Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30608
4.11.23 23:19
@Sonarka píše:
Musim rict, ze mas pravdu…a uvedomuju si to cim dal tim vic…ze ta dalka proste limitujici je…nebyla by az tolik, kdyby tam z jeho strany byla nejaka vule…ale cekat na to, az mi jednou za x mesicu navrhne, ze by jsme se vlastne taky mohli videt… :lol: :zed: To uz prestalo po 4 letech bavit i me…ani ta obr laska neni nevycerpatelna…a potrebuje zalevat a pravidelne…uprimne moc nerozumim tomu, na co on porad ceka a ze mu to staci takhle...ale at uz ma duvody jakekoliv, pro me je dulezite, ze na tom zrejme nehodla nic menit a ze presne jak pises, je mi v realnem zivote k nicemu :nevim: :? Ale preci jen, jak jsi psala o par stranek driv, k tomu uplnemu pretnuti, bude zrejme treba nekoho, kdo mi s tim odklonenim myslenek pomuze… :) Snad se to rysuje a ubira dobrym smerem…ja potrebuji holt na vse svuj cas…u me nic nejde ze dne na den…ale uz jen tohle, to priznani si pravdy, je velky pokrok…proste to chtelo cas a jeste nejaky to bude chtit…ale nakonec srdce vzdy dohoni rozum…ktery uz vi davno predtim ;)

Mi to přijde zcela jasné. Má manželku a rodinu, tebou si vyplňoval čas a měl tě jako zábavu. Takova věrná oddaná milenka, to se jentak nikomu nepostesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
4.11.23 23:21

@Venetia :mrgreen: Prej mne se nelibi nikdo :lol: Ty to vzdycky rozseknes :D Ale chapu, taky s tim mam problem a za takovych 10 let, to uz asi povesim na hrebik uplne :lol:

• Citovat
  • Upravit
106084
4.11.23 23:22
@Sonarka píše:
@Venetia :mrgreen: Prej mne se nelibi nikdo :lol: Ty to vzdycky rozseknes :D Ale chapu, taky s tim mam problem a za takovych 10 let, to uz asi povesim na hrebik uplne :lol:

Teda nikdo vhodný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30608
4.11.23 23:23
@Sonarka píše:
No masaz ja vzdy prijmu :jazyk: :P :mrgreen: A zmrzlinu bych taky neodmitla :P

By mě fakt i celkem zajímalo, jestli bys to takhle hrdě říkala i po tom co bys mě viděla :lol:. I když je fakt, že ty se zdáš, že na vzhledu tolik nejedes a bereš spíš ty méně výrazný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
4.11.23 23:24
@Lorre píše:
Mi to přijde zcela jasné. Má manželku a rodinu, tebou si vyplňoval čas a měl tě jako zábavu. Takova věrná oddaná milenka, to se jentak nikomu nepostesti.

A pak se z toho slozi, az zjisti, ze ho jeho mila vymenila :P Taci jsou nejlepsi…vse berou jako samozrejmost, o nic se nestaraji, mysli si, ze je to jaksi automaticke, ze je preci jejich mila miluje a oni nemusi hnout brvou :D Tihle presne se pak hrouti, kdyz to tak najednou neni… 8)

• Citovat
  • Upravit
30608
4.11.23 23:25
@Sonarka píše:
A pak se z toho slozi, az zjisti, ze ho jeho mila vymenila :P Taci jsou nejlepsi…vse berou jako samozrejmost, o nic se nestaraji, mysli si, ze je to jaksi automaticke, ze je preci jejich mila miluje a oni nemusi hnout brvou :D Tihle presne se pak hrouti, kdyz to tak najednou neni… 8)

Jojo však i teď předpokládá že se zas ozveš, má tě namotanou ;). Tak ne, že to hned porusis :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
4.11.23 23:25
@Lorre píše:
By mě fakt i celkem zajímalo, jestli bys to takhle hrdě říkala i po tom co bys mě viděla :lol:. I když je fakt, že ty se zdáš, že na vzhledu tolik nejedes a bereš spíš ty méně výrazný

Tak k dobre masazi nepotrebuju, aby chlap vypadal jako Brad Pitt :lol: Hlavni jsou sikovne ruce :nevim: :P

• Citovat
  • Upravit
30608
4.11.23 23:27
@Sonarka píše:
Tak k dobre masazi nepotrebuju, aby chlap vypadal jako Brad Pitt :lol: Hlavni jsou sikovne ruce :nevim: :P

No já nevím, já bych to bral jako něco víc než masáž od fyzioterapeutky :lol:, a to už tam něco musí být :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
4.11.23 23:27
@Venetia píše:
Teda nikdo vhodný :D

Mně by se tady k Tobě líbil Ram16G. Je od tebe starší, přijde mi, že máte stejné názory, bohužel je ženatý.. A nebo bych to na Tvém místě zkusila s uživatelem Lorre. Myslím to úplně vážně, já jsem zající vždy pohrdala, ale proč to s nimi nezkusit.

• Citovat
  • Upravit
30608
4.11.23 23:29
@Klopotkova píše:
Mně by se tady k Tobě líbil Ram16G. Je od tebe starší, přijde mi, že máte stejné názory, bohužel je ženatý.. A nebo bych to na Tvém místě zkusila s uživatelem Lorre. Myslím to úplně vážně, já jsem zající vždy pohrdala, ale proč to s nimi nezkusit.

Jo to je skvělý nápad, pálí ti to :lol:. Navzájem se nesnasime, nemáme nic společného, každý jsme úplně jiný typ a jsme od sebe pomalu 2 generace. Nechceš být nějaká vztahová poradkyně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
4.11.23 23:33
@Lorre píše:
Jojo však i teď předpokládá že se zas ozveš, má tě namotanou ;). Tak ne, že to hned porusis :cert:

Vsak ja mu uz psala :nevim: :mrgreen: Jsme v kontaktu normalne…jen to proste nejak hapruje…spis jde o to me vnitrni uvedomeni, ze to nikam nevede…nez ze bych to nasilne lamala pres koleno…ono se to vyvrbi ;) Psala jsem mu, ze dnes nemam cas na psani a ze to prece taky zna sam, jak je tezke napsat jednu zpravu :mrgreen: Odepsal, ze ho to mrzi, ale ze tomu rozumi, ze vi, ze to vzdy zpacka a ze doufa, ze uz se zitra nebudu zlobit… 8) Tak ja se uz nezlobim davno, uz jsem takova otupela, ale pokazde, kdyz tohle udela, ztraci kousek ze me…to jsem mu taky napsala a jednou holt nezbyde nic.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
4.11.23 23:44
@sirikit píše:
Prostě nic jinýho nechce.
Realisticky (nechci Tě trápit, ale myslím, že to v koutku duše víš sama…) - on má všecko ostatní někde jinde. Někdo, když má doma všecko, je spokojenej a nášup „tam venku“ už si k tomu nemá potřebu přidávat, a někdo holt jo.
S největší pravděpodobností má prostě spokojený život se vším všudy, práce, soukromí…, a když se naskytne možnost přidat si k tomu nepříliš náročný „potravní doplněk“, nevidí důvod si ho odříct, proč by měl? Těch pár smsek denně zvládne napsat každej, fakt koukni, kolik toho naprndáme tady. Žádná další investice není potřeba, párkrát do roka se vidíte, když sem má cestu, nemusí tomu vztahu obětovat zhola nic a Tobě ještě imponuje, že z Tebe není poprděnej.
Jako o. k., jak správně psala Mango - pokud by Ti to nic nedávalo, nedělala bys to.
Ale na Tvým místě bych se furt dokola nebetonovala v bludném kruhu "ale mě se někdo líbí max tak jednou za 5 let, já to mám takhle složitý a vlastně se s tím nedá nic dělat :nevim: ".
Dělat se s tím nemusí, ale jedinej, kdo na to dojíždí, jsi Ty.
Což mi přijde, kvůli poťapanýmu Helmutovi, celkem škoda.

Jo, to ze se vidime, jen kdyz je sem vyslan pracovne, me taky dojima :lol: :zed: A doslo mi to vlastne teprve nedavno…jinak shrnula jsi to asi vystizne…je vic nez jasne, ze nicim nestrada a tam doma ma vse, co potrebuje 8)…ale co uz…holt to byla lekce…dalo mi to hodne, takze to smysl melo a ted to necham dotepat a verim, ze pak se objevi ten spravnej… ;) Jinak s tim, ze se mi libi vazne malokdo a vzdy po x letech, asi nic moc nenadelam…to nesouvisi s Helmutem, to mam takhle cely zivot…proste dlouho dlouho nic a pak najednou bum a zeme se otrese :D A jeho „mam“ 4 roky, takze pristi rok by se mel nekdo objevit :mrgreen: :jazyk: :nevim: :) Ja to zase tak nehrotim…jine by to bylo, kdyby mi treba ujizdel vlak, ve smyslu, ze bych treba jeste nemela deti…ale ted uz to opravdu nehrotim…myslim, ze to bude, jak ma a ze ten spravny prijde ve spravny cas ;) Ono by to ani driv neslo, byla jsem opravdu moc moc zamilovana a i kdyby prisel ten sebepravejsi, nevnimala bych ho… :nevim: Teprve ted to zacina byt trochu na ustupu…takze uvidime… :)

Příspěvek upraven 04.11.23 v 23:47

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
4.11.23 23:45
@Lorre píše:
Jo to je skvělý nápad, pálí ti to :lol:. Navzájem se nesnasime, nemáme nic společného, každý jsme úplně jiný typ a jsme od sebe pomalu 2 generace. Nechceš být nějaká vztahová poradkyně?

Generace se bere 20 let. Tobě je kolik?

• Citovat
  • Upravit
Tlustá Berta32
4.11.23 23:48
@Sonarka píše:
Jo, to ze se vidime, jen kdyz je sem vyslan pracovne, me taky dojima :lol: :zed: A doslo mi to vlastne teprve nedavno…jinak shrnula jsi to asi vystizne…je vic nez jasne, ze nicim nestrada a tam doma ma vse, co potrebuje 8)…ale co uz…holt to byla lekce…dalo mi to hodne, takze to smysl melo a ted to necham dotepat a verim, ze pak se objevi ten spravnej… ;) Jinak s tim, ze se mi libi vazne malokdo a vzdy po x letech, asi nic moc nenadelam…to nesouvisi s Helmutem, to mam takhle cely zivot…proste dlouho dlouho nic a pak najednou bum a zeme se otrese :D A jeho „mam“ 4 roky, takze pristi rok by se mel nekdo objevit :mrgreen: :jazyk: :nevim: :) Ja to zase tak nehrotim…jine by to bylo, kdyby mi treba ujizdel vlak, ve smyslu, ze bych treba jeste nemela deti…ale ted uz to opravdu nehrotim…myslim, ze to bude, jak ma a ze ten spravny prijde ve spravny cas ;)

To máš těžké

1. Sirča má literární talent a často zveličuje své štěstí
  1. Obě jste už žily s partnerama celé roky a víte, jak to dopadá, když kouzlo odejde a s někým žijete každodenně. :nevim:

Takže ano, najdeš si někoho na „stálo“, budeš ho chvíli milovat a pak bude po lásce… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Tlustá Berta32
4.11.23 23:51

Helmuta aspoň nemusíš vyhazovat z bytu a nepereš mu spodky :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky