Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2517
4.11.23 14:58
@Sonarka píše: :mrgreen: A Lorre se na to tak tesil :P :mrgreen:

ale jo tak když mě dostatečně motivuje, třeba finančně, tak proč ne. žádná domina nedělá zadarmo :P :D protože nějakej uspokojující sex se zdá být v tomto případě vyloučen..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29582
4.11.23 15:00
@inzenyrka85 píše:
jo hele nevypadá to na dalšího psychopata.. to je základ.

Psychopaty nebrat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30535
4.11.23 15:01
@inzenyrka85 píše:
ale jo tak když mě dostatečně motivuje, třeba finančně, tak proč ne. žádná domina nedělá zadarmo :P :D protože nějakej uspokojující sex se zdá být v tomto případě vyloučen..

Já a platit? No si blázen :mrgreen:. To se radši budu privazu ke kříži sám a budu se sám mlátit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29582
4.11.23 15:01
@Lorre píše:
Mám rýpat a ríkat, ze já to říkal? :jazyk: Nebo ti mám empaticky říct, že už bylo na čase najít si někoho kdo ti dá konečně víc času? :)

Při sobotě by si taky jednou mohl projevit trochu té empatie. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30535
4.11.23 15:03
@marin píše:
Při sobotě by si taky jednou mohl projevit trochu té empatie. ;)

Ne to bych nebyl já :lol: :pankac:. Ale na jednu stranu ji chápu, todle slepý přehlížení na úkor růžových brýli taky trochu znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29582
4.11.23 15:04
@Lorre píše:
Ne to bych nebyl já :lol: :pankac:. Ale na jednu stranu ji chápu, todle slepý přehlížení na úkor růžových brýli taky trochu znám.

Právě kdo jiný by to měl pochopit než ty. :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
4.11.23 15:05
@Arturie píše:
Myslim, ze ted Son potrebuje podporu, aby si toho šmejda zablokovala a vydržela “no contact”.

Dekuju :hug: No zablokovat nevim…zatim se vzajemne ignorujeme, tak mozna to nebude treba 8) Je dotcenej jako vzdy :roll: Ale ono uz je to u me dlouhodobejsi, takove to, ze uz jedu jen ze setrvacnosti a ty nejhlubsi city, jsou asi pryc…takze snad je to na dobre ceste…A ve stredu uvidim meho postuchovatele :D Ty vis urcite o kom je rec… :D Jen u me je ten problem, ze se mi vzdy libi muzi, co jsou tak trochu nesmeli a slusni a vse jim hrozne trva… :cert: :jazyk: Ale zase se to trosinku pohnulo :* O milimetr :D

• Citovat
  • Upravit
158
4.11.23 15:06
@nikitice píše:
No to jsem taky slyšela od jednoho chlapa, že manželka leží doma jako matrace.

To si spletl pojmy, to je pouze prkno 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
@Lorre píše:
Já a platit? No si blázen :mrgreen:. To se radši budu privazu ke kříži sám a budu se sám mlátit :lol:

no jak je jen libo :P pošli mi kdyžtak video, já ti poradim, co zlepšit :lol: Jinak já ti za příslušnou částku garantuju nezapomenutelnej kvalitní zážitek, poctivá práce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15897
@Lorre píše:
Já a platit? No si blázen :mrgreen:. To se radši budu privazu ke kříži sám a budu se sám mlátit :lol:

No on by se možná našel i někdo, kdo by tě zmrskal i zadara. :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
4.11.23 15:07
@Lorre píše:
Mám rýpat a ríkat, ze já to říkal? :jazyk: Nebo ti mám empaticky říct, že už bylo na čase najít si někoho kdo ti dá konečně víc času? :)

Radeji se uplne zdrz hlasovani :cert: :P Ale mas recht…tak kdy si na me udelas cas…? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
4.11.23 15:10
@sirikit píše:
Pro mě byl celej život důležitej, v podstatě všecky tyhle veselé historky z natáčení se kolem sexu a vztahů nějak točí.
To vyklidnění teď chvíli před šede možná souvisí s pocitem eroticky naplněného života typu „co měla, to dala“, ale mít pocit, že jsem zbytečně ztrácela čas, by mě dosti štvalo.
Být Son, k Němci si pořídím ještě někoho, ty několikaměsíční pauzy jsou zbytečně zabitej čas, který už nenažene. :roll: Ze svého životaběhu jsem si vzala poučení, že ekluzivita ve vztahu k milenci je vo ničom: jestli chce pán exkluzivitu, ať ze mě udělá oficiální partnerku se vším všudy a je věrnej taky. Jinak srry jako, co nedostávám, nedávám. 8)
Ale bolelo to, než jsem to pochopila a uvedla do praxe, o tom žádná.Příspěvek upraven 03.11.23 v 22:36

No já ty moje historky radši zverejnovat nebudu :lol: :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
30535
4.11.23 15:12
@inzenyrka85 píše:
no jak je jen libo :P pošli mi kdyžtak video, já ti poradim, co zlepšit :lol: Jinak já ti za příslušnou částku garantuju nezapomenutelnej kvalitní zážitek, poctivá práce :D

Za příslušnou částku bych si koupil největší kočku co kde najdu a privazu si ji já :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30535
4.11.23 15:13
@Sonarka píše:
Radeji se uplne zdrz hlasovani :cert: :P Ale mas recht…tak kdy si na me udelas cas…? :mrgreen:

Až bude jiste že si svobodná a máš volne srdéčko přece :P teď si ve špatne fázi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
4.11.23 15:13
@Tlustá Berta32 píše:
Holky vy co máte anální a vaginální orgasmy, opravdu je pro vás tak těžké se udělat do pár minut? :nevim:

U mých holek to tak nějak šlo (kratší vztahy), pokud to teda uměly taky vůbec :nevim:

Tady v debatách o orgasmu jakoby byly ty ženský úplně neschopný nebo chtěly po mužích nějaký hodinový aerobik :nevim:

No vedle v diskuzi o orgasmech :nevim:

Co myslíš do pár minut?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová