Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@inzenyrka85 píše:
já si můžu věřit, čemu chci..lidi třeba věří politikům a to je třeba mnohem horší. já bych sem svůj příběh nikdy nenapsala, protože buď bych byla považována za trolla nebo za krávu, to si rači občas zabučim v soukromí
Přesně tak. ![]()
Ostatně, přesně pro lidi, jako jsi Ty, Klopi tvoří. ![]()
Jinak by si mohl šmudlat svoje ságy do šuplíku a to vůbec nejni ten rajc, podle mě.
![]()
@Arturie píše:
Myslim, ze ted Son potrebuje podporu, aby si toho šmejda zablokovala a vydržela “no contact”.
Ano, z toho co píše, to máme dost podobně.. já to taky nedokázala utnout, a byla jsem taky v tej bl.bej pozici jako Son. Teď se to změnilo, ale musela sem se kousnout a nepsat mu, bylo to těžký, ale teď se chlapec snaží, tak mu dam ještě šanci. utnout to je naprosto šílená představa ![]()
@Sonarka píše:
Já žádnej důvod nemám, páč je to naprostej idio. tV posteli sobec, co myslí jen na sebe a taky má časté problémy s erekcí během aktu…a sobec je to nejen v posteli a taky lakomec, absolutně neschopnej..je mi vlastně úplně k ničemu…Klidně přiznám, že mám tady z nás všech toho nejhoršího milence
![]()
Takové hezké ranní přiznání při sobotě
Ale muselo to ven
Takže Lorre už nemusíš mít komplexy
![]()
![]()
Ojoj spadly ti růžové brýle?
Nebo hustá hádka? ![]()
@Mango_Lassi píše:
Ale musím uznat, že ten troling Sonarce celkem jde
To je fakt divný no
Přitom ho tu vychvalovala do nebes a najednou že je to neschopný sobecký impotent
@Sonarka píše:
Jsem už holt taková… vše prožívám naplno![]()
Tak ať to dobře dopadne.
A ten kamarád by měl myslis zájem? ![]()
@sirikit píše:
Přesně tak.
Ostatně, přesně pro lidi, jako jsi Ty, Klopi tvoří.
Jinak by si mohl šmudlat svoje ságy do šuplíku a to vůbec nejni ten rajc, podle mě.![]()
teď už mě neba, sexuální praktiky mě zajímaly ale výbavička pro mimi mě už nebere
ale na ní Oceňuju zkušenosti a dokáže v lecčem poradit. třeba jsem se tu dovzdelala ohledně typologie vagín a dalších věcí
ty sexuální zkušenosti nejsou vymyšlený, to mi nikdo nevyvratí
a ostatní je mi šumák, moje blbý vztahy za mě emimi taky nevyřeší, tak mě ani tady celkem nezajmaj. Jo a to co tady já tady na emimi nevěřim, jsou dokonalý supermatky a jejich dokonalý rodiny. Klopča je reálnější než počet úžasných supermatek s úžasnýma superradama na emimi ![]()
@marin píše: Že bych ho znala?![]()
![]()
no doufam že nemáš žádnýho milence, co chce bejt tvuj otrok? ale i kdyby, podobnost je čistě náhodná
já bych se s tebou rozdělila, nejsem sobecká
no i když.. třeba by se teprv ukázaly opravdový emoce ![]()
@Lorre píše:
To je fakt divný noPřitom ho tu vychvalovala do nebes a najednou že je to neschopný sobecký impotent
Tak potkala prý někoho zajímavého. Nicméně podle mě to vše popsané o svém milenci věděla mnohem dříve, ale nám tu dělala trochu warm up šou. Snad to bude pokračovat. Předpokládám ještě nějaký zvrat - usmirovacka, další děj ![]()
@Mango_Lassi píše:
Tak potkala prý někoho zajímavého. Nicméně podle mě to vše popsané o svém milenci věděla mnohem dříve, ale nám tu dělala trochu warm up šou. Snad to bude pokračovat. Předpokládám ještě nějaký zvrat - usmirovacka, další děj
Věděla, ale nechtěla to vidět
. Přijde mi to jako taková ta první prožitá láska se všema splněnýma iluzema, než narazí do zdi v podobě tvrdé reality. Jo, taky sem zažil ![]()
@inzenyrka85 píše:
no doufam že nemáš žádnýho milence, co chce bejt tvuj otrok? ale i kdyby, podobnost je čistě náhodnájá bych se s tebou rozdělila, nejsem sobecká
no i když.. třeba by se teprv ukázaly opravdový emoce
Otrok?
tak to ne. Já mám raději rovnopravny vztah. ![]()
@Mango_Lassi píše:
Tak potkala prý někoho zajímavého. Nicméně podle mě to vše popsané o svém milenci věděla mnohem dříve, ale nám tu dělala trochu warm up šou. Snad to bude pokračovat. Předpokládám ještě nějaký zvrat - usmirovacka, další děj
Psala, že ho zná 6 let a je to jeji kamarád.
@inzenyrka85 píše:Čo to, ty věříš klopotkove?
pírko je provokatér a Klopča si dost možná nevymejšlíjá jsem měla taky dost divoký období doteď, kdy bych ráda normální vztah nebo aspoň zachovat milence.. ale zase mě to posunulo k názoru, že nevěra je běžná a někdy potřebná a i volný vztahy můžou bejt fajn. Zachovat ve vztahu svobodu jednotlivce je prostě těžký.
@marin píše:
Otrok?tak to ne. Já mám raději rovnopravny vztah.
No a mi tady dohazujes sugar daddy vztahy
. Že se nestydíš
@marin píše:
Otrok?tak to ne. Já mám raději rovnopravny vztah.
nemáme D/s vztah, ani nechci
otrok jen na chvíli v posteli
je to geniální a stačí úplně ![]()