Kde najít normálního milence?

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
2.11.23 14:34
@Kutil Tom píše:
A svým způsobem pochopitelné. Když si tu milenku najde, tak zřejmě proto, že to doma stojí nějakým způsobem za ho… Variantě, že všecko všecičko je super, JENOM sex chybí, nějak nevěřím :nevim: spíš vidím pravděpodobnější variantu, že s manželkou sice občas nějaký ten sex je, ale bavit se s ní dá o čím dál tím míň věcech.

Strašný. To už i na ten šuk je lepší sehnat robertka. Ten aspoň mlčí a nemele :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
2.11.23 14:39
@Mango_Lassi píše:
Strašný. To už i na ten šuk je lepší sehnat robertka. Ten aspoň mlčí a nemele :mrgreen:

Mně ty popisy právě přijdou, že o ten šuk až zas tak úplně nejde - že je sice samozřejmě důležitý, ale sám o sobě nestačí. Prostě že je sice podmínkou nutnou, ale nikoliv dostačující :jazyk: :dance:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
2.11.23 15:08

@tess50 Možná jsem se Tě už na to ptala, děláte s přítelem/milencem i anál?

• Citovat
  • Upravit
105786
2.11.23 15:10
@OpenHearted píše:
Základ je mít víceméně stejnou frekvenci. Tu má každý člověk danou. Když se takoví lidé sejdou, může to fungovat dlouhodobě.
No a pokud třeba jeden z nich potřebuje něco jiného, tak holt nejsou kompatibilní. Protože si lidé musí sednout nejen v tom jak často a jak dlouho, ale taky jak má ten sex vypadat.

Já ji tedy vůbec nemám danou, to si odvíjí čiste od protějšku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
2.11.23 15:15
@tess50 píše:
Psaní, no nevím. Na WA nemá prostor. Tam je sledovaný :mrgreen: a na seznamce, no, nebude to tak žhavé, nemá čas. Tam ho pro změnu vykrývám já. Ale tak co už. Když chce psát, tak bude. Z toho se nesložím.
Co myslíš, že mi říkal? Psaní nebo manželka? Když on co na srdci, to na jazyku. Já uz to tak ani neberu. Včera jsem se musela smát. Koukali doma na nějaký film kde se ptala žena muže, kolik měl žen. A manželka se ho potom ptala kolik jich měl on. Tak ji řekl, že do stovky to počítal. Prý na něj divné koukala a poté si to její psychika přeložila jako že to je vtip. No není, že jo ;) jenže ona to prostě nedá. :nevim: a mně je celkem jedno, co dělal zamlada nebo dokud jsme se neznali. Kazdy máme něco.

Ja stejne obcas nechapu, o jake muze, se zeny rvou… :think: Hlava mi to nebere. Kdyby mi milenec, ci jakejkoliv jinej chlap rekl, ze do stovky to pocital, obrati se mi zaludek a uz o mne neuslysi.

• Citovat
  • Upravit
18114
2.11.23 15:15
@tess50 píše:
Smutné, ale celkem pochopitelné. Uznej, že bys nechtěla, aby ti tvůj chlap vykládal o svých různých sex zážitcích a počtech žen :nevim:

Já jsem si o tomto s klukama, se kterými jsem měla vážnější známost, tudíž mimo manžela ještě jeden, vyříkala vždycky na začátku. Přišlo to vždycky naprosto přirozené, ze tím, jak jsme se sbližovali a poznávali, tak jsme mluvili i o tomto. Tohle pro mě nikdy tabu nebylo, abych se na to někoho musela ptát po 20 letech soužití. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
2.11.23 15:17
@tess50 píše:
Smutné, ale celkem pochopitelné. Uznej, že bys nechtěla, aby ti tvůj chlap vykládal o svých různých sex zážitcích a počtech žen :nevim:

Já se přiznám, že toto nevím, nikdy mě to nezajímalo a neumím si už vůbec představit, že se na to ptám na prahu šedesátky.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
2.11.23 15:18
@tess50 píše:
Nevím jestli to myslíš konkrétně na mě nebo jenom obecně. Ale myslím, že to vnímáš dobře. On k tomu fungujícího sexu potřebuje tu osobu mít rád. :nevim: no, uznávám, že v jeho případě to zní trochu divně, ale já mu to věřím. Sám se diví, že nám to tak dlouho vydrželo. A já bych teda taky nesoulozila :mrgreen: s někým mně lhostejným třeba čtyřikrát denně. :nevim: Navíc je to takový pečovatel, který se stará nejen o sex, ale o další moje potřeby. Tím mě vždycky dostane, co zařídí, nakoupí, vyvenci psy…

Tak ted uz je to starej dedek, tak se snazi, vi, ze jina by ho uz nechtela, nebo ne takova, jakou by chtel on ;) Kdyby byl mladsi, rozhodne je vas vic, nebo uz spolu davno nejste, dle toho, jak ho popisujes.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
2.11.23 15:24
@bigl píše:
Já jsem si o tomto s klukama, se kterými jsem měla vážnější známost, tudíž mimo manžela ještě jeden, vyříkala vždycky na začátku. Přišlo to vždycky naprosto přirozené, ze tím, jak jsme se sbližovali a poznávali, tak jsme mluvili i o tomto. Tohle pro mě nikdy tabu nebylo, abych se na to někoho musela ptát po 20 letech soužití. :nevim:

Taky jsme si to rikali…vesmes na to vzdy prisla rec.

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
2.11.23 15:30
@tess50 píše:
Nevím jestli to myslíš konkrétně na mě nebo jenom obecně. Ale myslím, že to vnímáš dobře. On k tomu fungujícího sexu potřebuje tu osobu mít rád. :nevim: no, uznávám, že v jeho případě to zní trochu divně, ale já mu to věřím. Sám se diví, že nám to tak dlouho vydrželo. A já bych teda taky nesoulozila :mrgreen: s někým mně lhostejným třeba čtyřikrát denně. :nevim: Navíc je to takový pečovatel, který se stará nejen o sex, ale o další moje potřeby. Tím mě vždycky dostane, co zařídí, nakoupí, vyvenci psy…

Obecně, když má někdo paralelní vztah. Jako že ne jen na zásun… i když Klopka píše, že i do bordelu se chlapi choděj vypindat :nevim: takže to možná platí zcela obecně i pro ne-vztahy.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
2.11.23 15:47
@Kutil Tom píše:
Mně ty popisy právě přijdou, že o ten šuk až zas tak úplně nejde - že je sice samozřejmě důležitý, ale sám o sobě nestačí. Prostě že je sice podmínkou nutnou, ale nikoliv dostačující :jazyk: :dance:

To jsi objevil Ameriku :P 8) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
2.11.23 15:48
@Lorre píše:
Stejně se nepodívam :mrgreen:

Tak mej porad pasku na oci po ruce :P Nikdy nevis, co na tebe tady vykoukne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
2.11.23 16:02
@Sonarka píše:
To jsi objevil Ameriku :P 8) :mrgreen:

Tyjo, to bych se zbláznila, mluvit doma a pak ještě s milencem. Proto taky žádného nemám :lol:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
2.11.23 16:08

Mám tohle. Má to hodně funkcí, naštěstí nekecá

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
2.11.23 16:10
@Mango_Lassi píše:
Mám tohle. Má to hodně funkcí, naštěstí nekecá

Nj, ty mas same vychytavky :P :mrgreen: Taky mam neco podobneho doma..obcas to pouzivame i s milencem :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová