Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tess50 píše:
Tak uz pominula ta hormonální bouře, která nám absolutně vypinala mozek. Nějak se obrousily třecí plochy, i když občas to zaskripe a tak nějak fungujeme jako každý normální pári když v časovém presu. A jo. Teď je vidět, že se máme rádi, ne že jenom s. ukame jako králíci
A jak často se tedy stýkáte, jak dlouho vaše schůzky trvají a co kromě sexu děláte? S tou manželkou pořád ještě sex má?
@bigl píše:
Tak ty jsi přesně ten typ ženské, jak si tu chlapi stěžují, že na začátku souložily furt a pak už to postupně upadalo a upadalo a dostalo se to až skoro na nulu. Nikdy jsem nechápala, jak může někdo z frekvence třeba 10× do týdně spadnout na frekvenci 4× za rok. Ale podle toho, co tu čtu, tak takových je vás hodně a je to pro větší část ženských asi typické. Źe se jim to omrzí, chlap se ohledí, starosti to převálcují a prostě ten sex pak už nepotřebujete… Proto asi ani nikdy nepochopíš, že pro někoho je sex důležitý a k životu ho potřebuje stejně jak spánek a jídlo. Potřebuje ho proto, aby se cítil spokojeně a naplněně. Máš tohle prostě jak typická žena. To je normální.
Já to mám jinak a zjišťuji, že jsem asi v menšině. Mám to od začátku vztahu tak nějak konstantní. Mám období, kdy bych mohla furt a období, kdy jsem v průměru, ale takto jsem to měla i na začátku vztahu. Každopádně určitě vím, že mít sex třeba 4× za rok, tak mě to ubije. To už za mě asi lepší nic, než se takto rozdráždit, naladit a pak zas x měsíců abstinovat. Asi bych si na to zvykla, kdybych musela, ale vím, že do spokojeného života by to u mě mělo daleko. Byla by to spíš znouzectnost.
Tezko soudit, kdyz jsem mela jen jeden dlouhotrvajici vztah ( kdyz nepocitam ty milenecke )…a k tomu jsem do ex nebyla nikdy tak uplne zamilovana…ja vlastne nemohu vedet, jak by to bylo s nekym, kde by vse bylo v poradku a bylo by to pro me to „ono“
Ale byt bez sexu treba rok, ci ho mit parkrat do roka, mi normalni neprijde
Jak rikam, u nas to bylo tim, ze jsem ex brala uz pak jen jako kamarada a nepritahoval me a to v poradku neni a taky to podle toho dopadlo. Ja myslim, ze mit toho spravneho, mam to pododne jako ty
Nekdy vic, nekdy mene…to mi prijde bezne v tech dlohodobych vztazich…naopak, ty vztahy, kde je sexu minimalne, tam vzdy podle me nejaky problem je a casem ty vztahy skonci a pokud neskonci, je tam obvykle nekdo treti…jako jsem to mela ja.
@Lorre píše:
Dobrý náběh na sexuální narážku. Ne nebudu se chytat
No tak pardon…mi to ulitlo no
![]()
@tess50 píše:
Tak 3-4* týdně. Časově jak kdy. Někdy rychlý sex a hurá zpátky do práce.Někdy půl dne, tři hodiny. Jak to vychází. Někdy jedu já za ním jen tak kouknout nebo prochazka. Jinak co, no?
Kavička, zákusek, povídáme. Opravuje mi různé věci, teď zrovna vysavač a zítra bude prezouvat auto. Do lesa na houby. Tak nějak normálně kromě večeří a kina mezi lidmi, to nejde
A s manželkou nevím, neptám se. Předpokládám, že ano. Tak občas z něj vypadne něco ve smyslu - víš jak to je po tolika letechTuhle se ho ptala, jestli mu to doma stačí. Takže nejspíš to nebude denně, když to má desetkrát v týdnu se mnou. Nevím, fakt.
A co to vypisování s jinými ženami? Pořád to trvá? Proč Ti o tom vůbec říkal? Mně se líbí, že jsi taková v pohodě a užíváš si to tak, jak to je. Já si taky myslím, že Tě má rád. Třeba fakt nakonec spolu zakotvíte, i když to kouzlo toho všeho by tím možná pominulo.
@tess50 píše:
Psaní, no nevím. Na WA nemá prostor. Tam je sledovanýa na seznamce, no, nebude to tak žhavé, nemá čas. Tam ho pro změnu vykrývám já. Ale tak co už. Když chce psát, tak bude. Z toho se nesložím.
