Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše:A Lorre se na to tak tesil
![]()
ale jo tak když mě dostatečně motivuje, třeba finančně, tak proč ne. žádná domina nedělá zadarmo
protože nějakej uspokojující sex se zdá být v tomto případě vyloučen..
@inzenyrka85 píše:
jo hele nevypadá to na dalšího psychopata.. to je základ.
Psychopaty nebrat. ![]()
@inzenyrka85 píše:
ale jo tak když mě dostatečně motivuje, třeba finančně, tak proč ne. žádná domina nedělá zadarmo![]()
protože nějakej uspokojující sex se zdá být v tomto případě vyloučen..
Já a platit? No si blázen
. To se radši budu privazu ke kříži sám a budu se sám mlátit ![]()
@Lorre píše:
Mám rýpat a ríkat, ze já to říkal?Nebo ti mám empaticky říct, že už bylo na čase najít si někoho kdo ti dá konečně víc času?
Při sobotě by si taky jednou mohl projevit trochu té empatie. ![]()
@marin píše:
Při sobotě by si taky jednou mohl projevit trochu té empatie.
Ne to bych nebyl já
. Ale na jednu stranu ji chápu, todle slepý přehlížení na úkor růžových brýli taky trochu znám.
@Lorre píše:
Ne to bych nebyl já![]()
. Ale na jednu stranu ji chápu, todle slepý přehlížení na úkor růžových brýli taky trochu znám.
Právě kdo jiný by to měl pochopit než ty.
![]()
@Arturie píše:
Myslim, ze ted Son potrebuje podporu, aby si toho šmejda zablokovala a vydržela “no contact”.
Dekuju
No zablokovat nevim…zatim se vzajemne ignorujeme, tak mozna to nebude treba
Je dotcenej jako vzdy
Ale ono uz je to u me dlouhodobejsi, takove to, ze uz jedu jen ze setrvacnosti a ty nejhlubsi city, jsou asi pryc…takze snad je to na dobre ceste…A ve stredu uvidim meho postuchovatele
Ty vis urcite o kom je rec…
Jen u me je ten problem, ze se mi vzdy libi muzi, co jsou tak trochu nesmeli a slusni a vse jim hrozne trva…
Ale zase se to trosinku pohnulo
O milimetr ![]()
@nikitice píše:
No to jsem taky slyšela od jednoho chlapa, že manželka leží doma jako matrace.
To si spletl pojmy, to je pouze prkno 🤣
@Lorre píše:
Já a platit? No si blázen. To se radši budu privazu ke kříži sám a budu se sám mlátit
no jak je jen libo
pošli mi kdyžtak video, já ti poradim, co zlepšit
Jinak já ti za příslušnou částku garantuju nezapomenutelnej kvalitní zážitek, poctivá práce ![]()
@Lorre píše:
Já a platit? No si blázen. To se radši budu privazu ke kříži sám a budu se sám mlátit
No on by se možná našel i někdo, kdo by tě zmrskal i zadara.
![]()
@Lorre píše:
Mám rýpat a ríkat, ze já to říkal?Nebo ti mám empaticky říct, že už bylo na čase najít si někoho kdo ti dá konečně víc času?
Radeji se uplne zdrz hlasovani
Ale mas recht…tak kdy si na me udelas cas…? ![]()
@sirikit píše:
Pro mě byl celej život důležitej, v podstatě všecky tyhle veselé historky z natáčení se kolem sexu a vztahů nějak točí.
To vyklidnění teď chvíli před šede možná souvisí s pocitem eroticky naplněného života typu „co měla, to dala“, ale mít pocit, že jsem zbytečně ztrácela čas, by mě dosti štvalo.
Být Son, k Němci si pořídím ještě někoho, ty několikaměsíční pauzy jsou zbytečně zabitej čas, který už nenažene.Ze svého životaběhu jsem si vzala poučení, že ekluzivita ve vztahu k milenci je vo ničom: jestli chce pán exkluzivitu, ať ze mě udělá oficiální partnerku se vším všudy a je věrnej taky. Jinak srry jako, co nedostávám, nedávám.
Ale bolelo to, než jsem to pochopila a uvedla do praxe, o tom žádná.Příspěvek upraven 03.11.23 v 22:36
No já ty moje historky radši zverejnovat nebudu
![]()
@inzenyrka85 píše:
no jak je jen libopošli mi kdyžtak video, já ti poradim, co zlepšit
Jinak já ti za příslušnou částku garantuju nezapomenutelnej kvalitní zážitek, poctivá práce
Za příslušnou částku bych si koupil největší kočku co kde najdu a privazu si ji já
.
@Sonarka píše:
Radeji se uplne zdrz hlasovani![]()
Ale mas recht…tak kdy si na me udelas cas…?
Až bude jiste že si svobodná a máš volne srdéčko přece
teď si ve špatne fázi ![]()
@Tlustá Berta32 píše:
Holky vy co máte anální a vaginální orgasmy, opravdu je pro vás tak těžké se udělat do pár minut?![]()
U mých holek to tak nějak šlo (kratší vztahy), pokud to teda uměly taky vůbec
Tady v debatách o orgasmu jakoby byly ty ženský úplně neschopný nebo chtěly po mužích nějaký hodinový aerobik
No vedle v diskuzi o orgasmech
Co myslíš do pár minut?