla přijet jeho oblíbená dcera, ale on jí to odřekl, protože nutně potřeboval přijet za mnou (jsem tento týden doma u sebe, marodí mi moji staříci)… teď se tu vedle mě zmožen válí, čučí na telku, vzájemně se provokujem a až to vypne a já zaklapnu noťas, nekompromisně ho přefiknu. 8) )
A zhruba něco takovýho podle mě potřebuješ taky - a borec vzdálený několik tisíc, nebo i jen set kiláků Ti to nikdy nedá, ani kdyby chtěl a nebydlel s „ex“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tlustá Berta32
4.11.23 22:46
@sirikit píše:
Ale i kdyby poslal milion osm ňuňu zpráv, nedá mu to víc úsilí, než když my si tady prokrastičně pindáme na eMiminu.
Je daleko, reálně Ti nepomůže vůbec s ničím, ani kdyby chtěl. A vzhledem k tomu, že má trabl poslat i tu blbou smsku, víš jak… :nevim:
Vzpomínám si, když jsem v postupujícím prozření, jak se víc a víc očesávaly možnosti komunikace „z bezpečnostních důvodů“ říkala milenci" „…kdybych já bourala třeba někde kousek od Hradce, ani bych ti nemohla zavolat, abys mi přijel pomoct. 8o "
Jenom jsem koukala a hrad z písku se nezadržitelně sypal.Seš mladá hezká holka, proč nemít normálně někoho, koho si nemusíš kolorovat narůžovo, někoho, komu v kteroukoli denní i noční hodinu zavoláš a je pro Tebe schopen i mnohem náročnějších výkonů, než posílat tři msg denně?
(Mám štít domu komplet porostlej břečťanem, kterýho šlahouny je potřeba aspoň jednou ročně ostříhat a zabránit tý Adéle, aby mi rozebrala okapy a střechu. Myšák s tím dneska celý odpoledne bojoval, na žebříku bez jakýhokoli jištění :zed: :zed: ve výšce cca 7 metrů, tu motorovou sekací lištu musel držet oběma rukama, já dole držela žebřík a vyšilovala, že mi ten blbej břečťan za organizování funusu nestojí :zed: :zed:, do toho jsem zjistila, že za ním měla přijet jeho oblíbená dcera, ale on jí to odřekl, protože nutně potřeboval přijet za mnou (jsem tento týden doma u sebe, marodí mi moji staříci)… teď se tu vedle mě zmožen válí, čučí na telku, vzájemně se provokujem a až to vypne a já zaklapnu noťas, nekompromisně ho přefiknu. 8) )
A zhruba něco takovýho podle mě potřebuješ taky - a borec vzdálený několik tisíc, nebo i jen set kiláků Ti to nikdy nedá, ani kdyby chtěl a nebydlel s "ex“.

Jenže ty nejsi romantik. Romantici musí žít zvlášť, jak se poznaj a spolubydlej, skončí jak sourozenci bez sexu a bez všeho - časem :nevim:

Vídání 1X za pár měsíců je málo, ale tak 3X týdně mi stačí. A na práce kolem baráku nejsem. To mi neba :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15912
4.11.23 22:46
@sirikit píše:
Vzpomínám si, když jsem v postupujícím prozření, jak se víc a víc očesávaly možnosti komunikace „z bezpečnostních důvodů“ říkala milenci" „…kdybych já bourala třeba někde kousek od Hradce, ani bych ti nemohla zavolat, abys mi přijel pomoct. 8o "
Jenom jsem koukala a hrad z písku se nezadržitelně sypal.Seš mladá hezká holka, proč nemít normálně někoho, koho si nemusíš kolorovat narůžovo, někoho, komu v kteroukoli denní i noční hodinu zavoláš a je pro Tebe schopen i mnohem náročnějších výkonů, než posílat tři msg denně?
A zhruba něco takovýho podle mě potřebuješ taky - a borec vzdálený několik tisíc, nebo i jen set kiláků Ti to nikdy nedá, ani kdyby chtěl a nebydlel s "ex“.

Tak to jsi napsala moc hezky a autenticky. :palec:
Hned si dokážu něco takového taky představit.
Přeji krásnou noc plnou lásky a vášně. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tlustá Berta32
4.11.23 22:48

„Muži jsou plachý“ jsem psal hovorově jako „jsme mladý“, normálně se to píše jsme mladí a jsme plašší atd., ale chápate, hovorová pražská čeština je taková. Mlíko a ne mléko :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Tlustá Berta32
4.11.23 22:51

Práce kolem baráku jsou nudný :nevim:

Já potřebuju městský ruch, být někde mezi lidma a občas je vyměnit za jiné lidi (když jsem zdravej a nemam covid jako teď)

Já bych se na vesnici unudil k smrti :nevim: leda na stáří fakt :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15912
4.11.23 22:53
@Tlustá Berta32 píše:
„Muži jsou plachý“ jsem psal hovorově jako „jsme mladý“, normálně se to píše jsme mladí a jsme plašší atd., ale chápate, hovorová pražská čeština je taková. Mlíko a ne mléko :nevim:

A to má být nějaká gramatická kulturní vložka? :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
4.11.23 22:53
@sirikit píše:

Musim rict, ze mas pravdu…a uvedomuju si to cim dal tim vic…ze ta dalka proste limitujici je…nebyla by az tolik, kdyby tam z jeho strany byla nejaka vule…ale cekat na to, az mi jednou za x mesicu navrhne, ze by jsme se vlastne taky mohli videt… :lol: :zed: To uz prestalo po 4 letech bavit i me…ani ta obr laska neni nevycerpatelna…a potrebuje zalevat a pravidelne…uprimne moc nerozumim tomu, na co on porad ceka a ze mu to staci takhle…ale at uz ma duvody jakekoliv, pro me je dulezite, ze na tom zrejme nehodla nic menit a ze presne jak pises, je mi v realnem zivote k nicemu :nevim: :? Ale preci jen, jak jsi psala o par stranek driv, k tomu uplnemu pretnuti, bude zrejme treba nekoho, kdo mi s tim odklonenim myslenek pomuze… :) Snad se to rysuje a ubira dobrym smerem…ja potrebuji holt na vse svuj cas…u me nic nejde ze dne na den…ale uz jen tohle, to priznani si pravdy, je velky pokrok…proste to chtelo cas a jeste nejaky to bude chtit…ale nakonec srdce vzdy dohoni rozum…ktery uz vi davno predtim ;)

• Citovat
  • Upravit
15912
4.11.23 22:59
@Tlustá Berta32 píše:
Práce kolem baráku jsou nudný :nevim:

Já potřebuju městský ruch, být někde mezi lidma a občas je vyměnit za jiné lidi (když jsem zdravej a nemam covid jako teď)

Já bych se na vesnici unudil k smrti :nevim: leda na stáří fakt :nevim:

Tak, to chápu.
Každého dělá šťastným, jiné prostředí, ve kterém žije. :think:
Jinak ti přeji, ať jsi zase brzy fit. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75667
4.11.23 23:01
@Tlustá Berta32 píše:
Jenže ty nejsi romantik. Romantici musí žít zvlášť, jak se poznaj a spolubydlej, skončí jak sourozenci bez sexu a bez všeho - časem :nevim:Vídání 1X za pár měsíců je málo, ale tak 3X týdně mi stačí. A na práce kolem baráku nejsem. To mi neba :nevim:

Ty si prostě musíš najít nekoho kompatibilního bez baráku. :hug: :pankac:
Já jsem cynickej realista, na kecy prdím, sama jsem hotovej Jan Zlatoústej, to nikoho nic nestojí. U mýho milence mi imponovávalo, jak mě panečku miluje, když za mnou teda aspoň jednou měsíčně jezdí těch 200 km jedna cesta, ale hele, co z toho? :roll:
Kvalitní šuk bych mohla mít s leckým z mnohem bližší vzdálenosti, kdybych trošku pohledala, ale já se holt zamilovala takhle nevhodně. :roll: :zed:
Dejme tomu taková Tess to má lepší, než Son, protože je jednak zamilovaná, jednak je frajer zřejmě slušně potentní, a ještě pro ni udělá leccos v reálu.
Takže teda pokud už podělanýho ženáče, aspoň někoho z blízka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75667
4.11.23 23:13
@Sonarka píše:
Musim rict, ze mas pravdu…a uvedomuju si to cim dal tim vic…ze ta dalka proste limitujici je…nebyla by az tolik, kdyby tam z jeho strany byla nejaka vule…ale cekat na to, az mi jednou za x mesicu navrhne, ze by jsme se vlastne taky mohli videt… :lol: :zed: To uz prestalo po 4 letech bavit i me…ani ta obr laska neni nevycerpatelna…a potrebuje zalevat a pravidelne…uprimne moc nerozumim tomu, na co on porad ceka a ze mu to staci takhle...ale at uz ma duvody jakekoliv, pro me je dulezite, ze na tom zrejme nehodla nic menit a ze presne jak pises, je mi v realnem zivote k nicemu :nevim: :? Ale preci jen, jak jsi psala o par stranek driv, k tomu uplnemu pretnuti, bude zrejme treba nekoho, kdo mi s tim odklonenim myslenek pomuze… :) Snad se to rysuje a ubira dobrym smerem…ja potrebuji holt na vse svuj cas…u me nic nejde ze dne na den…ale uz jen tohle, to priznani si pravdy, je velky pokrok…proste to chtelo cas a jeste nejaky to bude chtit…ale nakonec srdce vzdy dohoni rozum…ktery uz vi davno predtim ;)

Prostě nic jinýho nechce.
Realisticky (nechci Tě trápit, ale myslím, že to v koutku duše víš sama…) - on má všecko ostatní někde jinde. Někdo, když má doma všecko, je spokojenej a nášup „tam venku“ už si k tomu nemá potřebu přidávat, a někdo holt jo.
S největší pravděpodobností má prostě spokojený život se vším všudy, práce, soukromí…, a když se naskytne možnost přidat si k tomu nepříliš náročný „potravní doplněk“, nevidí důvod si ho odříct, proč by měl? Těch pár smsek denně zvládne napsat každej, fakt koukni, kolik toho naprndáme tady. Žádná další investice není potřeba, párkrát do roka se vidíte, když sem má cestu, nemusí tomu vztahu obětovat zhola nic a Tobě ještě imponuje, že z Tebe není poprděnej.
Jako o. k., jak správně psala Mango - pokud by Ti to nic nedávalo, nedělala bys to.
Ale na Tvým místě bych se furt dokola nebetonovala v bludném kruhu "ale mně se někdo líbí max tak jednou za 5 let, já to mám takhle složitý a vlastně se s tím nedá nic dělat :nevim: ".
Dělat se s tím nemusí, ale jedinej, kdo na to dojíždí, jsi Ty.
Což mi přijde, kvůli poťapanýmu Helmutovi, celkem škoda.

Příspěvek upraven 05.11.23 v 00:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106067
4.11.23 23:17
@Sonarka píše:
U me ty seznamky moc nefunguji, ja potrebuji znat chlapa dele, nikdy mi to nepreskoci hned…takze u me je realnejsi spis nekdo z okoli…ale jak uz jsem psala, ti co se mi libi, jsou temer vzdy zadani :lol: :pocitac:
No mně se nelíbí nikdo ..takže není co řešit
@Klopotkova píše:
Proč to nedopadlo dnes?
0 chemie…jinak v pohodě
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky