Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15915
4.11.23 23:51
@Lorre píše:
Mi to přijde zcela jasné. Má manželku a rodinu, tebou si vyplňoval čas a měl tě jako zábavu. Takova věrná oddaná milenka, to se jentak nikomu nepostesti.

Vidím to, bohužel taky tak.
Ale, důležité je, že Sonarka má v sobě jasno.
Toho nového potenciálního přítele jí moc přeji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tlustá Berta32
4.11.23 23:55

Má to své výhody i nevýhody, ale něco vám řeknu - vy ženy nakonec většinou dáte přednost stálému vztahu, byť nudnému, před nějakou „vzdálenější“ láskou… :nevim:

Hlavně v jistém věku…

• Citovat
  • Upravit
15915
4.11.23 23:59
@Lorre píše:
Jo to je skvělý nápad, pálí ti to :lol:. Navzájem se nesnasime, nemáme nic společného, každý jsme úplně jiný typ a jsme od sebe pomalu 2 generace. Nechceš být nějaká vztahová poradkyně?
:mrgreen: :mrgreen: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
5.11.23 00:04
@Tlustá Berta32 píše:
To máš těžké
  1. Sirča má literární talent a často zveličuje své štěstí
  1. Obě jste už žily s partnerama celé roky a víte, jak to dopadá, když kouzlo odejde a s někým žijete každodenně. :nevim:
Takže ano, najdeš si někoho na „stálo“, budeš ho chvíli milovat a pak bude po lásce… :nevim:
@Tlustá Berta32 píše:
Helmuta aspoň nemusíš vyhazovat z bytu a nepereš mu spodky :nevim:
:D Je pravda, ze zivot je proste dlouhy na jednu lasku…ten zlom je casto videt o muzu kolem 40 tky…u zen je to celozivotne, my se zamilovavame porad :mrgreen: Ale neni treba, to videt tak cerne…pokud si ve 20 nekoho najdeme, s nim zplodime potomky a prozijeme pekne mladi a pak po te 40 tce prijde nekdo dalsi, na tu druhou polovinu zivota, tak mi to prijde relativne v poradku…a byva to caste. Ale nemyslim si, ze je to tak, ze by uplynuly 3 roky a byl nevyhnutelny konec…casto ma ta laska delsi trvanlivost :D A je to zase pripad od pripadu, jako se vsim…ja si myslim, ze jsou lide, co jsou si souzeni a ti pak spolu prekonaji leccos…a pak ti, co jim tohle nebylo dano a tak vecne hledaji a sami nevi co. Nekdo ma jen jednu zivotni lasku a nekdo jich ma holt spoustu :D
  • Citovat
  • Upravit
Sonarka
5.11.23 00:08
@Lorre píše:
Jo to je skvělý nápad, pálí ti to :lol:. Navzájem se nesnasime, nemáme nic společného, každý jsme úplně jiný typ a jsme od sebe pomalu 2 generace. Nechceš být nějaká vztahová poradkyně?

Protiklady se pritahuji :D :P Ale Ven asi taky nebude souhlasit :lol:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
5.11.23 00:10
@Klopotkova píše:
Generace se bere 20 let. Tobě je kolik?

Lorre si evidentne mysli, ze Ven je pres 70 8o :lol:

• Citovat
  • Upravit
15915
5.11.23 00:11
@Tlustá Berta32 píše:
Má to své výhody i nevýhody, ale něco vám řeknu - vy ženy nakonec většinou dáte přednost stálému vztahu, byť nudnému, před nějakou „vzdálenější“ láskou… :nevim:Hlavně v jistém věku…

No, tak co se týká zrovna mě, tak trefa vedle. :mrgreen:
Než žít v jedné domácnosti, s někým s kým si nerozumím v posteli ani v každodenních záležitostech, tak to budu raději sama.
Není potřeba mít za každou cenu někoho, jen abych nebyla sama
A já sama rozhodně nejsem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106067
5.11.23 00:12
@Klopotkova píše:
Mně by se tady k Tobě líbil Ram16G. Je od tebe starší, přijde mi, že máte stejné názory, bohužel je ženatý.. A nebo bych to na Tvém místě zkusila s uživatelem Lorre. Myslím to úplně vážně, já jsem zající vždy pohrdala, ale proč to s nimi nezkusit.

Bez komentáře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15915
5.11.23 00:15
@Sonarka píše:

No a on tady udává věk 19 let. :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tlustá Berta32
5.11.23 00:17
@Černá Madonna píše:
No, tak co se týká zrovna mě, tak trefa vedle. :mrgreen:
Než žít v jedné domácnosti, s někým s kým si nerozumím v posteli ani v každodenních záležitostech, tak to budu raději sama.
Není potřeba mít za každou cenu někoho, jen abych nebyla sama
A já sama rozhodně nejsem. ;)

Takže se zeptám takhle: jsi s někým dlouhodobě a furt je tam vášeň jak na začátku? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Tlustá Berta32
5.11.23 00:17
@Sonarka píše:

Já jí asi budu muset ojet, aby nebyla tak depresivní :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
5.11.23 00:18
@Černá Madonna píše:
No a on tady udává věk 19 let. :nevim: :mrgreen:
:mrgreen: A jinde zase pise, ze je mu pres 30 :lol: :think:
  • Citovat
  • Upravit
Tlustá Berta32
5.11.23 00:19
@Sonarka píše: :D Je pravda, ze zivot je proste dlouhy na jednu lasku…ten zlom je casto videt o muzu kolem 40 tky…u zen je to celozivotne, my se zamilovavame porad :mrgreen: Ale neni treba, to videt tak cerne…pokud si ve 20 nekoho najdeme, s nim zplodime potomky a prozijeme pekne mladi a pak po te 40 tce prijde nekdo dalsi, na tu druhou polovinu zivota, tak mi to prijde relativne v poradku…a byva to caste. Ale nemyslim si, ze je to tak, ze by uplynuly 3 roky a byl nevyhnutelny konec…casto ma ta laska delsi trvanlivost :D A je to zase pripad od pripadu, jako se vsim…ja si myslim, ze jsou lide, co jsou si souzeni a ti pak spolu prekonaji leccos…a pak ti, co jim tohle nebylo dano a tak vecne hledaji a sami nevi co. Nekdo ma jen jednu zivotni lasku a nekdo jich ma holt spoustu :D

Kéž by to bylo jak říkáš, já se právě taky zamilovávám tak co 2-3 roky do někoho jiného :,(

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
5.11.23 00:19
@Tlustá Berta32 píše:
Já jí asi budu muset ojet, aby nebyla tak depresivní :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: Jo, mel by jsi s tim neco udelat :jazyk: :P
  • Citovat
  • Upravit
Tlustá Berta32
5.11.23 00:20

Já mam tak velké srdce, že se tam vejde víc žen, byť ne najednou :nevim: