Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30535
4.11.23 16:00
@Sonarka píše:
Ja jsem porad ve spatnych fazich…celej zivot :lol: :lol:

Ale prosimtě, snad z tebe teď nebude chodící depka :mrgreen:. Mimochodem dobrý fáze si muzes najít i v tom nejmenším, co bezne nevnímas, co prehlizis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
4.11.23 16:01
@Cizinka 999 píše:
Myslím, že to nebude jen k vůli jedné SMS, ale že to dělal často. My jsme si s milencem psali každý dem skoro, až to bylo pro mě moc, takže já jsem mu nepsala třeba dva dny a naučila jsem ho taky tak. Zase když byl čas a nálada tak jsme psali hodně.
Ale on má rodinu a manželku a já to samé. Ale taky mě nas..0ral neboj a je vynucena pausa, ale já už to vracet nechci,jedine kdyz přistoupí manželka na otevřené manželství, což v počátku udělala,když to prasklo ale pak ze teď ne. Takže teď chodí na patrovou terapii a uvidí se jak to bude dál. Ale já jsem s tím úplně v poho. Trochu my chyběl ze začátku, ale teď už vůbec.
  • Citovat
  • Upravit
4449
4.11.23 16:06
@Cizinka 999 píše:
@Sonarka no já rasisty a sovinisty neberu jako srandisty,.a jak uráží lidi tady, ne pro mne je on psycho

Vsichni lidi jsou rasisti a belosi jsou v tom proste lepsi. Jako ve vsech ostatnich vecech :pankac: :mrgreen:

ty jo, Helmut se vyautoval, to jsou teda veci. Emimi uz nebude jako driv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
4.11.23 16:38
@Cizinka 999 píše:
Myslím, že to nebude jen k vůli jedné SMS, ale že to dělal často. My jsme si s milencem psali každý dem skoro, až to bylo pro mě moc, takže já jsem mu nepsala třeba dva dny a naučila jsem ho taky tak. Zase když byl čas a nálada tak jsme psali hodně.
Ale on má rodinu a manželku a já to samé.

Tak my si taky píšeme každý den…to jsem ho zase naučila já :mrgreen: A až na vyjímky fakt píše denně…ale tyhle odmlky já pak špatně snáším…nebo tuhle mě vytočil, že chtěl fotky, tak já jak blb se jdu nafotit a pošlu mu to a nic a on mi ráno píše, že večer usnul, že mi to trvalo 8o :roll:
Tak proč je chtěl :roll: Navíc mi to fakt netrvalo, max půl hodiny, tak nemůže čekat, že mu je pošlu do minuty, když mám na práci i jiné věci :roll:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
4.11.23 16:39
@Fukitol píše:
Vsichni lidi jsou rasisti a belosi jsou v tom proste lepsi. Jako ve vsech ostatnich vecech :pankac: :mrgreen:ty jo, Helmut se vyautoval, to jsou teda veci. Emimi uz nebude jako driv ;)

Helmut je k. reten…ale třeba budou teď lepší příběhy ;)

• Citovat
  • Upravit
30535
4.11.23 16:41
@Sonarka píše:
Helmut je k. reten…ale třeba budou teď lepší příběhy ;)

Tyjo tak teď už bych si nevsadil, to zní vážně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29582
4.11.23 16:47
@Sonarka píše:
Helmut je k. reten…ale třeba budou teď lepší příběhy ;)

No kéž by. :lol: co to je za toho týpka z prahy? :lol: do Děčína jezdí pracovně? ;) pořád se tam chystám na ten zámek. :lol: ale minulý týden vyhrálo mnichovo Hradiště. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
4.11.23 17:11
@marin píše:
No kéž by. :lol: co to je za toho týpka z prahy? :lol: do Děčína jezdí pracovně? ;) pořád se tam chystám na ten zámek. :lol: ale minulý týden vyhrálo mnichovo Hradiště. ;)

Jj, jezdi k nam do prace pracovne 1-2× tydne… :) A ja se mu vzdy plne venuju :mrgreen: Mnichovo Hradiste tam vzdycky jen projizdime, kdyz jedeme na dovolenou, ale nikdy jsem tam nestavela :)

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
4.11.23 17:12
@Lorre píše:
Tyjo tak teď už bych si nevsadil, to zní vážně :lol:
:P Ano :D
  • Citovat
  • Upravit
29582
4.11.23 17:15
@Sonarka píše:
Jj, jezdi k nam do prace pracovne 1-2× tydne… :) A ja se mu vzdy plne venuju :mrgreen: Mnichovo Hradiste tam vzdycky jen projizdime, kdyz jedeme na dovolenou, ale nikdy jsem tam nestavela :)

Taky jsem tam byla poprvé. :lol: Tak to věřím, že se věnujes. :mrgreen: 1 až 2 X týdne to je celkem často. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
4.11.23 17:16
@Lorre píše:
Ale prosimtě, snad z tebe teď nebude chodící depka :mrgreen:. Mimochodem dobrý fáze si muzes najít i v tom nejmenším, co bezne nevnímas, co prehlizis

Nj ty nas filozofe :D :P Jenze je blby, ze kdyz hledam to dobre, tak skoncim u zmrzliny a u vina :nevim: :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
4.11.23 17:18
@marin píše:
Taky jsem tam byla poprvé. :lol: Tak to věřím, že se věnujes. :mrgreen: 1 až 2 X týdne to je celkem často. ;)

To jo, jenze my mame ty smeny nepravidelne, takze ho vesmes vidim mesic v kuse a pak ho mesic nevidim vubec, kdyz mam smeny o vikendu…ale ted ho uvidim jeste 3× :mrgreen: :*

• Citovat
  • Upravit
29582
4.11.23 17:21
@Sonarka píše:
Nj ty nas filozofe :D :P Jenze je blby, ze kdyz hledam to dobre, tak skoncim u zmrzliny a u vina :nevim: :lol: :mrgreen:

Taky jsem si říkala, co se mu podle příspěvků
v poslední době děje. :lol: že by se zamiloval a šel do sebe? :nevim: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
4.11.23 17:22
@marin píše:
Taky jsem si říkala, co se mu podle příspěvků
v poslední době děje. :lol: že by se zamiloval a šel do sebe? :nevim: :P

No rikal, ze je rozdvojenej, tak mozna to druhe ja :think: :P

• Citovat
  • Upravit
29582
4.11.23 17:23
@Sonarka píše:
To jo, jenze my mame ty smeny nepravidelne, takze ho vesmes vidim mesic v kuse a pak ho mesic nevidim vubec, kdyz mam smeny o vikendu…ale ted ho uvidim jeste 3× :mrgreen: :*

Tak to jo. :lol: A on je sám nebo zenaty se zavazky? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová