Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23913
4.11.23 07:44
@Sonarka píše:
Já žádnej důvod nemám, páč je to naprostej idio. t :nevim: V posteli sobec, co myslí jen na sebe a taky má časté problémy s erekcí během aktu…a sobec je to nejen v posteli a taky lakomec, absolutně neschopnej..je mi vlastně úplně k ničemu…Klidně přiznám, že mám tady z nás všech toho nejhoršího milence :nevim: :* Takové hezké ranní přiznání při sobotě :mrgreen: Ale muselo to ven :mrgreen: Takže Lorre už nemusíš mít komplexy :lol: :P :kytka:

Konečne ti to naplno došlo. Tak snad už to chytlo správny smer. Kazda si tim prošla, nekdo je radikalnejsi, nekomu to trva dyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
4.11.23 07:57
@marin píše:
Projevy jsou různé. :mrgreen: mne taky na základce někteří kluci třeba brali tužku, penál… Já to brala jako provokaci a otravovani v té době. Ale pak mně na srazu po letech řekli, že to bylo kvůli tomu, abych si jich vubec všimla. :mrgreen:

my jsme se řezali pravítkama do krve, zlomili jsme jich strašně…pak jsme si pořídili tlustější a to už teda byla síla, ale mam je dodnes :D ale je vidět, že průprava k BDSM už tam byla :lol: jen teda nepoužívam pravítko..i když..proč mě to nenapadlo dřív :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29582
4.11.23 08:14
@inzenyrka85 píše:
my jsme se řezali pravítkama do krve, zlomili jsme jich strašně…pak jsme si pořídili tlustější a to už teda byla síla, ale mam je dodnes :D ale je vidět, že průprava k BDSM už tam byla :lol: jen teda nepoužívam pravítko..i když..proč mě to nenapadlo dřív :mrgreen:

Ještě kružítka byly taky úžasné. :mrgreen: Mně tedy kluci nic nedělali ani já jim. :lol: Jen tedy ty „nenápadné“ pokusy, jak zaujmout. ;) Ostatním holkám třeba lily vodu na židličku apod.. A pak tedy si vymysleli kluci z vedlejší třídy story, že chodím s klukem z jejich třídy. :mrgreen: Ani jsme se nebavili, natož spolu někde byli. ;) A řekli to i učitelce při hodině. Pak přišla učitelka do třídy a říkala přede všemi, že prý jí ve vedlejší třídě říkali, že kluk XY se nemohl učit, proto dostal špatnou známku, protože byl se mnou. No já se málem propadla a pánové z naší třídy i z vedlejší měli o zábavu postaráno. :lol: A už to se mnou šlo. :mrgreen: Co XY? Jak bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
4.11.23 08:48
@marin píše:
Ještě kružítka byly taky úžasné. :mrgreen: Mně tedy kluci nic nedělali ani já jim. :lol: Jen tedy ty „nenápadné“ pokusy, jak zaujmout. ;) Ostatním holkám třeba lily vodu na židličku apod.. A pak tedy si vymysleli kluci z vedlejší třídy story, že chodím s klukem z jejich třídy. :mrgreen: Ani jsme se nebavili, natož spolu někde byli. ;) A řekli to i učitelce při hodině. Pak přišla učitelka do třídy a říkala přede všemi, že prý jí ve vedlejší třídě říkali, že kluk XY se nemohl učit, proto dostal špatnou známku, protože byl se mnou. No já se málem propadla a pánové z naší třídy i z vedlejší měli o zábavu postaráno. :lol: A už to se mnou šlo. :mrgreen: Co XY? Jak bylo?

no to jo pubertální nápady :D no mně jednou bod jeden kluk kružítkem do ruky, ale to byl fakt úchyl a ukázalo se že je opravdu úchyl dodnes.. to já jsem menší teda :D no XY bude překvapivě dneska takže super těšim se :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
4.11.23 09:18
@Sonarka píše:
Já žádnej důvod nemám, páč je to naprostej idio. t :nevim: V posteli sobec, co myslí jen na sebe a taky má časté problémy s erekcí během aktu…a sobec je to nejen v posteli a taky lakomec, absolutně neschopnej..je mi vlastně úplně k ničemu…Klidně přiznám, že mám tady z nás všech toho nejhoršího milence :nevim: :* Takové hezké ranní přiznání při sobotě :mrgreen: Ale muselo to ven :mrgreen: Takže Lorre už nemusíš mít komplexy :lol: :P :kytka:

Pořád lepší a lepší, držim palce, ať se to nadále posouvá směrem ke kopanci :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.11.23 09:21

Ale musím uznat, že ten troling Sonarce celkem jde :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2517
4.11.23 09:35
@Mango_Lassi píše:
Ale musím uznat, že ten troling Sonarce celkem jde :mrgreen:

no byla to ironie nebo ne? 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
4.11.23 09:38
@inzenyrka85 píše:

Já tipuju, že se štěkli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.11.23 09:40
@inzenyrka85 píše:

Kdo čte Sonarku dlouho, tomu musí být jasné, proč to píšu

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
4.11.23 09:41
@stodvacetjedna píše:
Já tipuju, že se štěkli :mrgreen:

Que? :think:

• Citovat
  • Upravit
2517
4.11.23 09:51
@Mango_Lassi píše:
Kdo čte Sonarku dlouho, tomu musí být jasné, proč to píšu

Hmm moc nechápu.. spíš bych tipovala, že to prožívá podobně jako já..v podstatě jsem to měla tak, jako ti popisuje s tim svým milencem. ale u mě se to z nějakýho důvodu změnilo k lepšímu, asi že si nechci nechat ubližovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.11.23 09:59
@inzenyrka85 píše:
Hmm moc nechápu.. spíš bych tipovala, že to prožívá podobně jako já..v podstatě jsem to měla tak, jako ti popisuje s tim svým milencem. ale u mě se to z nějakýho důvodu změnilo k lepšímu, asi že si nechci nechat ubližovat.

Son si z nás trochu utahuje, trošku to tady vytěžuje z hlediska pozornosti a to je dobře

Příspěvek upraven 04.11.23 v 10:06

• Citovat
  • Upravit
2517
4.11.23 10:06
@Mango_Lassi píše:
Son si z nás trochu utahuje a to je dobře

jakože Helmut neexistuje? proč by to dělala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.11.23 10:06
@inzenyrka85 píše:

Ale ne. Hele nic. Jako bych nic neřekla. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
4.11.23 10:08
@inzenyrka85 píše:

A ty tu vždy píšeš pravdu a nikdy to trošku neprifouknes? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová