Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tess50 píše:
To nemá cenu.Nemyslím že závidí, asi nemají co ani jedna. Každý jsme spokojený s tím co máme, a to je dobře. Jen dost dobře nechápu, proč někoho iritují moje příspěvky o sexu, když jsme v mileneckem tématu. Dovoluji si hádat, že prispevky o tom, jak mi koupil k večeři pomazánku a rohlíky, opravil vysavač, vyvencil psy… by tady asi nevyvolály takové reakce a ještě by si tu tukali na hlavu proč to sem píšu.
Sakra.
Tak znovu a pomalu.
Nechápu, o čem vypovídá počet čísel za večer (Kvalita vztahu? Kvalita sexu? Kvalita zúčastněných pohlavních orgánů? Neschopnost vymyslet jiný večerní program pro dva?), a protože tu tyhle zmínky o počtech čítávám opakovaně, čas od času mi to nedá a optám se.
Ale už teda nebudu, protože odpovědi se, jak vidno, stejně nedoberu.
Spokojím se se závistivým závěrem „to je ale kanec!
“
@Anonymní píše:
Určitě jeden váš sex vydá ne za 6 jejich, ale za 100 jejich
Kdyby to tu někdo četl, tak se musí smát, jak se tu teď vzájemně chlubit a snažíte se ostatní přesvědčit, že tak, jak to máte vy, je jediné správné.
A anonymní seš proč?
@admin Bezdůvodné zneužívání anonymity k rýpání v diskusi.
@Anonymní píše:
Všimlo si tady toho víc lidi, ze Sir a Sonarka mají potřebu shodit a zesměšnit. Ono asi chytrý člověk vidí, proč je to tak dráždí a co za těmi analýzami je. Ale nechme to být, holky se vzájemně ujistily, ze ony jsou v pořádku a mají ty ideální vztahy a ideální milence, a to je dobře.![]()
@Anonymní píše:
Všimlo si tady toho víc lidi, ze Sir a Sonarka mají potřebu shodit a zesměšnit. Ono asi chytrý člověk vidí, proč je to tak dráždí a co za těmi analýzami je. Ale nechme to být, holky se vzájemně ujistily, ze ony jsou v pořádku a mají ty ideální vztahy a ideální milence, a to je dobře.![]()
Já určitě ideálního milence nemám… přiznávám se bez mučení
![]()
Jen nemám potřebu se tady čímkoliv vytahovat, což mi tak u některých z vás přijde…
Nemám to ráda u nikoho všeobecně, to si neberte osobně…a pokud to tak není a napsaly jste to jen z jakési euforie, tak se omlouvám ![]()
@Anonymní píše:
A znovu @admin
Já se pod svoje závistivé analýzy podepisuju a ráda vidím nicky ostatních, kteří se mnou diskutují. ![]()
@Sonarka píše:
Ale já se nechci s nikým srovnávat![]()
Mám to holt jinak…jen mě to zaujalo, tak to tak neprožívejte.
Ale prozivas to tady hlavně ty. A diagnostikuješ nás, ze náš sex je ve stylu šup tam šup sem. Jinak to přece není možné, ze jo? ![]()
@sirikit píše:
A znovu @admin
Já se pod svoje závistivé analýzy podepisuju a ráda vidím nicky ostatních, kteří se mnou diskutují.
Tak teď neanonymně, pokud Ti to pomůže. Přijde mi legrační, jak se tu žena 50+ má potřebu na internetu ujišťovat, že tak často jako tess mít sex nechce, ale že ten sex musí být určitě i nekvalitní a ona musí něco dohánět, a ještě k tomu přidat nějaké pofiderní příběhy z historie, které mají vyvolat dojem, že i když nemáš teď tolik sexu, tak v minulosti jsi měla zajímavý sexuální život…nechápu, proč se tu hádat. Z toho mám pocit, že bys aspoň na chvíli chtěla být tess.
Další příspěvky sonarky jsou tak legrace. Dělá blbce Němcovi, kterého vidí párkrát do roka a považuje to za kvalitní vztah, který je plný společných chvil a nejen sexu… ![]()
@sirikit píše:
A znovu @admin
Já se pod svoje závistivé analýzy podepisuju a ráda vidím nicky ostatních, kteří se mnou diskutují.
Napsala jsem tady tolik osobních informaci, ze mám pro anonymitu důvod. Navíc jsem nikoho neurazila. Anonymita je u mě na místě, to bys měla vědět.
@tess50 píše:
@sirikit ale hele, proč by ten počet měl vůbec o něčem vypovídat? Znovu pomalujsem si to přečetla. Prostě jsem odpověděla na nějakou otázku
víc nic. Mně je jedno, kolikrát kdo s kým souloži. To se přece nedá srovnávat. Každý to má jinak. Jako o čem vypovídá latex a bicík? Že mají lepší sex, nebo horší vztah? To je prece blbost. Prostě se nám chce, tak sexujeme. O ničem jiném to není.
Přesně tak. Kdyby milenec nebyl dobrej v pelechu, ty tanečky kolem úplně ztrácejí smysl.
Takže z toho vycházím.
A pokud se tu dočítám zajímavé kvalitativní či kvantitativní údaje, jako dychtivý čtenář se doptám. Dyť koukej, kolik nezodpovězených navazujících otázek ten údaj rozvine. ![]()
To je, jak když zmíníš nějak vybočující…třeba množství ejakulátu, omlouvám se všem, kdo právě večeříte. ![]()
Půl litru. ![]()
Ti nezávistivější se nepozastaví a řeknou "ooo, to je ale kanec!
", a já se vykulím (nemoc z povolání, ptát se, vypichovat nesrovnalosti a doptávat se mám v náplni práce) a začnu závistivě rejpat: "Šmankote! V rámci jedné ejakulace? Ne? Tak za jaký časový úsek nebo během kolika výkonů? Jak jste to měřili? A je to dobře, nebo špatně?
" ![]()
@Anonymní píše:
Ale prozivas to tady hlavně ty. A diagnostikuješ nás, ze náš sex je ve stylu šup tam šup sem. Jinak to přece není možné, ze jo?
Protože každá si zde racionalizuje svoji situaci.
Sonorka žádný vztah ani nemá a sex párkrát do roka. Promrhané roky mládí, které rychle plynou.
@Mango_Lassi píše:
Josefuna žije!![]()
a zřejmě si to tu čte.
Jak si jí vyvolala i bez označení? ![]()
Určitě jeden váš sex vydá ne za 6 jejich, ale za 100 jejich
Kdyby to tu někdo četl, tak se musí smát, jak se tu teď vzájemně chlubit a snažíte se ostatní přesvědčit, že tak, jak to máte vy, je jediné správné.