Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75644
4.11.23 11:21
@inzenyrka85 píše:
já si můžu věřit, čemu chci.. 8) lidi třeba věří politikům a to je třeba mnohem horší. já bych sem svůj příběh nikdy nenapsala, protože buď bych byla považována za trolla nebo za krávu, to si rači občas zabučim v soukromí :D

Přesně tak. :palec:
Ostatně, přesně pro lidi, jako jsi Ty, Klopi tvoří. :pankac:
Jinak by si mohl šmudlat svoje ságy do šuplíku a to vůbec nejni ten rajc, podle mě. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
4.11.23 11:24
@Arturie píše:
Myslim, ze ted Son potrebuje podporu, aby si toho šmejda zablokovala a vydržela “no contact”.

Ano, z toho co píše, to máme dost podobně.. já to taky nedokázala utnout, a byla jsem taky v tej bl.bej pozici jako Son. Teď se to změnilo, ale musela sem se kousnout a nepsat mu, bylo to těžký, ale teď se chlapec snaží, tak mu dam ještě šanci. utnout to je naprosto šílená představa :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30514
4.11.23 11:33
@Sonarka píše:
Já žádnej důvod nemám, páč je to naprostej idio. t :nevim: V posteli sobec, co myslí jen na sebe a taky má časté problémy s erekcí během aktu…a sobec je to nejen v posteli a taky lakomec, absolutně neschopnej..je mi vlastně úplně k ničemu…Klidně přiznám, že mám tady z nás všech toho nejhoršího milence :nevim: :* Takové hezké ranní přiznání při sobotě :mrgreen: Ale muselo to ven :mrgreen: Takže Lorre už nemusíš mít komplexy :lol: :P :kytka:

Ojoj spadly ti růžové brýle? :mrgreen: Nebo hustá hádka? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29582
4.11.23 11:34
@inzenyrka85 píše:
no já sem se divila :mrgreen:
Že bych ho znala? :mrgreen: :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30514
4.11.23 11:35
@Mango_Lassi píše:
Ale musím uznat, že ten troling Sonarce celkem jde :mrgreen:

To je fakt divný no :lol: Přitom ho tu vychvalovala do nebes a najednou že je to neschopný sobecký impotent

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29582
4.11.23 11:36
@Sonarka píše:
Jsem už holt taková… vše prožívám naplno :mrgreen: :P

Tak ať to dobře dopadne. :lol: A ten kamarád by měl myslis zájem? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
4.11.23 11:37
@sirikit píše:
Přesně tak. :palec:
Ostatně, přesně pro lidi, jako jsi Ty, Klopi tvoří. :pankac:
Jinak by si mohl šmudlat svoje ságy do šuplíku a to vůbec nejni ten rajc, podle mě. :cert: :cert:

teď už mě neba, sexuální praktiky mě zajímaly ale výbavička pro mimi mě už nebere :D ale na ní Oceňuju zkušenosti a dokáže v lecčem poradit. třeba jsem se tu dovzdelala ohledně typologie vagín a dalších věcí :mrgreen: ty sexuální zkušenosti nejsou vymyšlený, to mi nikdo nevyvratí :P a ostatní je mi šumák, moje blbý vztahy za mě emimi taky nevyřeší, tak mě ani tady celkem nezajmaj. Jo a to co tady já tady na emimi nevěřim, jsou dokonalý supermatky a jejich dokonalý rodiny. Klopča je reálnější než počet úžasných supermatek s úžasnýma superradama na emimi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
4.11.23 11:41
@marin píše: Že bych ho znala? :mrgreen: :lol: :mrgreen:

no doufam že nemáš žádnýho milence, co chce bejt tvuj otrok? ale i kdyby, podobnost je čistě náhodná :D já bych se s tebou rozdělila, nejsem sobecká :P no i když.. třeba by se teprv ukázaly opravdový emoce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.11.23 11:41
@Lorre píše:
To je fakt divný no :lol: Přitom ho tu vychvalovala do nebes a najednou že je to neschopný sobecký impotent

Tak potkala prý někoho zajímavého. Nicméně podle mě to vše popsané o svém milenci věděla mnohem dříve, ale nám tu dělala trochu warm up šou. Snad to bude pokračovat. Předpokládám ještě nějaký zvrat - usmirovacka, další děj :lol:

• Citovat
  • Upravit
30514
4.11.23 11:49
@Mango_Lassi píše:
Tak potkala prý někoho zajímavého. Nicméně podle mě to vše popsané o svém milenci věděla mnohem dříve, ale nám tu dělala trochu warm up šou. Snad to bude pokračovat. Předpokládám ještě nějaký zvrat - usmirovacka, další děj :lol:

Věděla, ale nechtěla to vidět :). Přijde mi to jako taková ta první prožitá láska se všema splněnýma iluzema, než narazí do zdi v podobě tvrdé reality. Jo, taky sem zažil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29582
4.11.23 11:49
@inzenyrka85 píše:
no doufam že nemáš žádnýho milence, co chce bejt tvuj otrok? ale i kdyby, podobnost je čistě náhodná :D já bych se s tebou rozdělila, nejsem sobecká :P no i když.. třeba by se teprv ukázaly opravdový emoce :mrgreen:

Otrok? :mrgreen: tak to ne. Já mám raději rovnopravny vztah. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29582
4.11.23 11:51
@Mango_Lassi píše:
Tak potkala prý někoho zajímavého. Nicméně podle mě to vše popsané o svém milenci věděla mnohem dříve, ale nám tu dělala trochu warm up šou. Snad to bude pokračovat. Předpokládám ještě nějaký zvrat - usmirovacka, další děj :lol:

Psala, že ho zná 6 let a je to jeji kamarád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30514
4.11.23 11:52
@inzenyrka85 píše:
pírko je provokatér a Klopča si dost možná nevymejšlí :P já jsem měla taky dost divoký období doteď, kdy bych ráda normální vztah nebo aspoň zachovat milence.. ale zase mě to posunulo k názoru, že nevěra je běžná a někdy potřebná a i volný vztahy můžou bejt fajn. Zachovat ve vztahu svobodu jednotlivce je prostě těžký.
Čo to, ty věříš klopotkove? 8o :mrgreen: Ty musíš být rájem všech obchodníků. Prodají ti vše :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30514
4.11.23 11:54
@marin píše:
Otrok? :mrgreen: tak to ne. Já mám raději rovnopravny vztah. :lol:

No a mi tady dohazujes sugar daddy vztahy :pocitac:. Že se nestydíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
4.11.23 11:56
@marin píše:
Otrok? :mrgreen: tak to ne. Já mám raději rovnopravny vztah. :lol:

nemáme D/s vztah, ani nechci :D otrok jen na chvíli v posteli :andel: je to geniální a stačí úplně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová