Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29586
4.11.23 17:24
@Sonarka píše:
No rikal, ze je rozdvojenej, tak mozna to druhe ja :think: :P

Nebo to jeho já. :P na to druhé si jen hraje. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106066
4.11.23 17:27
@Sonarka píše:
Ano doslo…ze jsem nekde v uplne posledni rade…ono se to postupne nabalovalo…a vcera mi i doslo, ze i kdyby se chtel se videt, ze ja bych asi uz nechtela…hlavne sex uz ne…neumim si to nejak predstavit..uz toho bylo moc.

A stalo se něco zásadního?
Mně taky milenec zrušil schůzku 😪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106066
4.11.23 17:41
@Mango_Lassi píše:
A ty tu vždy píšeš pravdu a nikdy to trošku neprifouknes? :mrgreen:
Já tedy ne ,co bych z toho měla ?
Ty si tu vymyslíš ?
@Arturie píše:
Mango, ze jseš s empatií na štíru, to víme. Ale rejpat do nekoho, kdo se rozchazí a musí si priznat, ze vztah stal posledni dobou za nic. To se nedela.

U Sonarky je to pořád nahoru a dolů, ještě to může vzít obrat jiným směrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106066
4.11.23 17:48
@Mango_Lassi píše:
Kde je zase Josefuna, nebo kde aspoň Ontarka, že?
To je fakt , už mne dlouho nikdo neztrapnil
@sirikit píše:
Já na Klopim oceňuju, že se obvykle drží ve svých bájivých vláknech, kterým se lze jednoduše vyhnout. :srdce: Víc mě votravuje támhle Lorre, který po pár stránkách vnikne do většiny vztahovek, které mě zajímají a jede tam diskuse k věci, aby je spolehlivě, za pomoci několika neselhávajících, stále stejných nadhazovaček, zaspamoval tupou mentální vatou.
Ale s tím se nedá nic dělat, jedině počkat na další zajímavé vztahové vlákno a bavit se, než se dostaví Lorre se svojí suitou a zaspamuje je zas. :roll:

Naprosto přesně, je to šílené otravné a za jeho grupa fanynek ho v tom ještě podporuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
4.11.23 17:57
@Venetia píše:
A stalo se něco zásadního?
Mně taky milenec zrušil schůzku 😪

Zasadniho asi ne…spis kazdou chvili nejaka radoby blbost, ale ono se to hromadi a uz toho mam dost…a jakto, ze zrusil schuzku..? Ja mu nakonec napsala jen strucne, ze nemam ted cas psat, ze jdu na párty a ze prece vi, jak obtizne je, napsat jednu zpravu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
106066
4.11.23 18:00
@Sonarka píše:
Zasadniho asi ne…spis kazdou chvili nejaka radoby blbost, ale ono se to hromadi a uz toho mam dost…a jakto, ze zrusil schuzku..? Ja mu nakonec napsala jen strucne, ze nemam ted cas psat, ze jdu na párty a ze prece vi, jak obtizne je, napsat jednu zpravu :mrgreen:

No nemůže zítra, ale prý to napraví jen co to bude možné…tak asi v týdnu..jinak by se to zase o 14 dní odložilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.11.23 18:02
@Cizinka 999 píše:
No tak s Pirkem a sranda? Že to nemyslíš vážně?
:nevim:
To netuším. protože ho přeskakuju. Ale tipuju, že jsou ty stejné ohrané a únavné žvásty o orgasmech, feminismu apod.
  • Citovat
  • Upravit
Sonarka
4.11.23 18:04
@marin píše:
Tak to jo. :lol: A on je sám nebo zenaty se zavazky? ;)

No… :oops: Jsem doufala, ze na tu otazku nedojde :mrgreen: :andel:
Ale zenaty neni, ani nema deti…ma pritelkyni…dlouhodobou…deti pry nechteji.

Příspěvek upraven 04.11.23 v 18:11

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
4.11.23 18:10
@Venetia píše:
No nemůže zítra, ale prý to napraví jen co to bude možné…tak asi v týdnu..jinak by se to zase o 14 dní odložilo

Ty jsi na něj nějak citově napojená? Jasně, tak když jste byli domluvení a on to zrušil, chápu, že jsi zklamaná, ale takové to: vynahradím ti to v mileneckém vztahu, to se taky říká? Mně z toho přijde, že se těšíš víc na něj než na nějaký sex s ním a to je špatně. @Prof. Farnsworth hledal ženskou, nechceš to zkusit s ním? Normální vztah, který ti asi chybí a který ti milenec nenahradí. Mně na nějaké sexuální vztahy přijdeš moc romantická.

• Citovat
  • Upravit
Tlustá Berta32
4.11.23 18:12
@Mango_Lassi píše: :nevim:
To netuším. protože ho přeskakuju. Ale tipuju, že jsou ty stejné ohrané a únavné žvásty o orgasmech, feminismu apod.

Ty mě žereš a označuješ snad nejvíc ze všech :nevim:

Jsou to stále stejné pravdy, stejně jako vy stále píšete to cca samé :nevim:

Něco z toho může být legrace a něco nemusí, to musí každý poznat sám. :nevim:

Ovšem pozor, vše co jsem napsal gramatický analfabetce Cizince je cca pravda: to co dělá svému muži je hnus. :nevim:

Xenofobie - ne vše cizí je dobré :nevim: Stačí se podívat na statistiky názorů muslimů:

https://www.pewresearch.org/…ty-overview/

Rasismus - holt rozdíly v průměrném IQ mezi rasama jsou a dneska se uznává, že dědičnost IQ je asi 80% za normálních okolností, když tě nevychovávaj někde ve sklepě… (beru IQ v dospělosti) :nevim:

Cizinka nikdy neměla argumenty, jen špatnou gramatiku a rádoby-tolerantní tupé názory :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Tlustá Berta32
4.11.23 18:13

Tolerantní nerovná se inteligentní - ve skutečnosti se to někdy překrývá a někdy ne.

Být tolerantní k nacismu či islámu je jako být tolerantní ke chřestýši co vás právě kouše do zadku :nevim:

Příspěvek upraven 04.11.23 v 18:14

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
4.11.23 18:14
  • Citovat
  • Upravit
Tlustá Berta32
4.11.23 18:16

A ano, ne každý muslim je stejný a ne každý nacista byl zlý, ano víme: Oskar Schindler že… ale co celek, co ta velká čísla? Tam už dopadají blbě :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Tlustá Berta32
4.11.23 18:18

A naopak k mým vědecky podloženým názorům je paní Cizinka netolerantní, jak typické… to samé My Melody, to je snad jeden analfabet - nebo jsou to opravdu dvě ženy? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Tlustá Berta32
4.11.23 18:25

Kdo nerozpozná co myslím z legrace a co ne, ten si mě nezaslouží :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky