Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Černá Madonna píše:
No on by se možná našel i někdo, kdo by tě zmrskal i zadara.![]()
@Sonarka píše:![]()
Jo někdy je pošťuchování fajn, ale já spíš ráda provokuju, než jsem provokovánaTo mám právě teď s tím „novým“ objevem… do něj hrozně ráda rýpu
A on na mě pak vždycky, že dostanu na p.rdel
![]()
Tak jsem zvědavá kdy
![]()
To já taky, ale snesu to dobře I od druhého. My jsme všichni doma trochu rýpači
@Sonarka píše:
Já žádnej důvod nemám, páč je to naprostej idio. tV posteli sobec, co myslí jen na sebe a taky má časté problémy s erekcí během aktu…a sobec je to nejen v posteli a taky lakomec, absolutně neschopnej..je mi vlastně úplně k ničemu…Klidně přiznám, že mám tady z nás všech toho nejhoršího milence
![]()
Takové hezké ranní přiznání při sobotě
Ale muselo to ven
Takže Lorre už nemusíš mít komplexy
![]()
![]()
Ajejej co udělal?
@Cizinka 999 píše:
To já taky, ale snesu to dobře I od druhého. My jsme všichni doma trochu rýpači
Ja jak od koho a jak kdy
Musim mit naladu ![]()
@Sonarka píše:
DekujuNo zablokovat nevim…zatim se vzajemne ignorujeme, tak mozna to nebude treba
Je dotcenej jako vzdy
Ale ono uz je to u me dlouhodobejsi, takove to, ze uz jedu jen ze setrvacnosti a ty nejhlubsi city, jsou asi pryc…takze snad je to na dobre ceste…A ve stredu uvidim meho postuchovatele
Ty vis urcite o kom je rec…
Jen u me je ten problem, ze se mi vzdy libi muzi, co jsou tak trochu nesmeli a slusni a vse jim hrozne trva…
![]()
Ale zase se to trosinku pohnulo
O milimetr
Hah to je nějaky můj bratr s tou nesmělostí, jako bys popisovala mě
.
@Sonarka píše:Ajejej co udělal?
Já žádnej důvod nemám, páč je to naprostej idio. tV posteli sobec, co myslí jen na sebe a taky má časté problémy s erekcí během aktu…a sobec je to nejen v posteli a taky lakomec, absolutně neschopnej..je mi vlastně úplně k ničemu…Klidně přiznám, že mám tady z nás všech toho nejhoršího milence
![]()
Takové hezké ranní přiznání při sobotě
Ale muselo to ven
Takže Lorre už nemusíš mít komplexy
![]()
![]()
@inzenyrka85 píše:
my jsme se řezali pravítkama do krve, zlomili jsme jich strašně…pak jsme si pořídili tlustější a to už teda byla síla, ale mam je dodnesale je vidět, že průprava k BDSM už tam byla
jen teda nepoužívam pravítko..i když..proč mě to nenapadlo dřív
Ja dávala s kámoškou klukům špendlíky s tou hlavičkou na židli, to byla dobrá pr..del, když si na to sedli. Jednu dobu se pořád divali na židle, jestli tam nic není, takže jsme si daly s kámoškou pausu a pak občas zase nějaký spendlik daly. No skončilo to třídní dutkou ![]()
@Mango_Lassi píše:
No jakosi…web, kde může existovat Klopka nebo zvonimirek, je to tady především sranda. Jako fakt to tady všechno všem žerete?BTW sonarka přece psala, že se rýsuje nový objev. Myslím, že to má nový vypravěcí potenciáljá se těším na nové story
No tak s Pirkem a sranda? Že to nemyslíš vážně?
@sirikit píše:
Já na Klopim oceňuju, že se obvykle drží ve svých bájivých vláknech, kterým se lze jednoduše vyhnout.Víc mě votravuje támhle Lorre, který po pár stránkách vnikne do většiny vztahovek, které mě zajímají a jede tam diskuse k věci, aby je spolehlivě, za pomoci několika neselhávajících, stále stejných nadhazovaček, zaspamoval tupou mentální vatou.
Ale s tím se nedá nic dělat, jedině počkat na další zajímavé vztahové vlákno a bavit se, než se dostaví Lorre se svojí suitou a zaspamuje je zas.
Dito
@Lorre píše:
Hah to je nějaky můj bratr s tou nesmělostí, jako bys popisovala mě.
No rikam, ze je z Prahy
Tak treba jste pribuzni ![]()
@Cizinka 999 píše:
No tak s Pirkem a sranda? Že to nemyslíš vážně?
Mne Pirko taky prijde srandovni
Jeho snad nikdo nemuze brat vazne…
I kdyz on to mozna vazne mysli, ale ja se vzdycky rezu ![]()
@Lorre píše:
Až bude jiste že si svobodná a máš volne srdéčko přeceteď si ve špatne fázi
Ja jsem porad ve spatnych fazich…celej zivot
![]()
@Cizinka 999 píše:
Ajejej co udělal?
Proste na me se.re
Vecer napise, ozvu se rano a cely den se neozve
Jo meli vcera svatbu v rodine, tak asi byl plny dojmu a zazitku, ale ta zprava zabere kolik, pul minuty..?
Ted by si chtel psat, ale uz nemam naladu. Me stve, ze ja pro nej vzdycky udelam prvni posledni, kdyz chce treba fotky…i kdyz treba nemam cas, tak kratkou zpravu napisu, ze se ozvu pozdeji…on ne, pro nej to je hroznej problem. A vzdy je mi pak receno, ze na psani moc neni a nema telefon prilepenej na ruce
Ale ze i kdyz nepise, tak na me ale prece mysli…
Tak ted holt na psani nebudu ja ![]()
@Sonarka no já rasisty a sovinisty neberu jako srandisty,.a jak uráží lidi tady, ne pro mne je on psycho
@Sonarka píše:
Proste na me se.reVecer napise, ozvu se rano a cely den se neozve
![]()
Jo meli vcera svatbu v rodine, tak asi byl plny dojmu a zazitku, ale ta zprava zabere kolik, pul minuty..?
![]()
Ted by si chtel psat, ale uz nemam naladu. Me stve, ze ja pro nej vzdycky udelam prvni posledni, kdyz chce treba fotky…i kdyz treba nemam cas, tak kratkou zpravu napisu, ze se ozvu pozdeji…on ne, pro nej to je hroznej problem. A vzdy je mi pak receno, ze na psani moc neni a nema telefon prilepenej na ruce
Ale ze i kdyz nepise, tak na me ale prece mysli…
Tak ted holt na psani nebudu ja
Myslím, že to nebude jen k vůli jedné SMS, ale že to dělal často. My jsme si s milencem psali každý dem skoro, až to bylo pro mě moc, takže já jsem mu nepsala třeba dva dny a naučila jsem ho taky tak. Zase když byl čas a nálada tak jsme psali hodně.
Ale on má rodinu a manželku a já to samé.