Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106074
3.11.23 06:50
@sirikit píše:
A já se tedy ptám, o čem ta informace vypovídá, tím spíš, že ji tu od Tebe v podobných tématech čítávám opakovaně.
Tak asi o přitažlivosti ..když někdo chce opakovaně tak ho asi dost bereš …nebo jsem mimo ?
Nebo má jednoduše velkou potřebu .
@Jana1515 píše:
To je hezke, ze s milencem vic lenosis nez sexujes, tak proc nejste partneri? A nerikej, ze je zadany 😅
Třeba by pak nemohla lenošit .
Koukej na Sirikit ,ta co je ve vztahu jede jak fretka .To si raději uziju hezké chvilky jednou za čas a pak mám svůj klid .
@sirikit píše:
Dráždí… to asi ne, jen už mám nejspíš hodnoty jinde a u jen o pár let mladší ženské mě udivuje, jak moc jsi zaseklá právě na tom sexu. :think:
Ale je fakt, že za svoji cca 40 letou sexuální historii mám nalítáno dost normohodin na to, abych nešla do vývrtky v podstatě z čehokoli, co se erotiky týče.
Ty zřejmě ještě doháníš, takže jo, užívej, je Ti přáno. :kytka:
A máš pocit ,že musí mít všichni stejne hodnoty adekvátně k věku ?
Příslušne se oblékat ,příslušné se líčit ,chovat a mít příslušné hodnoty ?
@Sonarka píše:
Právě… já mám tedy taky jen milence, ale beru ho jako jakýsi celek, kde ten sex je sice příjemnou součástí, nikoliv ale celou alfou omegou… člověk aby se tu pak pomalu styděl, že jsme za celý víkend měli sex jen 3× :nevim: :lol: :andel: A mimo toho, jsme šli třeba na výlet, nakoupit, projít si město a pak jsme v objetí na gauči zkoukli několik dokumentů :nevim: :mrgreen: No co já to mám za milence :cert: :jazyk: Já myslím, že ta přehnaná chemie značí, že by ti dotyční právě ten vztah se vším všudy mít nemohli… protože teď žijou úplně v jiném světě a ta tíha reality, by na ně pak dost tvrdě dopadla. Protože co kdyby pak už ten sex nebyl 6× za noc… :nevim:
Zbytečně to zenes do extrému ,asi tě taky něco dráždí .
Každý ať to má jak chce,nejsme přece přes kopírák .
@sirikit píše:
Poslední věta ve mně vzbudila zájem o technikálie. :mrgreen:
Jak voni ti chlapi teda můžou v šedesáti 5 - 7×, je tím myšleno, že pán i 5× vystříkne? :oops: :oops:
Nebo spíš, že už má problém s ejakulací (tomu bych věřila spíš), takže 5 - 7× uspokojí partnerku furt s tou samou erekcí, která jenom lehce povadne a další stimulací se zase nahodí?
Nebo jednou stříkne a pak mu ještě 6× hópne už bez šťastného finále? :think: :think:
Tess?? :nevim:
Nevím,jak v šedesáti …ale ten můj bývalý o rok mladší to dával se vším všudy klidně několikrát za den
@Sonarka píše:
Dobrá dobrá :D Já jen u tebe konkrétně nechápu, co na tom chlapovi máš :mrgreen: :think: On je pro mě takovej ten klasickej vobšourník… Tudíž to ve mně evokuje, že jsi hodně ovlivněna tou chemií…a pokud jsi to nikdy dřív nezažila, tak se samozřejmě není čemu divit, že to s tebou tak mává… já třeba, co se mého milence týče, nikdy neměla potřebu, tu vypisovat, kolikrát jsme to dělali ten a ten den… spíš jsem v souvislosti s ním řešila úplně jiné věci, více ty city, než sex…ten skoro vůbec…Proto mi z toho vyplývá, že u vás jde hodně o tu chemii. Ty city tam jsou, ale jsou v pozadí.

A není to krásné?
Někdo třeba takovou chemii zažije jen jednou za život…tak si toho váží.
Co já bych za to dala, kdyby mně někdo přitahoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106074
3.11.23 06:59
@OpenHearted píše:
Aha, vidíš, to je pro mě třeba nová informace, že to někdo má v závislosti na protějšku. :nevim: Čili se to prostě odvíjí od toho vztahu? Že třeba netoužíš po sexu jako takovém, když není konkrétní sexuální partner, se kterým by to bylo?
Asi tak …v minulém vztahu jsem měla sexu až nad hlavu …myslela jsem ,že mi to bude chybět ,že jsem si na to zvykla .
Ale jak se klidnily ty rozchodove emoce ,tak potřebu žádnou necítím .
S milencem se vidím,když se nic nestane ..jednou za 14 dní a ta kvalita je dost kolísavá :D ..a v pohodě .
Jde mi víc o ten společný večer ,povídání ,tuleni ,společne spaní .
@tess50 píše:
@Venetia teda někdy kroutim hlavou nad tvými reakcemi, ale tentokrát jsi to všechno shrnula úplně v super odpovědích :palec: nic ve zlém :kytka:

Co máš za problém s mými reakcemi?
Kdy budou štěňátka :D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
3.11.23 07:22
@Venetia píše:
A není to krásné?

Je to nádherné a sluncem zalité :mrgreen: Jako všechny příběhy na emimi :P :palec:
Nezkušená holka si po x letech manželství, najde typického seznamkového lovce, co s vypisováním ostatním ženám, nepřestane ani poté, co se svou milenkou má nejlepší sex a údajně je to i ve všem ostatním super. Jo to fakt chce každá z nás :roll: To raději ať mě nepřitahuje nikdo.

• Citovat
  • Upravit
106074
3.11.23 07:46
@tess50 píše:
Ale tak někdy to bereš všechno tak úplně doslova, bez fantazie, nebo nevím jak to říct. :mrgreen: Ale dnes to vypadá, že tě někdo vyměnil ;) Štěňátka budou o víkendu nebo v pondělí.

Tak to budeš mít spoustu radosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106074
3.11.23 07:48
@Sonarka píše:
Je to nádherné a sluncem zalité :mrgreen: Jako všechny příběhy na emimi :P :palec:
Nezkušená holka si po x letech manželství, najde typického seznamkového lovce, co s vypisováním ostatním ženám, nepřestane ani poté, co se svou milenkou má nejlepší sex a údajně je to i ve všem ostatním super. Jo to fakt chce každá z nás :roll: To raději ať mě nepřitahuje nikdo.

No jo…mně by zase nebral někdo koho vidím tak málo. Sice to vypisování je pro mne taky důležité, ale musí být proložené i osobním kontaktem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106074
3.11.23 07:50
@tess50 píše:
@Venetia no taky starosti. Pak pošlu fotku až to budeme mít za sebou.

No jasně…hlavně ať vše dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.23 08:18
@Sonarka píše:
Ale vždyť já ti to neberu :D :nevim:
A nikoho nepoučuji, sama tu opakovaně píšu, že můj ex nebyl ten pravý, že jsem nebyla zamilovaná… takže ty vztahy u mě taky nic moc…jen si zkrátka myslím, že to pravé ořechové je o tom, mít vyrovnanou tu chemii, lásku i porozumění…jak něco z toho chybí, nemůže to dlouhodobě fungovat…a jen mi přišlo úsměvné, že se tu musíte předhánět, kdo měl který den více souloží :nevim: Já myslela, že to dělají jen chlapi :think: Podle mě je to úplně bezpředmětné a lehce pubertální. Jak to souvisí s vaší mega láskou, fakt netuším… :think:

Příspěvek upraven 04.11.23 v 07:55

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.23 08:27

@tess50
Je zvláštní, jak zmínka o opakovaném sexu dokáže někoho tak vydráždit, co? :mrgreen:
Hned máš na stole tolik diagnóz- plníte sportovní výkony, málo se doopravdy milujete, jsi nezkušená a nic jsi nepoznala… :mrgreen:
Se musím smát.
Kdybyste to dělali jednou za večer a na společném víkendu maximálně 3×, tak by to bylo v pořádku. Takto jsi mimo tabulky a tudíž jsi divná. Navíc když tohle někdo jiný nezažil, tak to přece není možné. :lol:

Příspěvek upraven 04.11.23 v 07:56

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
3.11.23 08:48
@Venetia píše:
A není to krásné?

Já ti nevím. Pořád se tady opakuje chemie chemie a pak vlastně kromě té chemie není nic dalšího a sverovat se musí kamarádkám nebo dalšímu milenci :lol: přitažlivost je fajn, ale není to věc, která tvoří základ vztahu po X letech. Respektive přitažlivost se proměňuje do jiných věcí, naopak důvěra nebo ono „sverovat si“, chceš li porozumění je to, co drží vztah pohromadě do hodně velké míry.
Pro mě chemie je dost zprofanovaný pojem a nevypovídá o ničem. Najít chemii je jednoduché, najít spřízněnou duši je složité. Ale už se klidím a budu už to číst na dálku :)

• Citovat
  • Upravit
1543
3.11.23 08:54
@Anonymní píše:
Ale nikdo se v ničem nepředhání. Na to jsi přišla kde, že se předháníme?
My jsme si to tady s Tess sdělily, že to máme podobně a že se nám to tak líbí. Jsem ráda, že jsem tu poznala někoho, kdo to má taky tak. My se tomu s milencem sami divíme a nechápeme, co se s námi děje.
To, že to některé z vás vydráždilo a začali jste nás přesvědčovat, že tohle už jsou sportovní výkony a že v tom není láska a že to není možné, protože vy jste to nezažily, to už není ale náš problém. :nevim:
To, jestli někdo zvládne sex jednou nebo 6× za noc neříká nic o tom, jak moc tě ten druhý miluje.
A přístav si, že my při té frekvenci, když jedeme někam na víkend, tak taky stihneme výlety, procházky, večeře, wellness a hodiny povídání si. Akorát se prostě milujeme častěji než vy. A u nás je ten můjve svých skoro padesátivždycky hotový i se závěrem. Vždycky, nikdy se nestalo, že by to neklaplo. Ale to, že to máte některé potřebu zpochybňovat chápu, dokud jsem to nezažila, taky bych tomu nevěřila.

A v kolika měl prcky, že je má ve skoro padesáti tak malinké, že nemůže odejít od manželky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
3.11.23 08:56
@Venetia píše:
Tak asi o přitažlivosti ..když někdo chce opakovaně tak ho asi dost bereš …nebo jsem mimo ?

Konečné nám to někdo vysvětlil. Díky, Vene.
Tak složitá debata a tak jednoduché vysvětlení.

• Citovat
  • Upravit
1543
3.11.23 08:59
@sirikit píše:
Dráždí… to asi ne, jen už mám nejspíš hodnoty jinde a u jen o pár let mladší ženské mě udivuje, jak moc jsi zaseklá právě na tom sexu. :think:
Ale je fakt, že za svoji cca 40 letou sexuální historii mám nalítáno dostnormohodin na to, abych nešla do vývrtky v podstatě z čehokoli, co se erotiky týče.
Ty zřejmě ještě doháníš, takže jo, užívej, je Ti přáno. :kytka:

Hale a o tom to podle mě je. To, co prožívá teď Tess, tak většina z nás si prostě odbyla v mládí. Já když si vezmu, co jsem tak do 25 v sexu vyváděla, tak nevím, na jaké praktiky bych musela v pozdějším věku přistoupit, abych v 50 mohla říct, že s někým dělám něco nového :lol: Sonarka to pojmenovala správně, jako dohánění (ikdyž ne mládí), ale dokážu si představit, že najednou, když poznává něco, co za celý život jinak nepoznala, tak je z toho u vytržení a nemůže se nabažit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.23 09:02
@stodvacetjedna píše:
A v kolika měl prcky, že je má ve skoro padesáti tak malinké, že nemůže odejít od manželky?

Příspěvek upraven 04.11.23 v 07:56

• Citovat
  • Upravit
1543
3.11.23 09:03
@Sonarka píše:
J
Tak to já netuším :D Když vezmu mého Ex, kterej mohl pořád, tak i pro něj bylo 3× za den, víc než dost :D A to byl oproti pánům mladík :D Takže mi to taky nejde moc na rozum :think: Ale měla jsem taky nápadníka, co mi sliboval noc plnou vášní a že může klidně X krát po sobě :mrgreen: Asi si myslel, že tím udělá dojem…no neudělal :mrgreen: Na mě tohle fakt nějak nepůsobí, nechává mě to chladnou 8) Jakože bych toho chlapa pak brala víc jako chlapa, tak to vůbec… chlapa dělají úplně jiné věci.

Ono si za každým číslem nesmíš představit 40 minut intenzivního bušení :mrgreen: :mrgreen: to by pak měli problém i mladí, trénovaní jedinci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
3.11.23 09:10
@stodvacetjedna píše:
Ono si za každým číslem nesmíš představit 40 minut intenzivního bušení :mrgreen: :mrgreen: to by pak měli problém i mladí, trénovaní jedinci :mrgreen:

Nikdy jsem nezažila nikoho, kdo mohl pětkrát po sobě, ani třikrát. Musím to statisticky vyvážit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová