Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2517
4.11.23 10:46
@Mango_Lassi píše:
No jakosi…web, kde může existovat Klopka nebo zvonimirek, je to tady především sranda. Jako fakt to tady všechno všem žerete?BTW sonarka přece psala, že se rýsuje nový objev. Myslím, že to má nový vypravěcí potenciál :lol: já se těším na nové story :srdce:

pírko je provokatér a Klopča si dost možná nevymejšlí :P já jsem měla taky dost divoký období doteď, kdy bych ráda normální vztah nebo aspoň zachovat milence.. ale zase mě to posunulo k názoru, že nevěra je běžná a někdy potřebná a i volný vztahy můžou bejt fajn. Zachovat ve vztahu svobodu jednotlivce je prostě těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75644
4.11.23 10:47
@Mango_Lassi píše:
Kde je zase Josefuna, nebo kde aspoň Ontarka, že?

Josefa čte a sedí si na rukách. :mrgreen:
Ontarka shání šukací pandu pro freťáka.
Vždycky si na ni vzpomenu, když chodím s westíkama za stříhací tetou a ta má na gaučíku pro psy pandu z Ikey, přesně freťákův typ. Ale dosud jsem nenalezla odvahu ji čórnout a poslat k Ontarovic. :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
4.11.23 10:50
@marin píše:
Jo tak? On je u tebe nějaký XY? :lol: to ani nevím. ;) já psala ty otázky, kterými me provokovali kkuci. :mrgreen: Ale každopádně ať se dneska akce vydaři. :palec: já zase jedu na sraz ze střední. ;) a jelikož je to úplně jinde než bydlím, tak z toho mám celo víkendovou akci.

aha :mrgreen: já myslela že myslíš mýho nabíječe, kterej se vrátil naštěstí dřív.. :) tak přeju taky hezkej večír :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75644
4.11.23 10:50
@inzenyrka85 píše:
pírko je provokatér a Klopča si dost možná nevymejšlí :P já jsem měla taky dost divoký období doteď, kdy bych ráda normální vztah nebo aspoň zachovat milence.. ale zase mě to posunulo k názoru, že nevěra je běžná a někdy potřebná a i volný vztahy můžou bejt fajn. Zachovat ve vztahu svobodu jednotlivce je prostě těžký.

8o Jako, fakt je na širým eMiminu někdo, kdo je ochoten připoustit, že si Klopič nevymejšlí?? 8o 8o
Vyhráváš letošní cenu Bludný balvan, kam Ti máme poslat bagr s výhrou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.11.23 10:53
@sirikit píše:
8o Jako, fakt je na širým eMiminu někdo, kdo je ochoten připoustit, že si Klopič nevymejšlí?? 8o 8o

To je pro mě velké překvapení. Ale dejme tomu, kdyby to bylo aspoň dobře vymyšlené, nebo mělo říz a šťávu.
No nic, myslim, ze i tolik pozornosti ode mně pro ni je přesně o jeden příspěvek víc, než si zaslouží.

• Citovat
  • Upravit
75644
4.11.23 10:57
@Arturie píše:
Souhlas. Ale furt lepsi podpora nez nazyvat to trollem :roll:

To asi jo.
Myslím, že tu už celkem dokážu rozlišit trolly od lidí, kteří, byť subjektivně - jak taky jinak? - vyprávějí on-line svoje příběhy.
Ty první znuděně skáču, dějovou linku těch druhých sleduju a vzhledem k profesionální úchylce mi červeně problikávají rozpory ve výpovědích. 8)
U Son je to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.11.23 10:59
@sirikit píše:
To asi jo.
Myslím, že tu už celkem dokážu rozlišit trolly od lidí, kteří, byť subjektivně - jak taky jinak? - vyprávějí on-line svoje příběhy.
Ty první znuděně skáču, dějovou linku těch druhých sleduju a vzhledem k profesionální úchylce mi červeně problikávají rozpory ve výpovědích. 8)
U Son je to v pohodě.

Trolling v tomto smyslu chápu jako provokovani a pritahovani pozornosti. Nemyslím, že by Sonarka psala vysloveně vymyšlené příběhy. Ale to provokovani jí celkem jde :lol:

• Citovat
  • Upravit
75644
4.11.23 11:04
@Mango_Lassi píše:
To je pro mě velké překvapení. Ale dejme tomu, kdyby to bylo aspoň dobře vymyšlené, nebo mělo říz a šťávu.
No nic, myslim, ze i tolik pozornosti ode mně pro ni je přesně o jeden příspěvek víc, než si zaslouží.

