Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2517
4.11.23 10:16
@Mango_Lassi píše:
A ty tu vždy píšeš pravdu a nikdy to trošku neprifouknes? :mrgreen:

tak jako většina je pravda, možná některý praktiky občas udělam zajímavější :D třeba že bych Lorreho přivázala na kříž, to si nemyslim, ale to je celkem jasný ;) jinak je to pravda bohužel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23950
4.11.23 10:16
@Mango_Lassi píše:
Son si z nás trochu utahuje, trošku to tady vytěžuje z hlediska pozornosti a to je dobřePříspěvek upraven 04.11.23 v 10:06

Mango, ze jseš s empatií na štíru, to víme. Ale rejpat do nekoho, kdo se rozchazí a musí si priznat, ze vztah stal posledni dobou za nic. To se nedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.11.23 10:18
@Arturie píše:
Mango, ze jseš s empatií na štíru, to víme. Ale rejpat do nekoho, kdo se rozchazí a musí si priznat, ze vztah stal posledni dobou za nic. To se nedela.

Trošku srandy, ne? :mrgreen: je sobota

Proč rejpat, já mám son ráda. Vždy jsem ji hájila.

• Citovat
  • Upravit
2517
4.11.23 10:20

Vy ste tady jediný kdo zná pravdu celkem bez obalu, jinak v reálu nikdo takovej neni. je to moc komplikovaný a mohlo by mi to uškodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.11.23 10:21
@inzenyrka85 píše:
tak jako většina je pravda, možná některý praktiky občas udělam zajímavější :D třeba že bych Lorreho přivázala na kříž, to si nemyslim, ale to je celkem jasný ;) jinak je to pravda bohužel..

No jakosi…web, kde může existovat Klopka nebo zvonimirek, je to tady především sranda. Jako fakt to tady všechno všem žerete?

BTW sonarka přece psala, že se rýsuje nový objev. Myslím, že to má nový vypravěcí potenciál :lol: já se těším na nové story :srdce:

• Citovat
  • Upravit
23950
4.11.23 10:30
@Mango_Lassi píše:
Trošku srandy, ne? :mrgreen: je sobotaProč rejpat, já mám son ráda. Vždy jsem ji hájila.

Myslim, ze ted Son potrebuje podporu, aby si toho šmejda zablokovala a vydržela “no contact”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.11.23 10:30
@Arturie píše:
Myslim, ze ted Son potrebuje podporu, aby si toho šmejda zablokovala a vydržela “no contact”.

Sonarku považuju za docela svepravnou. Ví, co má dělat, řekla bych.

• Citovat
  • Upravit
75676
4.11.23 10:31
@Arturie píše:

V klidu.
Jestli se to dobře rozjede s novým objevem, Son po Helmutovi ani nevzdechne.
Aspoň teda já, starej cynik, to tak mám. :oops:
Taková to bejvávala velká láska - a jak zaklapne propadliště dějin, sama nepochopím, co jsem na tom týpkovi viděla. :nevim: :think:
Akorát je holt potřeba to zaujetí jiným týpkem, jinak má člověk masochisticky dlouho sklon se mentálně vracet a mildu si idealizovat. :roll:

@Sonarka píše: :mrgreen: :mrgreen:
Jo někdy je pošťuchování fajn, ale já spíš ráda provokuju, než jsem provokována :mrgreen: To mám právě teď s tím „novým“ objevem… do něj hrozně ráda rýpu :mrgreen: A on na mě pak vždycky, že dostanu na p.rdel :mrgreen: :P Tak jsem zvědavá kdy :mrgreen: :P

Příspěvek upraven 04.11.23 v 10:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75676
4.11.23 10:34
@Arturie píše:

V tom jí žádná podpora zvnějšku nepomůže. To musí přijít zevnitř a ona to ví.
A nejvíc jí pomůže objev, se kterým se bude real pošťuchovat několikrát týdně nebo denně, čímž hvězda Germána za kopečkama pohasne mnohem účinněji, než kdyby jí celé eMimino posílalo sílu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23950
4.11.23 10:36

@sirikit
Vzpomen si u Kadr, mlela si o nem cely vecer i rano. Nejaky presah tam proste je, nez jses z toho venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23950
4.11.23 10:37
@sirikit píše:
V tom jí žádná podpora zvnějšku nepomůže. To musí přijít zevnitř a ona to ví.
A nejvíc jí pomůže objev, se kterým se bude real pošťuchovat několikrát týdně nebo denně, čímž hvězda Germána za kopečkama pohasne mnohem účinněji, než kdyby jí celé eMimino posílalo sílu.

Souhlas. Ale furt lepsi podpora nez nazyvat to trollem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29597
4.11.23 10:40
@inzenyrka85 píše:
no to jo pubertální nápady :D no mně jednou bod jeden kluk kružítkem do ruky, ale to byl fakt úchyl a ukázalo se že je opravdu úchyl dodnes.. to já jsem menší teda :D no XY bude překvapivě dneska takže super těšim se :dance:

Jo tak? On je u tebe nějaký XY? :lol: to ani nevím. ;) já psala ty otázky, kterými me provokovali kkuci. :mrgreen: Ale každopádně ať se dneska akce vydaři. :palec: já zase jedu na sraz ze střední. ;) a jelikož je to úplně jinde než bydlím, tak z toho mám celo víkendovou akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.11.23 10:43

Kde je zase Josefuna, nebo kde aspoň Ontarka, že?

• Citovat
  • Upravit
75676
4.11.23 10:44
@Arturie píše:
@sirikit
Vzpomen si u Kadr, mlela si o nem cely vecer i rano. Nejaky presah tam proste je, nez jses z toho venku.

U Kadr už jsem ukazovala fotky Poldy, a plánovaly jsme ten soudružský dozor u live sexu s občerstvením a roztleskávačkama, ne..? :think: :think:
Ale jako jo, definitivně jsem ho vořvala až o měsíc později, když mi kkt přál dojemně k svátku hned po ránu. :pocitac: :pocitac:
Jo, no, chce to čas a jak píšu, ono se to pak zlomí zevnitř, v tom člověku podpora kolektivu celkem nepomůže. Možná právě naopak - když do Tebe všichni valej, co je to za šmejda, máš sklon ho bránit. Člověk si musí odloupat šupiny z očí sám - a bolí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.11.23 10:46

Kadrnu jsem viděla na Twitteru.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat