Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.11.23 19:17
@Sonarka píše:
Ja s tebou souhlasim…i z jednoho cisla mam takovy prozitek, jak fyzicky, tak emocne, ze nevim, jak by se daly zvladnout pri teto intenzite 3 a vice cisel po sobe 8o :mrgreen: Podle meho to maji ti, co to maji vicekrat po sobe jen takove to sup sem, sup tam, kvuli cemuz, bych se ani nenamahala svleknout :mrgreen: :think: On mozna ten jeden nas sex, vyda za 6 jejich…nekoho to holt bavi rozkouskovane, ja to mam radeji v jednom :P

Určitě jeden váš sex vydá ne za 6 jejich, ale za 100 jejich :lol:
Kdyby to tu někdo četl, tak se musí smát, jak se tu teď vzájemně chlubit a snažíte se ostatní přesvědčit, že tak, jak to máte vy, je jediné správné.

• Citovat
  • Upravit
75672
3.11.23 19:17
@tess50 píše:
To nemá cenu. :kytka: Nemyslím že závidí, asi nemají co ani jedna. Každý jsme spokojený s tím co máme, a to je dobře. Jen dost dobře nechápu, proč někoho iritují moje příspěvky o sexu, když jsme v mileneckem tématu. Dovoluji si hádat, že prispevky o tom, jak mi koupil k večeři pomazánku a rohlíky, opravil vysavač, vyvencil psy… by tady asi nevyvolály takové reakce a ještě by si tu tukali na hlavu proč to sem píšu.

Sakra.
Tak znovu a pomalu.
Nechápu, o čem vypovídá počet čísel za večer (Kvalita vztahu? Kvalita sexu? Kvalita zúčastněných pohlavních orgánů? Neschopnost vymyslet jiný večerní program pro dva?), a protože tu tyhle zmínky o počtech čítávám opakovaně, čas od času mi to nedá a optám se.
Ale už teda nebudu, protože odpovědi se, jak vidno, stejně nedoberu.
Spokojím se se závistivým závěrem „to je ale kanec! :palec: :potlesk: “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75672
3.11.23 19:19
@Anonymní píše:
Určitě jeden váš sex vydá ne za 6 jejich, ale za 100 jejich :lol:
Kdyby to tu někdo četl, tak se musí smát, jak se tu teď vzájemně chlubit a snažíte se ostatní přesvědčit, že tak, jak to máte vy, je jediné správné.

A anonymní seš proč?
@admin Bezdůvodné zneužívání anonymity k rýpání v diskusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75672
3.11.23 19:22
@Anonymní píše:
Všimlo si tady toho víc lidi, ze Sir a Sonarka mají potřebu shodit a zesměšnit. Ono asi chytrý člověk vidí, proč je to tak dráždí a co za těmi analýzami je. Ale nechme to být, holky se vzájemně ujistily, ze ony jsou v pořádku a mají ty ideální vztahy a ideální milence, a to je dobře. :mrgreen: ;)
:palec: Já totiž závidím, protože nemám milence žádnýho. :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
3.11.23 19:23
@Anonymní píše:
Všimlo si tady toho víc lidi, ze Sir a Sonarka mají potřebu shodit a zesměšnit. Ono asi chytrý člověk vidí, proč je to tak dráždí a co za těmi analýzami je. Ale nechme to být, holky se vzájemně ujistily, ze ony jsou v pořádku a mají ty ideální vztahy a ideální milence, a to je dobře. :mrgreen: ;)

Já určitě ideálního milence nemám… přiznávám se bez mučení :P :mrgreen:
Jen nemám potřebu se tady čímkoliv vytahovat, což mi tak u některých z vás přijde… :nevim: Nemám to ráda u nikoho všeobecně, to si neberte osobně…a pokud to tak není a napsaly jste to jen z jakési euforie, tak se omlouvám ;)

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
3.11.23 19:24
@sirikit píše: :palec: Já totiž závidím, protože nemám milence žádnýho. :,(
:mrgreen: já si to myslela :P
  • Citovat
  • Upravit
75672
3.11.23 19:24
@Anonymní píše:

A znovu @admin
Já se pod svoje závistivé analýzy podepisuju a ráda vidím nicky ostatních, kteří se mnou diskutují. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75672
3.11.23 19:25
@Sonarka píše: :mrgreen: já si to myslela :P
:oops: :oops: :nevim:
Tady se prostě na všecko přijde. :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.23 19:30
@Sonarka píše:
Ale já se nechci s nikým srovnávat :nevim: ;) Mám to holt jinak…jen mě to zaujalo, tak to tak neprožívejte.

Ale prozivas to tady hlavně ty. A diagnostikuješ nás, ze náš sex je ve stylu šup tam šup sem. Jinak to přece není možné, ze jo? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12501
3.11.23 19:34
@sirikit píše:
A znovu @admin
Já se pod svoje závistivé analýzy podepisuju a ráda vidím nicky ostatních, kteří se mnou diskutují. :kytka:

Tak teď neanonymně, pokud Ti to pomůže. Přijde mi legrační, jak se tu žena 50+ má potřebu na internetu ujišťovat, že tak často jako tess mít sex nechce, ale že ten sex musí být určitě i nekvalitní a ona musí něco dohánět, a ještě k tomu přidat nějaké pofiderní příběhy z historie, které mají vyvolat dojem, že i když nemáš teď tolik sexu, tak v minulosti jsi měla zajímavý sexuální život…nechápu, proč se tu hádat. Z toho mám pocit, že bys aspoň na chvíli chtěla být tess.
Další příspěvky sonarky jsou tak legrace. Dělá blbce Němcovi, kterého vidí párkrát do roka a považuje to za kvalitní vztah, který je plný společných chvil a nejen sexu… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.23 19:34
@sirikit píše:
A znovu @admin
Já se pod svoje závistivé analýzy podepisuju a ráda vidím nicky ostatních, kteří se mnou diskutují. :kytka:

Napsala jsem tady tolik osobních informaci, ze mám pro anonymitu důvod. Navíc jsem nikoho neurazila. Anonymita je u mě na místě, to bys měla vědět.

• Citovat
  • Upravit
75672
3.11.23 19:36
@tess50 píše:
@sirikit ale hele, proč by ten počet měl vůbec o něčem vypovídat? Znovu pomalu :mrgreen: jsem si to přečetla. Prostě jsem odpověděla na nějakou otázku :nevim: víc nic. Mně je jedno, kolikrát kdo s kým souloži. To se přece nedá srovnávat. Každý to má jinak. Jako o čem vypovídá latex a bicík? Že mají lepší sex, nebo horší vztah? To je prece blbost. Prostě se nám chce, tak sexujeme. O ničem jiném to není.

Přesně tak. Kdyby milenec nebyl dobrej v pelechu, ty tanečky kolem úplně ztrácejí smysl.
Takže z toho vycházím.
A pokud se tu dočítám zajímavé kvalitativní či kvantitativní údaje, jako dychtivý čtenář se doptám. Dyť koukej, kolik nezodpovězených navazujících otázek ten údaj rozvine. ;)
To je, jak když zmíníš nějak vybočující…třeba množství ejakulátu, omlouvám se všem, kdo právě večeříte. :oops:
Půl litru. 8)
Ti nezávistivější se nepozastaví a řeknou "ooo, to je ale kanec! :palec: ", a já se vykulím (nemoc z povolání, ptát se, vypichovat nesrovnalosti a doptávat se mám v náplni práce) a začnu závistivě rejpat: "Šmankote! V rámci jedné ejakulace? Ne? Tak za jaký časový úsek nebo během kolika výkonů? Jak jste to měřili? A je to dobře, nebo špatně? :think: :think::mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
3.11.23 19:36
@Anonymní píše:
Ale prozivas to tady hlavně ty. A diagnostikuješ nás, ze náš sex je ve stylu šup tam šup sem. Jinak to přece není možné, ze jo? :mrgreen:

Protože každá si zde racionalizuje svoji situaci.
Sonorka žádný vztah ani nemá a sex párkrát do roka. Promrhané roky mládí, které rychle plynou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
3.11.23 19:39

Josefuna žije! :srdce: :* a zřejmě si to tu čte. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1543
3.11.23 19:40
@Mango_Lassi píše:
Josefuna žije! :srdce: :* a zřejmě si to tu čte. :mrgreen: