Kde najít normálního milence?

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
2.11.23 20:16

@tess50 Kolik mu je? 55?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.23 20:25
@Sonarka píše:
Pokud má manželku, tak fakt partneři nejste.

Příspěvek upraven 04.11.23 v 08:02

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
2.11.23 21:29
@Lorre píše:
Většinou mám ‚stesti‘ jen na ptáky. Všecko ženského mi unikne. :mrgreen:

Tak fotku ptáka ode mě nedostaneš, žádný strach :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
2.11.23 21:31
@tess50 píše:
píše: Více

Ty jo, kéž by všichni chlapi měli takovou výdrž, jakou má on. Mnoho chlapů už kolem 45 let ani neudrží pořádně erekci.

• Citovat
  • Upravit
105787
2.11.23 21:35
@tess50 píše:
Ano. Popsala jsi to dobře. On si na ni vůbec nestezuje ani ji nepomlouvá. Ani o ní nemluví pořád. To jsou jen zmínky. Tady to vyznívá jako by o ní mluvil neustále, když napíšu co řekl. Ale to je v průběhu času. Ne denně. A on to bere tak, že mi může všechno říct. Nemusí přebírat slova, nápady, schovávat telefon, vysvětlovat ujeté kilometry. Mně v průběhu našeho vztahu zemřeli rodiče. Teď řeší on u rodičů nějaké věci související se stářím. Má děti, vnoučata, dům, psa. Všechno věci, o kterých se mluví. Patří to k jeho životu a manželka taky. Mě to nepřijde tak nepochopitelné. Já taky mluvím o exmanzelovi. Co jsme dělali, nedělali, když se to tematicky hodí. Není nám 15, oba máme minulost a on tedy i přítomnost :mrgreen:
Teď mám před sebou takové fakt náročné období a už jsem mu říkala, že jsem zvědavá, jestli to vydrží. Že se znám. Budu nevyspala, nervózní, protivná, vztekla. No, prý je splachovací. Takže uvidíme co snese. :nevim:

Mne by tribe neco i zajímalo, ale nemluvi o přítelkyni vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.11.23 21:35
@tess50 píše:
Asi dlouholetý trénink a udržování aparátu :mrgreen:

Já jsem o tom četla, že je třeba ty chlapy udržovat v kondici častým sexem, ovšem znám i pár záletníků, kteří mají problémy a zobou prášky na podporu erekce.

• Citovat
  • Upravit
105787
2.11.23 21:40
@Mango_Lassi píše:
Já právěže nevím. Občas nestačím pobrat ty všechny informace doma, snažím se poslouchat, prikyvovat, ale musím říct na rovinu, že on občas něco povídá, zatímco si čtu internet :D na více lidí by už moje kapacita stejně nestačila, proto bych i v nedostatku sexu jasně volila vibrátor. :lol:

ty jsi, ale zadana a my single…ty milence nepotřebuješ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.23 21:46
@tess50 píše:
Asi dlouholetý trénink a udržování aparátu :mrgreen:

Příspěvek upraven 04.11.23 v 08:00

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
2.11.23 21:46
@Anonymní píše:
Tak záleží, jak se definuje partnerství. Účty spolu neplatíme a děti spolu nevychováváme, to je fakt.
Ale jinak spolu sdílíme naše životy daleko vic než s těmi domácími partnery a sex mame taky jen spolu a s nikým dalším. Víme toho o sobě vzájemně tolik, co naši letití partneři nikdy vědět nebudou. Já ho jako partnera beru, ne jako manžela, toho mám, ale jako partnera ano. Můj manžel už pro mě partner není, to jsem mu i řekla. Manžel je můj spolubydlící, se kterým vychovávám děti a platím úcty.

Nerozumím tomu…to jste se nikdy svým partnerům nesvěřovali..? Ani na začátku? Některá partnerství mě udivují…ale spíš mi přijde, že si ženy často své milence přikrášlují…je to pan dokonalý a jen jemu řeknou vše, jen s ním mají nejlepší sex, jen on umí vše perfektně :D Přitom tohle dělá prostě jen zamilovanost… musela jsi to tak mít i se svým manželem na začátku vztahu…jen už si to nepamatuješ, nebo nechceš ;) Já si třeba se svým ex taky říkala vše… :nevim: :think: Často se tohle svěřování přeceňuje. A sex bývá na začátku taky téměř vždy super.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
2.11.23 21:48
@Venetia píše:
Mne by tribe neco i zajímalo, ale nemluvi o přítelkyni vůbec

Do Tebe bych nikdy neřekla (nic ve zlém), že budeš vědomě milenkou zadaného(ženatého muže.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.23 21:50
@Sonarka píše:
Nerozumím tomu…to jste se nikdy svým partnerům nesvěřovali..? Ani na začátku? Některá partnerství mě udivují…ale spíš mi přijde, že si ženy často své milence přikrášlují…je to pan dokonalý a jen jemu řeknou vše, jen s ním mají nejlepší sex, jen on umí vše perfektně :D Přitom tohle dělá prostě jen zamilovanost… musela jsi to tak mít i se svým manželem na začátku vztahu…jen už si to nepamatuješ, nebo nechceš ;) Já si třeba se svým ex taky říkala vše… :nevim: :think: Často se tohle svěřování přeceňuje.

Příspěvek upraven 04.11.23 v 08:01

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.23 21:53
@tess50 píše:
Dělám si legraci. :mrgreen: nejspíš to bude genetikou a vhodným protějškem. :nevim: My v začátku třeba i sedm. Šílený. Včera pět. :oops: občas se trochu stydím. :lol:

Příspěvek upraven 04.11.23 v 08:01

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
2.11.23 21:54
@Sonarka píše:
Nerozumím tomu…to jste se nikdy svým partnerům nesvěřovali..? Ani na začátku? Některá partnerství mě udivují…ale spíš mi přijde, že si ženy často své milence přikrášlují…je to pan dokonalý a jen jemu řeknou vše, jen s ním mají nejlepší sex, jen on umí vše perfektně :D Přitom tohle dělá prostě jen zamilovanost… musela jsi to tak mít i se svým manželem na začátku vztahu…jen už si to nepamatuješ, nebo nechceš ;) Já si třeba se svým ex taky říkala vše… :nevim: :think: Často se tohle svěřování přeceňuje. A sex bývá na začátku taky téměř vždy super.

To je to, co mě zaráží. Zcela obyčejné a triviální věci a tady se to podává jako mana nebeská, přitom řada lidí má je ve vztahu dnes a denně. :lol:

• Citovat
  • Upravit
75526
2.11.23 21:55
@tess50 píše:
Smutné, ale celkem pochopitelné. Uznej, že bys nechtěla, aby ti tvůj chlap vykládal o svých různých sex zážitcích a počtech žen :nevim:

Já bych to třeba rozhodně nechtěla poslouchat ani od milence.
Ať se jde svěřovat na eMimino! :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
2.11.23 22:05
@tess50 píše:
Já jsem se nikdy nikomu nesverovala, manželovi už vůbec. :nevim:
Nic takového jsem já rozhodně s manželem neměla. Nemusí to tak být. A milenec rozhodně není dokonalý, ale sex s ním ano :mrgreen:

Aha..tak my měli s ex v tomhle k sobě dost blízko a svěřovali jsme se hodně…a mám i hodně dobrou kamarádku, které říkám téměř vše…pro mě to nic výjimečného není :nevim: :think: Samozřejmě si toho cením..to ano. Ale považuji to spíš za samozřejmost, když mám s někým vztah, potřebuju k němu mít i blízko.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová