Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bude to stát za prd, budeš lžít ve lži a představách. Řeš proč chceš milence.
Z praktických důvodů, pokud do toho půjdeš, doporučuju nezadanýho.
@Lorre píše:
To je na houby, to ji musíš mít fakt jen kvůli sexu a úplně na ni kašlat, jinak si to neumím z mé pozice představit
No dyť jo, jen na kukání. Stíhají jich takto vícero ![]()
@Venetia píše:
A ti jsou zadání nebo ne?
Tito konkrétně jsou delší dobu starými mládenci. Třeba i rozvedení, někteří mají děti, ale dlouhou dobu už žijí tento styl života. V podstatě ženský na návštěvu jo, ale vztah ne.
@Anonymní píše:
No právě, ta organizace je v tomhle na hovno. Ano, se svobodnou má zas problém v tom, že je riziko, že ho milenka bude chtít pro sebe, ale s ní může zažít takové to lovení, napsat kdy chce, nemusí se s dalším manželem o ní dělit… To prostě plno chlapů nedává, proto vdanou nakonec nechtějí. Sama jsem se v tom utvrdila, při prvním rozvodu. Kdy se mi sami od sebe začali ozývat. Přitom když jsem byla vdaná, tak nic, i když tam byla vzájemná přitažlivost
Vetsinou to nezkousne jejich ego, ze by tam byl jeste dalsi chlap…oni radeji risknou to, ze je milenka bude chtit jen pro sebe
Alespon teda muj miluje tu pozornost a ze i treba zarlim, v tom se vyziva
Kdybych byla zadana, nebylo by to pro nej ono.
@Anonymní píše:
To sice jo, ale bohužel, má zkušenost, že ženatý sami od sebe natvrdo do vdané nejdou. To by musela vdaná ho uhnat, napsat první a to já prostě neumím, protože se bojím odmítnutí a jak jsem psala, neumím být koketa. Takže smůla. Každopádně mě hodně přijde, že chlapi jsou v tomhle férovější, oproti ženám. Těm je jedno, že má chlap rodinu a jdou do toho víc afektovaně. Ženatý, kteří jsou ku. revníci a mají to jako koníček nepočítám. Tak jsem vždy poznala, že má bohaté zkušenosti a je mu to jedno. Normální chlap se zkrátka sekne a nechá mě být, i když jsem se mu líbila moc. Ale jak jsem psala, žiju v menším městě. V Praze to například funguje jinak. Ono ale, když jsem si pak zpětně uvědomila, tak by mě stejně nic dobrého nečekalo. Maximálně autosex, nebo někde v přírodě.
To je pravda…taky znam spis ty ferove zenace, co sice flirtuji, ale o nic vic se nepokusi…ti co ano, to byvaji ti profi, jak pises a rozhodne to nedelaji prvne
Nebo dalsi kategorie je, ze se treba zamiluji…ale to nebyva tak caste u tech chlapu ![]()
@Sonarka píše:
To je pravda…taky znam spis ty ferove zenace, co sice flirtuji, ale o nic vic se nepokusi…ti co ano, to byvaji ti profi, jak pises a rozhodne to nedelaji prvneNebo dalsi kategorie je, ze se treba zamiluji…ale to nebyva tak caste u tech chlapu
No mě přijde, že chlapi se zamilují rychleji, než ženský a jsou jak praštěný. Hodně u těch starších 40 +. Ale zkrátka, jakmile zjistí, že je vdaná, tak stop, pokud si ho neuloví sama
@Anonymní píše:
No mě přijde, že chlapi se zamilují rychleji, než ženský a jsou jak praštěný. Hodně u těch starších 40 +. Ale zkrátka, jakmile zjistí, že je vdaná, tak stop, pokud si ho neuloví sama
Asi jak kteri, ti 40 plus mozna byvaji nachylnejsi - ta druha miza no…ja ale vetsinou potkavam ty slusnaky, co si nic nedovoli…on je i problem, ze neslusnaci me nepritahuji
Takze holt nic neni, pac ti, co se o me snazi, ty nechci ja a ty, co bych chtela, se o nic nepokusi, neb jsou slusni
![]()
@Sonarka píše:
Asi jak kteri, ti 40 plus mozna byvaji nachylnejsi - ta druha miza no…ja ale vetsinou potkavam ty slusnaky, co si nic nedovoli…on je i problem, ze neslusnaci me nepritahujiTakze holt nic neni, pac ti, co se o me snazi, ty nechci ja a ty, co bych chtela, se o nic nepokusi, neb jsou slusni
![]()
Mám to stejně. Také mám to, že už se jentak do nějakého nezamiluji. Klidně i platonicky. Stalo se mi to naposledy před 2lety, po pěti letech a ten stav byl moc hezký. Život byl najednou barevný a já se těšila z každého dne, rozkvetla jsem, byl to krásný pocit.
No, manžela opustit nechce, chce milence, ale naco potom požadavky, aby byl na úrovni? Abyl byl takový a makový? Důležité je, aby mu to fungovalo tam dole. Vše ostatní je podružné, když se rozvádět nechce.
@Bellino píše:
No, manžela opustit nechce, chce milence, ale naco potom požadavky, aby byl na úrovni? Abyl byl takový a makový? Důležité je, aby mu to fungovalo tam dole. Vše ostatní je podružné, když se rozvádět nechce.
No, i kdyz s nim stravis jen 2-3 hodiny tydne nebo treba odpoledne a noc, tak potrebujes, aby mel nejakou pridanou hodnotu. Napriklad aby bylo kde, idealne svuj byt (mluvim o Pze, kde je spousta manazeru, co maji rodinu 150 km plus a dojizdeji jen na vikendy). Pak je taky fajn, kdyz te nekam vezme, treba aspon sluzebka nebo idealne firemni akce divadlo plus raut. U tech chudsich, at vyjedna a zaplati hodinovy hotel. A to nemluvim o dareckach, pripadne dovolena.
@Arturie píše:
No, i kdyz s nim stravis jen 2-3 hodiny tydne nebo treba odpoledne a noc, tak potrebujes, aby mel nejakou pridanou hodnotu. Napriklad aby bylo kde, idealne svuj byt (mluvim o Pze, kde je spousta manazeru, co maji rodinu 150 km plus a dojizdeji jen na vikendy). Pak je taky fajn, kdyz te nekam vezme, treba aspon sluzebka nebo idealne firemni akce divadlo plus raut. U tech chudsich, at vyjedna a zaplati hodinovy hotel. A to nemluvim o dareckach, pripadne dovolena.
Tohle já nikdy nepochopila. Tak bud to očekávám v manželství, když to nemám, no tak se rozvedu a hledám chlapa snů. Ale mít doma jistého manžílka a chodit s máčou jako luxusní přívěsek, a jak by tu dotyčnou asi na tom rautu představil:,,to je postelová hračka? Milenka? Obšťastnitelka, jinak šťastně vdaná?" I když některým ženám to prá zachraňuje,,jinak šťastné" manželství. A dárečky, dovolená? Kdo chce kam, pomozme mu tam.
@Bellino píše:
Tohle já nikdy nepochopila. Tak bud to očekávám v manželství, když to nemám, no tak se rozvedu a hledám chlapa snů. Ale mít doma jistého manžílka a chodit s máčou jako luxusní přívěsek, a jak by tu dotyčnou asi na tom rautu představil:,,to je postelová hračka? Milenka? Obšťastnitelka, jinak šťastně vdaná?" I když některým ženám to prá zachraňuje,,jinak šťastné" manželství. A dárečky, dovolená? Kdo chce kam, pomozme mu tam.
Mela jsem hodne problemove manzelstvi, manzel se rozvest nechtel, vyhrozoval, zastrasoval, musela to obdobi nejak preklenout, abych neskoncila u Chocholouska. Mela jsem takovyho milence 4 roky. Na akcich me predstavoval normalne Arturie. Nikdo neresil jestli jsem manzelka nebo kamaradka. Bylo to moje nejstastnejsi obdobi, doted jsme pratele.
@Bellino píše:
zalezi co kdo od toho mileneckého vztahu ceka…nejde to prece s kazdym kdo se přihlasi
@Bellino píše:
Tak do postele přece taky nevlezeš s každým pobudou, kterému to dole funguje…
Většina žen má na milence podobné nároky jako na partnera
Protože vztahy založené jen na sexu bez nějaké souhry s porozumění, ani moc nevydrží, takže je to o ničem.
@Arturie píše:
Jsem vdaná a mám ženatého milence. A to, co ty popisuješ, po něm vůbec nechci. Stačí mi, že mi dává sebe. Svou lásku a ten nejlepší sex, co jsem kdy zažila. Nepotřebuju se s ním předvádět na akcích a rautech. Když jsme spolu, vypneme mobily a jsme tu plně jeden pro druhého, třeba celý den jen pro sebe, sami dva v příjemném prostředí.
@Anonymní píše:
Jsem vdaná a mám ženatého milence. A to, co ty popisuješ, po něm vůbec nechci. Stačí mi, že mi dává sebe. Svou lásku a ten nejlepší sex, co jsem kdy zažila. Nepotřebuju se s ním předvádět na akcích a rautech. Když jsme spolu, vypneme mobily a jsme tu plně jeden pro druhého, třeba celý den jen pro sebe, sami dva v příjemném prostředí.
Tak tohle je ještě ten lepší případ. Protože vodění na rauty, dárečky a dovolené, asi všechno z kapsy dotyčného, to už trochu zavání zlatokopectvím.