Kde najít normálního milence?

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.11.23 23:27
@tess50 píše:
@Sonarka nevím jestli něco doháním. Kdybych chtěla dohnat ztracené mládí, tak beru jednoho chlapa za druhým a zkousím co to dá. Tady to prostě jde samo nenásilně. Prostě chceme, tak to uděláme. :nevim:

Příspěvek upraven 04.11.23 v 07:59

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.23 23:31
@sirikit píše:
Jasně, tohle vidím podobně.
Tak proč to opakované zdůrazňování, kolikrát? :think: :think:
Kolikrát dneska, kolikrát v úterý a kolikrát týdně?
O čem ty počty vypovídají? :nevim:

Příspěvek upraven 04.11.23 v 07:53

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
2.11.23 23:32
@tess50 píše:
@Sonarka nevím jestli něco doháním. Kdybych chtěla dohnat ztracené mládí, tak beru jednoho chlapa za druhým a zkousím co to dá. Tady to prostě jde samo nenásilně. Prostě chceme, tak to uděláme. :nevim:

Ale tak nemyslela jsem to zle…jen, že jsi nic takového dříve nepoznala a žila jsi v podstatě jen vedle svého manžela, ne s ním jako žena… takže to teď bereš jako něco výjimečného asi ve všech směrech… zkrátka jste si sedli…někdo to má v mládí vícekrát a tak to pak už tak neprožívá…nebo to má třeba se svým manželem, partnerem…a navíc, jak jsem pochopila tvůj milenec není žádnej neználek v oblasti sexu, ani v milenectví celkově, takže ví co a jak, aby tomu dodal tu šťávu.

• Citovat
  • Upravit
604
2.11.23 23:33
@Anonymní píše:
Nechci rozebírat proč, prosím nesuďte mě. Manžela opustit nechci, máme malé děti, hledám milence, kde? Jak? Máte někdo zkušenosti třeba s nějakou seznamnkou?

Co je to normalni milenec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
2.11.23 23:41
@Sonarka píše:
Ale tak nemyslela jsem to zle…jen, že jsi nic takového dříve nepoznala a žila jsi v podstatě jen vedle svého manžela, ne s ním jako žena… takže to teď bereš jako něco výjimečného asi ve všech směrech… zkrátka jste si sedli…někdo to má v mládí vícekrát a tak to pak už tak neprožívá…nebo to má třeba se svým manželem, partnerem…a navíc, jak jsem pochopila tvůj milenec není žádnej neználek v oblasti sexu, ani v milenectví celkově, takže ví co a jak, aby tomu dodal tu šťávu.

No..ja kdyz zrovna vas dve ctu..jak opevujete svoje milence..myslim, ze neni uplne šťastné byt stastna jen s milencem..nejak jsem se jeste v hlave bo kde nedopracovala k tomu, abych byla stastna za strepy, co zbyly z nejakyho ciziho zivota..ale neberte to nijak zle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
2.11.23 23:43
@tess50 píše:
@Sonarka já vím, že to nemyslíš zle. Ale je vidět, že nejsem jediná, kdo něco takového zažívá. :nevim:

@tess50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
2.11.23 23:44
@Anonymní píše:
Nevypovídá to vůbec o ničem. Já jsem jen psala, že mě to překvapilo, že jsem to nikdy nezažila a vůbec jsem si nemyslela, že je toto možné. A už vůbec ne v tomto věku. Ze začátku to pro mě bylo úplně wau.
Ale máš pravdu, že to nevypovídá o ničem. I kdyby to bylo jednou nebo dvakrát, bude to stejně hezké.
Jak píšu, já se udělám jednou a stačí mi to. Kdyby on byl jednou, tak bude jednou, měla jsem to tak celý život s manželem a nikdy mi to nevadilo. Zatím to má on tak, že jednou mu to nestačí. :nevim:

Koukám, že se s Tess shodnete i v tom, že jste to nikdy nezažily :) Proto to asi máte potřebu vyzdvihovat…pro většinu lidí je třeba běžné, že na začátku vztahu, to bývá žhavé a časté…a berou to tak nějak normálně… :think: Někdy je ta chemie s někým holt silnější… většinou to ale bývá na úkor jiných aspektů toho vztahu.

• Citovat
  • Upravit
75526
2.11.23 23:47
@Sonarka píše:
Taky tomu upřímně nerozumím :D :think: Ale třeba nám to dotyčné vysvětlí :) Co jsem tak pochytila u Tess, tak ta nejspíš dohání ztracené mládí, kdy s manželem to stálo za prd…ale za mě je hlavní ta kvalita, klidně budu mít s milencem sex jen jednou, my se umíme zabavit i jinak a rádi se třeba i mazlíme a jen tak lenošíme… :D Tyhle maratony taky moc nechápu… :D Ale bývá to asi spíš častější u těch mileneckých párů, kde je na prvním místě ta chemie, než u partnerských, kde jsou podstatné i jiné věci a je to spíš o lásce a celkovém souznění.

Já upřímně přiznávám, že co mám chlapa normálně doma, několikahodinové opakované sexuální exhibice pominuly, a nechybí mi to ani trochu.
Něco, jako když máš plnou ledničku nebo špajz a ďobneš si cokoli chceš, kdykoli chceš.
A osobně občas i nevlídně odmítnu, protože sexik v pět ráno ode mě nemůže sebemilovanější mužskej pravidelně chtít :cert: :cert: (tydle skřivany v životě nepochopím :pocitac: :pocitac: )
Jako sama bývalá milenka chápu ten hlad po dlouhé pauze a touhu vzít si všeho hodně, hodně, hodně a dlooooouho! Ale tak, jak to Tess popisuje, mi to připadá spíš jako variace na paralelní vztah, a tou hustou frekvencí by po skoro 3 letech už by mohl být i vyklidněný, ne? 3 - 4× týdně je fakt hodně, nevidím důvod k „sycení hladu“.
Takže v těchto informacích spíš vidím potřebu vysvětlit fóru, jak kvalitní ten vztah je, považte, dneska 5×! :jazyk:
Pokud je teda počet souloží ukazatelem kvality vztahu, mám zjevně vztah úplně na pikaču - minulej týden nás oba vzala chřipka nebo covid, takže jsme si přidušeně vrzli jednou, a tenhle ještě vůbec, protože mi marodí svěření důchodci, pročež už od pondělka pečuju v chalupě na druhém konci okresu a uvidíme se až zítra. :(
A - já se těším na mužskýho jako celek, až se přitulím a dostanu pusu, zcela irelevantní je, zda a kolikrát (beztak jednou ) dojde k aktu. Nepovažuju chlapa za chodící vibrátor, ten mám ostatně kdykoli k dispozici támhle v šuplíku v koupelně. :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
2.11.23 23:47
@tess50 píše:

To bys prave nebrala co je, v mladi si prave vybiras…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
2.11.23 23:51
@tess50 píše:
@Sonarka já vím, že to nemyslíš zle. Ale je vidět, že nejsem jediná, kdo něco takového zažívá. :nevim:

Tak to určitě nejsi :D Já spíš přemýšlím, co na tom spatřujete tak výjimečného :think: :nevim:
Já tohle měla skoro s každým, vždy šílená chemie a touha, jinak bych do toho ani nešla…s exmilencem jsem měla tak šílenou chemii, že jsem nemyslela na nic jiného, než na sex s ním, byla jsem posedlá :D Ale láska to nebyla ani v nejmenším. Takže už to beru tak nějak s nadhledem, když tohle někdo píše :nevim: :) Ale asi si to musí každý zažít no…aby pak pochopil, že ve vyrovnaném vztahu, žádná z těch tří ingrediencí nevyčnívá, ani není v pozadí…ty tři ingredience - láska, chemie, porozumění ;) U vás čtu pořád jen o té chemii a posedlosti sexem ;)

• Citovat
  • Upravit
604
2.11.23 23:52
@tess50 píše:
Tak někdy ty střepy jsou větší kousky než ty, co jsou v tom cizím životě. Třeba se k tomu někdy dopracujes. A budu ti přát, abys to chápat nemusela.

Diky, fakt to nikdy nechci, ale chapu, ze v zivote se deje i to, co by sme si kolikrat nevymysleli..jen nahodou, kdyby se mi to stalo, tak bych si nechtela myslet, ze je to dobre..takze se muzu jen modlit, at nepoznam vse, co zivot muze prinest..a my s nim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75526
2.11.23 23:55
@tess50 píše:
@sirikit Ježíši, protože se na to někdo ptal, tak jsem odpověděla. Jako že by cilem mého sexuálního života bylo chlubit se s tím na emiminu, tak to fakt ne.

Nikdo se neptal.
Anonymní Lilie, nebo co je to za kytku, začala rozněžněle psát jejich milenecké počty a Ty jsi jí oplatila svými.

@tess50 píše:
Dělám si legraci. :mrgreen: nejspíš to bude genetikou a vhodným protějškem. :nevim: My v začátku třeba i sedm. Šílený. Včera pět. :oops: občas se trochu stydím. :lol:

A já se tedy ptám, o čem ta informace vypovídá, tím spíš, že ji tu od Tebe v podobných tématech čítávám opakovaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
2.11.23 23:56
@Sonarka píše:
Taky tomu upřímně nerozumím :D :think: Ale třeba nám to dotyčné vysvětlí :) Co jsem tak pochytila u Tess, tak ta nejspíš dohání ztracené mládí, kdy s manželem to stálo za prd…ale za mě je hlavní ta kvalita, klidně budu mít s milencem sex jen jednou, my se umíme zabavit i jinak a rádi se třeba i mazlíme a jen tak lenošíme… :D Tyhle maratony taky moc nechápu… :D Ale bývá to asi spíš častější u těch mileneckých párů, kde je na prvním místě ta chemie, než u partnerských, kde jsou podstatné i jiné věci a je to spíš o lásce a celkovém souznění.

To je hezke, ze s milencem vic lenosis nez sexujes, tak proc nejste partneri? A nerikej, ze je zadany 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.23 00:01
@Sonarka píše:
Tak to určitě nejsi :D Já spíš přemýšlím, co na tom spatřujete tak výjimečného :think: :nevim:
Já tohle měla skoro s každým, vždy šílená chemie a touha, jinak bych do toho ani nešla…s exmilencem jsem měla tak šílenou chemii, že jsem nemyslela na nic jiného, než na sex s ním, byla jsem posedlá :D Ale láska to nebyla ani v nejmenším. Takže už to beru tak nějak s nadhledem, když tohle někdo píše :nevim: :) Ale asi si to musí každý zažít no…aby pak pochopil, že ve vyrovnaném vztahu, žádná z těch tří ingrediencí nevyčnívá, ani není v pozadí…ty tři ingredience - láska, chemie, porozumění ;) U vás čtu pořád jen o té chemii a posedlosti sexem ;)

Příspěvek upraven 04.11.23 v 07:54

• Citovat
  • Upravit
75526
3.11.23 00:09
@tess50 píše:
Tak možná to je paralelní vztah. Nejspíš. Asi jo. Ale to, že ty nevidíš důvod k syceni hladu neznamená, že někdo to vidí jinak. :nevim: Já fakt nepotřebuji anonymnímu fóru osvětlovat kvalitu svého vztahu. To mi prosím nevkladej myšlenky, které tu nejsou. Jinak tě čtu v pohodě, ake nevím, co tě zrovna na tomhle dráždí. Jak jsem řekla, někdo se ptal jak často se vidíme atd. Tak jsem odpověděla. Ze to má někdo jinak zcela chápu. A s chlapem natrvalo doma bych to třeba taky měla jinak. Ale teď to máme takhle, tak jsem to popravdě popsala. A ten vztah není ideální, to si asi nebudeme namlouvat, že. Nejsem retardovana. Ale teď je to pro nás vyhovující.

Dráždí… to asi ne, jen už mám nejspíš hodnoty jinde a u jen o pár let mladší ženské mě udivuje, jak moc jsi zaseklá právě na tom sexu. :think:
Ale je fakt, že za svoji cca 40 letou sexuální historii mám nalítáno dost normohodin na to, abych nešla do vývrtky v podstatě z čehokoli, co se erotiky týče.
Ty zřejmě ještě doháníš, takže jo, užívej, je Ti přáno. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová