Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
3.11.23 20:25
@Josefuna píše:
Ono většina lidí ani o sex 5 x denně nestojí, ale pokud vy ano a jde to, tak proč ne, není třeba to hodnotit negativně.

Nikdo to negativně nehodnotí…jen jsme nepochopily tu potřebu, oznamovat to širší veřejnosti… :nevim: A já musím všemu přijít na kloub :P Ale jsem ráda, že to tady má konečně trochu grády :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30511
3.11.23 20:26
@Cizinka 999 píše:
To má být pro Sonarku vyzva :lol:?

Ano, další naděje se zbavit Němce jak ji tu všichni říkáme proč se ho tak drží :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30511
3.11.23 20:27
@Sonarka píše:
Ne děkuji, dám si spíš Bohemku, ať to řádně oslavím :P :jazyk:

Ok připiju si s tebou na to ledovým čajem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
3.11.23 20:27
@stodvacetjedna píše:
To vzkříšení Josefuny, jo? :mrgreen:

No tak to by mi jedna láhev nestačila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
3.11.23 20:30
@Sonarka píše:
Nikdo to negativně nehodnotí…jen jsme nepochopily tu potřebu, oznamovat to širší veřejnosti… :nevim: A já musím všemu přijít na kloub :P Ale jsem ráda, že to tady má konečně trochu grády :nevim: :mrgreen:

Ale já si fakt nemyslím, že by se tím nějak chlubila. Odpovedela na otázku. Vždyť je to tady diskuze o milencich a k tomu patří I téma sex a klidně I kolikrát to dají. Mne to vůbec nepobourilo, každého věc.
Takže nazdravi, ja si dávám sklenku cetveneho. Manžel je na pockru, dcera už adi spí, hotova z celeho týdneto v pátek vždy zabori rychle a ja mám večer pro sebe :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
3.11.23 20:31
@Lorre píše:
Ano, další naděje se zbavit Němce jak ji tu všichni říkáme proč se ho tak drží :P

Neboj ona má svůj důvod, dokud ji to vic prinasi než odnasi a je v klidu, tak co?

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
3.11.23 20:37
@Lorre píše: Že vy ste se zas chytli :lol:. Budou sázky? :pankac:

Ani ne… :think: Ale jestli chceš, chytnu se s tebou :P :nevim: Ty mě taky umíš nažhavit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
3.11.23 20:39
@Cizinka 999 píše:
Ale já si fakt nemyslím, že by se tím nějak chlubila. Odpovedela na otázku. Vždyť je to tady diskuze o milencich a k tomu patří I téma sex a klidně I kolikrát to dají. Mne to vůbec nepobourilo, každého věc.
Takže nazdravi, ja si dávám sklenku cetveneho. Manžel je na pockru, dcera už adi spí, hotova z celeho týdneto v pátek vždy zabori rychle a ja mám večer pro sebe :pankac:

Dobře tedy, tak na zdraví ;) 🥂

• Citovat
  • Upravit
106014
3.11.23 20:39
@tess50 píše:
A ještě teda jedna poznámka k délce aktu. Já myslím, že je jedno jak dlouho to trvá, ale důležité je, že je uspokojivý pro obě strany. A už vůbec netuším, proč by měl být odřený? Vám to nějak drhne? Já jsem mokra jen na něj pomyslím a rozhodně není odřený ani za noční maraton nebo po náročném dni.

taky to nechápu, ale vzhled k tomu, ze v sexu jsem jednoznačně mimo se uplne bojim zeptat co to je za praktiky, ze toho jsou odřeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30511
3.11.23 20:40
@Sonarka píše:
Ani ne… :think: Ale jestli chceš, chytnu se s tebou :P :nevim: Ty mě taky umíš nažhavit :mrgreen:

Já a nažhavit? :think: A jak to dělám? :mrgreen:
To je ale spíš nažhavení že tě výtočím ne, to zrovna umím dobře :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
3.11.23 20:40
@Lorre píše:
Ano, další naděje se zbavit Němce jak ji tu všichni říkáme proč se ho tak drží :P

Jsem ráda, že ti tak moc leží na srdci mé blaho :P

• Citovat
  • Upravit
29582
3.11.23 20:44
@Sonarka píše:
Ne děkuji, dám si spíš Bohemku, ať to řádně oslavím :P :jazyk:

Tak tentokrát už to vyjde. :palec: :P jdu něco vyhledat. Bílé víno se chladi v ledničce. Zatím proběhla nealko oslava s dortem. Zítra má dcera narozeniny. A já jedu na víkend pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75628
3.11.23 20:46
@Anonymní píše:
Napsala jsem tady tolik osobních informaci, ze mám pro anonymitu důvod. Navíc jsem nikoho neurazila. Anonymita je u mě na místě, to bys měla vědět.

Tak se podle toho chovej. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75628
3.11.23 20:48
@Sonarka píše:
Hlavně to ale neříkej doma :nevim: :P :mrgreen: Tam by takové pochopení nebylo :mrgreen:

To ne, já už si holt milence nemůžu dovolit. :nevim:
By mě zabil… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
3.11.23 20:48
@Venetia píše:
taky to nechápu, ale vzhled k tomu, ze v sexu jsem jednoznačně mimo se uplne bojim zeptat co to je za praktiky, ze toho jsou odřeniny.

Asi odřené sliznice z tření, zřejmě to někdo při nedostatečném zvlhčení takhle má. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová