Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@OpenHearted píše:
Tak to rozhodně. Někteří lidé říkají, že se sex přeceňuje. Já si zase myslím, že ho někteří lidé podceňují.
Sex je zábava chudých
![]()
My, co máme na výběr i z jiných činností, holt máme i jiné zájmy
![]()
Ne, dělám si srandu
Dnes už nechci nikoho nas.rat
![]()
@Tlustá Berta32 píše:
Holky nehádejte se, dávaj Jana Žižku
toho noveho?
@sirikit píše:
Božský historky to bejvaly, vzpomínám ráda.![]()
Znáš to: „Lepší usouložit se k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.“
Já bych chtěl u sexu umřít tak ve 45letech ![]()
@OpenHearted píše:
Tak to rozhodně. Někteří lidé říkají, že se sex přeceňuje. Já si zase myslím, že ho někteří lidé podceňují.
Pro mě byl celej život důležitej, v podstatě všecky tyhle veselé historky z natáčení se kolem sexu a vztahů nějak točí.
To vyklidnění teď chvíli před šede možná souvisí s pocitem eroticky naplněného života typu „co měla, to dala“, ale mít pocit, že jsem zbytečně ztrácela čas, by mě dosti štvalo.
Být Son, k Němci si pořídím ještě někoho, ty několikaměsíční pauzy jsou zbytečně zabitej čas, který už nenažene.
Ze svého životaběhu jsem si vzala poučení, že ekluzivita ve vztahu k milenci je vo ničom: jestli chce pán exkluzivitu, ať ze mě udělá oficiální partnerku se vším všudy a je věrnej taky. Jinak srry jako, co nedostávám, nedávám. ![]()
Ale bolelo to, než jsem to pochopila a uvedla do praxe, o tom žádná.
Příspěvek upraven 03.11.23 v 22:36
@Tlustá Berta32 píše:
Já bych chtěl u sexu umřít tak ve 45letech
Už zase? Co se stalo se Zvonimírkem? ![]()
@Tlustá Berta32 píše:
Jo, jak tam husity hrajou teplouškové
A kde?
@Tlustá Berta32 píše:
To je dobrý fail. Takový potenciál to mělo ![]()
@Tlustá Berta32 píše:
Já bych chtěl u sexu umřít tak ve 45letech
Chabrus na hercnu?
![]()
45 je brzo.
@sirikit píše:
Už zase? Co se stalo se Zvonimírkem?
Upálili ho jako Husa ![]()
@sirikit píše:
Pro mě byl celej život důležitej, v podstatě všecky tyhle veselé historky z natáčení se kolem sexu a vztahů nějak točí.
To vyklidnění teď chvíli před šede možná souvisí s pocitem eroticky naplněného života typu „co měla, to dala“, ale mít pocit, že jsem zbytečně ztrácela čas, by mě dosti štvalo.
Být Son, k Němci si pořídím ještě někoho, ty několikaměsíční pauzy jsou zbytečně zabitej čas, který už nenažene.Ze svého životaběhu jsem si vzala poučení, že ekluzivita ve vztahu k milenci je vo ničom: jestli chce pán exkluzivitu, ať ze mě udělá oficiální partnerku se vším všudy a je věrnej taky. Jinak srry jako, co nedostávám, nedávám.
Ale bolelo to, než jsem to pochopila a uvedla do praxe, o tom žádná.
Právě… každý na tohle musí přijít sám…a často to v té největší zamilovanosti nejde.. člověk pořád doufá…ale naštěstí to období té největší lásky, už je za mnou a začínám se taky pomalu rozhlížet kolem…na sílu nic nejde, vše má svůj čas… nic netrvá věčně..a asi jsem si tím musela projít..
Holky vy co máte anální a vaginální orgasmy, opravdu je pro vás tak těžké se udělat do pár minut? ![]()
U mých holek to tak nějak šlo (kratší vztahy), pokud to teda uměly taky vůbec ![]()
Tady v debatách o orgasmu jakoby byly ty ženský úplně neschopný nebo chtěly po mužích nějaký hodinový aerobik ![]()
No vedle v diskuzi o orgasmech ![]()
Asi je to v těch delších vztazích o ničem a je to složitější ![]()