Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše:
Já žádnej důvod nemám, páč je to naprostej idio. tV posteli sobec, co myslí jen na sebe a taky má časté problémy s erekcí během aktu…a sobec je to nejen v posteli a taky lakomec, absolutně neschopnej..je mi vlastně úplně k ničemu…Klidně přiznám, že mám tady z nás všech toho nejhoršího milence
![]()
Takové hezké ranní přiznání při sobotě
Ale muselo to ven
Takže Lorre už nemusíš mít komplexy
![]()
![]()
Konečne ti to naplno došlo. Tak snad už to chytlo správny smer. Kazda si tim prošla, nekdo je radikalnejsi, nekomu to trva dyl.
@marin píše:
Projevy jsou různé.mne taky na základce někteří kluci třeba brali tužku, penál… Já to brala jako provokaci a otravovani v té době. Ale pak mně na srazu po letech řekli, že to bylo kvůli tomu, abych si jich vubec všimla.
my jsme se řezali pravítkama do krve, zlomili jsme jich strašně…pak jsme si pořídili tlustější a to už teda byla síla, ale mam je dodnes
ale je vidět, že průprava k BDSM už tam byla
jen teda nepoužívam pravítko..i když..proč mě to nenapadlo dřív ![]()
@inzenyrka85 píše:
my jsme se řezali pravítkama do krve, zlomili jsme jich strašně…pak jsme si pořídili tlustější a to už teda byla síla, ale mam je dodnesale je vidět, že průprava k BDSM už tam byla
jen teda nepoužívam pravítko..i když..proč mě to nenapadlo dřív
Ještě kružítka byly taky úžasné.
Mně tedy kluci nic nedělali ani já jim.
Jen tedy ty „nenápadné“ pokusy, jak zaujmout.
Ostatním holkám třeba lily vodu na židličku apod.. A pak tedy si vymysleli kluci z vedlejší třídy story, že chodím s klukem z jejich třídy.
Ani jsme se nebavili, natož spolu někde byli.
A řekli to i učitelce při hodině. Pak přišla učitelka do třídy a říkala přede všemi, že prý jí ve vedlejší třídě říkali, že kluk XY se nemohl učit, proto dostal špatnou známku, protože byl se mnou. No já se málem propadla a pánové z naší třídy i z vedlejší měli o zábavu postaráno.
A už to se mnou šlo.
Co XY? Jak bylo?
@marin píše:
Ještě kružítka byly taky úžasné.Mně tedy kluci nic nedělali ani já jim.
Jen tedy ty „nenápadné“ pokusy, jak zaujmout.
Ostatním holkám třeba lily vodu na židličku apod.. A pak tedy si vymysleli kluci z vedlejší třídy story, že chodím s klukem z jejich třídy.
Ani jsme se nebavili, natož spolu někde byli.
A řekli to i učitelce při hodině. Pak přišla učitelka do třídy a říkala přede všemi, že prý jí ve vedlejší třídě říkali, že kluk XY se nemohl učit, proto dostal špatnou známku, protože byl se mnou. No já se málem propadla a pánové z naší třídy i z vedlejší měli o zábavu postaráno.
A už to se mnou šlo.
Co XY? Jak bylo?
no to jo pubertální nápady
no mně jednou bod jeden kluk kružítkem do ruky, ale to byl fakt úchyl a ukázalo se že je opravdu úchyl dodnes.. to já jsem menší teda
no XY bude překvapivě dneska takže super těšim se ![]()
@Sonarka píše:
Já žádnej důvod nemám, páč je to naprostej idio. tV posteli sobec, co myslí jen na sebe a taky má časté problémy s erekcí během aktu…a sobec je to nejen v posteli a taky lakomec, absolutně neschopnej..je mi vlastně úplně k ničemu…Klidně přiznám, že mám tady z nás všech toho nejhoršího milence
![]()
Takové hezké ranní přiznání při sobotě
Ale muselo to ven
Takže Lorre už nemusíš mít komplexy
![]()
![]()
Pořád lepší a lepší, držim palce, ať se to nadále posouvá směrem ke kopanci ![]()
@Mango_Lassi píše:
Ale musím uznat, že ten troling Sonarce celkem jde
no byla to ironie nebo ne? 🤷♀️
@inzenyrka85 píše:
Já tipuju, že se štěkli ![]()
@inzenyrka85 píše:
Kdo čte Sonarku dlouho, tomu musí být jasné, proč to píšu
@Mango_Lassi píše:
Kdo čte Sonarku dlouho, tomu musí být jasné, proč to píšu
Hmm moc nechápu.. spíš bych tipovala, že to prožívá podobně jako já..v podstatě jsem to měla tak, jako ti popisuje s tim svým milencem. ale u mě se to z nějakýho důvodu změnilo k lepšímu, asi že si nechci nechat ubližovat.
@inzenyrka85 píše:
Hmm moc nechápu.. spíš bych tipovala, že to prožívá podobně jako já..v podstatě jsem to měla tak, jako ti popisuje s tim svým milencem. ale u mě se to z nějakýho důvodu změnilo k lepšímu, asi že si nechci nechat ubližovat.
Son si z nás trochu utahuje, trošku to tady vytěžuje z hlediska pozornosti a to je dobře
Příspěvek upraven 04.11.23 v 10:06
@Mango_Lassi píše:
Son si z nás trochu utahuje a to je dobře
jakože Helmut neexistuje? proč by to dělala?
@inzenyrka85 píše:
Ale ne. Hele nic. Jako bych nic neřekla. ![]()
@inzenyrka85 píše:
A ty tu vždy píšeš pravdu a nikdy to trošku neprifouknes? ![]()