Co myslíš, že mi říkal? Psaní nebo manželka? Když on co na srdci, to na jazyku. Já uz to tak ani neberu. Včera jsem se musela smát. Koukali doma na nějaký film kde se ptala žena muže, kolik měl žen. A manželka se ho potom ptala kolik jich měl on. Tak ji řekl, že do stovky to počítal. Prý na něj divné koukala a poté si to její psychika přeložila jako že to je vtip. No není, že jojenže ona to prostě nedá.
a mně je celkem jedno, co dělal zamlada nebo dokud jsme se neznali. Kazdy máme něco.
Jakože po třiceti nebo kolika letech, že jsou spolu, se ho ptá poprvé, kolik měl žen? ![]()
@tess50 píše:
Tak 3-4* týdně. Časově jak kdy. Někdy rychlý sex a hurá zpátky do práce.Někdy půl dne, tři hodiny. Jak to vychází. Někdy jedu já za ním jen tak kouknout nebo prochazka. Jinak co, no?
Kavička, zákusek, povídáme. Opravuje mi různé věci, teď zrovna vysavač a zítra bude prezouvat auto. Do lesa na houby. Tak nějak normálně kromě večeří a kina mezi lidmi, to nejde
A s manželkou nevím, neptám se. Předpokládám, že ano. Tak občas z něj vypadne něco ve smyslu - víš jak to je po tolika letechTuhle se ho ptala, jestli mu to doma stačí. Takže nejspíš to nebude denně, když to má desetkrát v týdnu se mnou. Nevím, fakt.
Simtě a ta manželka, když je taková stíhačka, tak by asi neměla problém si zjistit, že za tebou pořád jezdí, ne? Tys říkala, že se vídáte u tebe na chatě nebo v bytě. Asi není pro ni problém zjistit si, kde máš chatu a jet tam mrknout, kdyby chtěla, ne? Navíc jestli on je tam 3×-4× týdně.
@Sonarka píše:
Nezlob, nebo ti sem dam dalsi fotku
Stejně se nepodívam ![]()
@tess50 píše:
To asi nebylo poprvé. Ona prostě ví, že je něco špatně, ale stejně s tím nic nedělá.jejich věc. Já to nebudu řešit. To nemá smysl.
To je ta milenecká klasika. Kdy milenka ví o milenci v určitých oblastech víc, než manželka. Že se ti chlapi u těch milenek víc otevřou a sdílí s nimi i to, co by doma neřekli. Svým způsobem je to smutné, no.
@bigl píše:
To je ta milenecká klasika. Kdy milenka ví o milenci v určitých oblastech víc, než manželka. Že se ti chlapi u těch milenek víc otevřou a sdílí s nimi i to, co by doma neřekli. Svým způsobem je to smutné, no.
Popravdě, kdyby mě milenec krmil těmito storkami z „manželského života“, asi by byl brzy ex milenec. Milenec je na jiné věci, než na tyhle kecy. Mně to přijde úplně nezajímavý, jak to s manželkou mají, vnímám to jako cizí život cizích lidí. Aspoň tak to cítím ![]()
Ale Tess to má jinak, tam se všichni vaří v jedné omáčce ![]()
@bigl píše:
A svým způsobem pochopitelné. Když si tu milenku najde, tak zřejmě proto, že to doma stojí nějakým způsobem za ho… Variantě, že všecko všecičko je super, JENOM sex chybí, nějak nevěřím
spíš vidím pravděpodobnější variantu, že s manželkou sice občas nějaký ten sex je, ale bavit se s ní dá o čím dál tím míň věcech.
@bigl píše:
@Venetia Hele, jsou lidi, co umí udržet hezký vztah i 30 let a současně s hezkým sexem. Pak jsou takoví, co to potřebují průběžně prostřídat.
Někdo má hezký vztah bez sexu, někdo hezký sex bez vztahu, někdo oboje a někdo ani jedno. Blbý je, když o sobě někdo ví, že po pár letech to u něj vždycky vyšumí a že potřebuje neustále nové vzněty a vzruchy.
Základ je mít víceméně stejnou frekvenci. Tu má každý člověk danou. Když se takoví lidé sejdou, může to fungovat dlouhodobě.
No a pokud třeba jeden z nich potřebuje něco jiného, tak holt nejsou kompatibilní. Protože si lidé musí sednout nejen v tom jak často a jak dlouho, ale taky jak má ten sex vypadat.
@bigl píše:
Vždyť i do night clubu se chodí někteří muži dost vykecávat.
Jak kdybych četla o nás.