Já na Klopim oceňuju, že se obvykle drží ve svých bájivých vláknech, kterým se lze jednoduše vyhnout. :srdce: Víc mě votravuje támhle Lorre, který po pár stránkách vnikne do většiny vztahovek, které mě zajímají a jede tam diskuse k věci, aby je spolehlivě, za pomoci několika neselhávajících, stále stejných nadhazovaček, zaspamoval tupou mentální vatou.
Ale s tím se nedá nic dělat, jedině počkat na další zajímavé vztahové vlákno a bavit se, než se dostaví Lorre se svojí suitou a zaspamuje je zas. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29582
4.11.23 11:07
@inzenyrka85 píše:
aha :mrgreen: já myslela že myslíš mýho nabíječe, kterej se vrátil naštěstí dřív.. :) tak přeju taky hezkej večír :pankac:

Tak zase takové schopnosti nemám, abych věděla, komu se kdo vrátil dříve. :mrgreen: :jazyk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.11.23 11:10
@sirikit píše:
Já na Klopim oceňuju, že se obvykle drží ve svých bájivých vláknech, kterým se lze jednoduše vyhnout. :srdce: Víc mě votravuje támhle Lorre, který po pár stránkách vnikne do většiny vztahovek, které mě zajímají a jede tam diskuse k věci, aby je spolehlivě, za pomoci několika neselhávajících, stále stejných nadhazovaček, zaspamoval tupou mentální vatou.
Ale s tím se nedá nic dělat, jedině počkat na další zajímavé vztahové vlákno a bavit se, než se dostaví Lorre se svojí suitou a zaspamuje je zas. :roll:

Asi tak.
Na toto jsem si už asi vyvinula něco, čemu můžu říkat „selektivní slepota“. Štvalo mě to dřív, dnes to rovnou přeskočím. Tento web není můj a holt musím strpět některé jevy. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2517
4.11.23 11:12
@sirikit píše:
:mrgreen: takhle, připouštim že to může bejt vymyšlený.. ale nepřijde mi to zas tak nereálný, abych to mohla považovat za určitě vymyšlený. Proč by nemohli mít volnej vztah? proč by si nemohli lízat zadky? my si je taky lížeme akorát to tu neprezentuju. lidi jsou opravdu různý a klopi je ještě v poho :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
4.11.23 11:13
@marin píše:
Tak zase takové schopnosti nemám, abych věděla, komu se kdo vrátil dříve. :mrgreen: :jazyk: :pankac:

no já sem se divila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75644
4.11.23 11:14
@inzenyrka85 píše: :mrgreen: takhle, připouštim že to může bejt vymyšlený.. ale nepřijde mi to zas tak nereálný, abych to mohla považovat za určitě vymyšlený. Proč by nemohli mít volnej vztah? proč by si nemohli lízat zadky? my si je taky lížeme akorát to tu neprezentuju. lidi jsou opravdu různý a klopi je ještě v poho :P
:hug: :hug: To víš… 8)
Nikdy jsem neměla to srdce říkat dětem, že Ježíšek není. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
4.11.23 11:18
@sirikit píše: :hug: :hug: To víš… 8)
Nikdy jsem neměla to srdce říkat dětem, že Ježíšek není. ;)

já si můžu věřit, čemu chci.. 8) lidi třeba věří politikům a to je třeba mnohem horší. já bych sem svůj příběh nikdy nenapsala, protože buď bych byla považována za trolla nebo za krávu, to si rači občas zabučim v soukromí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75644
4.11.23 11:18
@Mango_Lassi píše:
Asi tak.
Na toto jsem si už asi vyvinula něco, čemu můžu říkat „selektivní slepota“. Štvalo mě to dřív, dnes to rovnou přeskočím. Tento web není můj a holt musím strpět některé jevy. :nevim:

Na těchto typech oceňuju, když mají alespoň výraznou ikonku :palec:
Ale když se brodím pátou stranou furt těch samých stupidních, rádobyvtipných prohozů, holt se seberu a jdu, co už. :nevim:
Blbý je, že to zpravidla udělá většina uživatelů, které jsem v tom vláknu se zájmem četla, a musím je za čas pracně pohledat zas někde jinde. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová