Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše:
Ja jsem porad ve spatnych fazich…celej zivot![]()
Ale prosimtě, snad z tebe teď nebude chodící depka
. Mimochodem dobrý fáze si muzes najít i v tom nejmenším, co bezne nevnímas, co prehlizis
@Cizinka 999 píše:
Myslím, že to nebude jen k vůli jedné SMS, ale že to dělal často. My jsme si s milencem psali každý dem skoro, až to bylo pro mě moc, takže já jsem mu nepsala třeba dva dny a naučila jsem ho taky tak. Zase když byl čas a nálada tak jsme psali hodně.
Ale on má rodinu a manželku a já to samé. Ale taky mě nas..0ral neboj a je vynucena pausa, ale já už to vracet nechci,jedine kdyz přistoupí manželka na otevřené manželství, což v počátku udělala,když to prasklo ale pak ze teď ne. Takže teď chodí na patrovou terapii a uvidí se jak to bude dál. Ale já jsem s tím úplně v poho. Trochu my chyběl ze začátku, ale teď už vůbec.
@Cizinka 999 píše:
@Sonarka no já rasisty a sovinisty neberu jako srandisty,.a jak uráží lidi tady, ne pro mne je on psycho
Vsichni lidi jsou rasisti a belosi jsou v tom proste lepsi. Jako ve vsech ostatnich vecech
![]()
ty jo, Helmut se vyautoval, to jsou teda veci. Emimi uz nebude jako driv ![]()
@Cizinka 999 píše:
Myslím, že to nebude jen k vůli jedné SMS, ale že to dělal často. My jsme si s milencem psali každý dem skoro, až to bylo pro mě moc, takže já jsem mu nepsala třeba dva dny a naučila jsem ho taky tak. Zase když byl čas a nálada tak jsme psali hodně.
Ale on má rodinu a manželku a já to samé.
Tak my si taky píšeme každý den…to jsem ho zase naučila já
A až na vyjímky fakt píše denně…ale tyhle odmlky já pak špatně snáším…nebo tuhle mě vytočil, že chtěl fotky, tak já jak blb se jdu nafotit a pošlu mu to a nic a on mi ráno píše, že večer usnul, že mi to trvalo
![]()
Tak proč je chtěl
Navíc mi to fakt netrvalo, max půl hodiny, tak nemůže čekat, že mu je pošlu do minuty, když mám na práci i jiné věci ![]()
@Fukitol píše:
Vsichni lidi jsou rasisti a belosi jsou v tom proste lepsi. Jako ve vsech ostatnich vecech![]()
ty jo, Helmut se vyautoval, to jsou teda veci. Emimi uz nebude jako driv
Helmut je k. reten…ale třeba budou teď lepší příběhy ![]()
@Sonarka píše:
Helmut je k. reten…ale třeba budou teď lepší příběhy
Tyjo tak teď už bych si nevsadil, to zní vážně ![]()
@Sonarka píše:
Helmut je k. reten…ale třeba budou teď lepší příběhy
No kéž by.
co to je za toho týpka z prahy?
do Děčína jezdí pracovně?
pořád se tam chystám na ten zámek.
ale minulý týden vyhrálo mnichovo Hradiště. ![]()
@marin píše:
No kéž by.co to je za toho týpka z prahy?
do Děčína jezdí pracovně?
pořád se tam chystám na ten zámek.
ale minulý týden vyhrálo mnichovo Hradiště.
Jj, jezdi k nam do prace pracovne 1-2× tydne…
A ja se mu vzdy plne venuju
Mnichovo Hradiste tam vzdycky jen projizdime, kdyz jedeme na dovolenou, ale nikdy jsem tam nestavela ![]()
@Sonarka píše:
Jj, jezdi k nam do prace pracovne 1-2× tydne…A ja se mu vzdy plne venuju
Mnichovo Hradiste tam vzdycky jen projizdime, kdyz jedeme na dovolenou, ale nikdy jsem tam nestavela
Taky jsem tam byla poprvé.
Tak to věřím, že se věnujes.
1 až 2 X týdne to je celkem často. ![]()
@Lorre píše:
Ale prosimtě, snad z tebe teď nebude chodící depka. Mimochodem dobrý fáze si muzes najít i v tom nejmenším, co bezne nevnímas, co prehlizis
Nj ty nas filozofe
Jenze je blby, ze kdyz hledam to dobre, tak skoncim u zmrzliny a u vina
![]()
@marin píše:
Taky jsem tam byla poprvé.Tak to věřím, že se věnujes.
1 až 2 X týdne to je celkem často.
To jo, jenze my mame ty smeny nepravidelne, takze ho vesmes vidim mesic v kuse a pak ho mesic nevidim vubec, kdyz mam smeny o vikendu…ale ted ho uvidim jeste 3×
![]()
@Sonarka píše:
Nj ty nas filozofe![]()
Jenze je blby, ze kdyz hledam to dobre, tak skoncim u zmrzliny a u vina
![]()
![]()
Taky jsem si říkala, co se mu podle příspěvků
v poslední době děje.
že by se zamiloval a šel do sebe?
![]()
@marin píše:
Taky jsem si říkala, co se mu podle příspěvků
v poslední době děje.že by se zamiloval a šel do sebe?
![]()
No rikal, ze je rozdvojenej, tak mozna to druhe ja
![]()
@Sonarka píše:
To jo, jenze my mame ty smeny nepravidelne, takze ho vesmes vidim mesic v kuse a pak ho mesic nevidim vubec, kdyz mam smeny o vikendu…ale ted ho uvidim jeste 3×![]()
Tak to jo.
A on je sám nebo zenaty se zavazky? ![]()