Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2042
22.10.23 16:41

Bude to stát za prd, budeš lžít ve lži a představách. Řeš proč chceš milence.

Z praktických důvodů, pokud do toho půjdeš, doporučuju nezadanýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
22.10.23 20:52
@Lorre píše:
To je na houby, to ji musíš mít fakt jen kvůli sexu a úplně na ni kašlat, jinak si to neumím z mé pozice představit :D

No dyť jo, jen na kukání. Stíhají jich takto vícero :mrgreen:

@Venetia píše:
A ti jsou zadání nebo ne?

Tito konkrétně jsou delší dobu starými mládenci. Třeba i rozvedení, někteří mají děti, ale dlouhou dobu už žijí tento styl života. V podstatě ženský na návštěvu jo, ale vztah ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
22.10.23 21:09
@Anonymní píše:
No právě, ta organizace je v tomhle na hovno. Ano, se svobodnou má zas problém v tom, že je riziko, že ho milenka bude chtít pro sebe, ale s ní může zažít takové to lovení, napsat kdy chce, nemusí se s dalším manželem o ní dělit… To prostě plno chlapů nedává, proto vdanou nakonec nechtějí. Sama jsem se v tom utvrdila, při prvním rozvodu. Kdy se mi sami od sebe začali ozývat. Přitom když jsem byla vdaná, tak nic, i když tam byla vzájemná přitažlivost

Vetsinou to nezkousne jejich ego, ze by tam byl jeste dalsi chlap…oni radeji risknou to, ze je milenka bude chtit jen pro sebe :D Alespon teda muj miluje tu pozornost a ze i treba zarlim, v tom se vyziva :P :cert: Kdybych byla zadana, nebylo by to pro nej ono.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
22.10.23 21:13
@Anonymní píše:
To sice jo, ale bohužel, má zkušenost, že ženatý sami od sebe natvrdo do vdané nejdou. To by musela vdaná ho uhnat, napsat první a to já prostě neumím, protože se bojím odmítnutí a jak jsem psala, neumím být koketa. Takže smůla. Každopádně mě hodně přijde, že chlapi jsou v tomhle férovější, oproti ženám. Těm je jedno, že má chlap rodinu a jdou do toho víc afektovaně. Ženatý, kteří jsou ku. revníci a mají to jako koníček nepočítám. Tak jsem vždy poznala, že má bohaté zkušenosti a je mu to jedno. Normální chlap se zkrátka sekne a nechá mě být, i když jsem se mu líbila moc. Ale jak jsem psala, žiju v menším městě. V Praze to například funguje jinak. Ono ale, když jsem si pak zpětně uvědomila, tak by mě stejně nic dobrého nečekalo. Maximálně autosex, nebo někde v přírodě.

To je pravda…taky znam spis ty ferove zenace, co sice flirtuji, ale o nic vic se nepokusi…ti co ano, to byvaji ti profi, jak pises a rozhodne to nedelaji prvne :D Nebo dalsi kategorie je, ze se treba zamiluji…ale to nebyva tak caste u tech chlapu :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.23 21:42
@Sonarka píše:
To je pravda…taky znam spis ty ferove zenace, co sice flirtuji, ale o nic vic se nepokusi…ti co ano, to byvaji ti profi, jak pises a rozhodne to nedelaji prvne :D Nebo dalsi kategorie je, ze se treba zamiluji…ale to nebyva tak caste u tech chlapu :jazyk:

No mě přijde, že chlapi se zamilují rychleji, než ženský a jsou jak praštěný. Hodně u těch starších 40 +. Ale zkrátka, jakmile zjistí, že je vdaná, tak stop, pokud si ho neuloví sama

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
22.10.23 21:56
@Anonymní píše:
No mě přijde, že chlapi se zamilují rychleji, než ženský a jsou jak praštěný. Hodně u těch starších 40 +. Ale zkrátka, jakmile zjistí, že je vdaná, tak stop, pokud si ho neuloví sama

Asi jak kteri, ti 40 plus mozna byvaji nachylnejsi - ta druha miza no…ja ale vetsinou potkavam ty slusnaky, co si nic nedovoli…on je i problem, ze neslusnaci me nepritahuji :lol: Takze holt nic neni, pac ti, co se o me snazi, ty nechci ja a ty, co bych chtela, se o nic nepokusi, neb jsou slusni :mrgreen: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.23 22:05
@Sonarka píše:
Asi jak kteri, ti 40 plus mozna byvaji nachylnejsi - ta druha miza no…ja ale vetsinou potkavam ty slusnaky, co si nic nedovoli…on je i problem, ze neslusnaci me nepritahuji :lol: Takze holt nic neni, pac ti, co se o me snazi, ty nechci ja a ty, co bych chtela, se o nic nepokusi, neb jsou slusni :mrgreen: :cert:

Mám to stejně. Také mám to, že už se jentak do nějakého nezamiluji. Klidně i platonicky. Stalo se mi to naposledy před 2lety, po pěti letech a ten stav byl moc hezký. Život byl najednou barevný a já se těšila z každého dne, rozkvetla jsem, byl to krásný pocit.

• Citovat
  • Upravit
2101
23.10.23 07:41

No, manžela opustit nechce, chce milence, ale naco potom požadavky, aby byl na úrovni? Abyl byl takový a makový? Důležité je, aby mu to fungovalo tam dole. Vše ostatní je podružné, když se rozvádět nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23896
23.10.23 08:03
@Bellino píše:
No, manžela opustit nechce, chce milence, ale naco potom požadavky, aby byl na úrovni? Abyl byl takový a makový? Důležité je, aby mu to fungovalo tam dole. Vše ostatní je podružné, když se rozvádět nechce.

No, i kdyz s nim stravis jen 2-3 hodiny tydne nebo treba odpoledne a noc, tak potrebujes, aby mel nejakou pridanou hodnotu. Napriklad aby bylo kde, idealne svuj byt (mluvim o Pze, kde je spousta manazeru, co maji rodinu 150 km plus a dojizdeji jen na vikendy). Pak je taky fajn, kdyz te nekam vezme, treba aspon sluzebka nebo idealne firemni akce divadlo plus raut. U tech chudsich, at vyjedna a zaplati hodinovy hotel. A to nemluvim o dareckach, pripadne dovolena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
23.10.23 09:54
@Arturie píše:
No, i kdyz s nim stravis jen 2-3 hodiny tydne nebo treba odpoledne a noc, tak potrebujes, aby mel nejakou pridanou hodnotu. Napriklad aby bylo kde, idealne svuj byt (mluvim o Pze, kde je spousta manazeru, co maji rodinu 150 km plus a dojizdeji jen na vikendy). Pak je taky fajn, kdyz te nekam vezme, treba aspon sluzebka nebo idealne firemni akce divadlo plus raut. U tech chudsich, at vyjedna a zaplati hodinovy hotel. A to nemluvim o dareckach, pripadne dovolena.

Tohle já nikdy nepochopila. Tak bud to očekávám v manželství, když to nemám, no tak se rozvedu a hledám chlapa snů. Ale mít doma jistého manžílka a chodit s máčou jako luxusní přívěsek, a jak by tu dotyčnou asi na tom rautu představil:,,to je postelová hračka? Milenka? Obšťastnitelka, jinak šťastně vdaná?" I když některým ženám to prá zachraňuje,,jinak šťastné" manželství. A dárečky, dovolená? Kdo chce kam, pomozme mu tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23896
23.10.23 10:08
@Bellino píše:
Tohle já nikdy nepochopila. Tak bud to očekávám v manželství, když to nemám, no tak se rozvedu a hledám chlapa snů. Ale mít doma jistého manžílka a chodit s máčou jako luxusní přívěsek, a jak by tu dotyčnou asi na tom rautu představil:,,to je postelová hračka? Milenka? Obšťastnitelka, jinak šťastně vdaná?" I když některým ženám to prá zachraňuje,,jinak šťastné" manželství. A dárečky, dovolená? Kdo chce kam, pomozme mu tam.

Mela jsem hodne problemove manzelstvi, manzel se rozvest nechtel, vyhrozoval, zastrasoval, musela to obdobi nejak preklenout, abych neskoncila u Chocholouska. Mela jsem takovyho milence 4 roky. Na akcich me predstavoval normalne Arturie. Nikdo neresil jestli jsem manzelka nebo kamaradka. Bylo to moje nejstastnejsi obdobi, doted jsme pratele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105975
23.10.23 10:19
@Bellino píše:

zalezi co kdo od toho mileneckého vztahu ceka…nejde to prece s kazdym kdo se přihlasi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
23.10.23 11:11
@Bellino píše:

Tak do postele přece taky nevlezeš s každým pobudou, kterému to dole funguje… :nevim: Většina žen má na milence podobné nároky jako na partnera :nevim: Protože vztahy založené jen na sexu bez nějaké souhry s porozumění, ani moc nevydrží, takže je to o ničem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.10.23 11:21
@Arturie píše:

Jsem vdaná a mám ženatého milence. A to, co ty popisuješ, po něm vůbec nechci. Stačí mi, že mi dává sebe. Svou lásku a ten nejlepší sex, co jsem kdy zažila. Nepotřebuju se s ním předvádět na akcích a rautech. Když jsme spolu, vypneme mobily a jsme tu plně jeden pro druhého, třeba celý den jen pro sebe, sami dva v příjemném prostředí.

• Citovat
  • Upravit
2101
23.10.23 11:25
@Anonymní píše:
Jsem vdaná a mám ženatého milence. A to, co ty popisuješ, po něm vůbec nechci. Stačí mi, že mi dává sebe. Svou lásku a ten nejlepší sex, co jsem kdy zažila. Nepotřebuju se s ním předvádět na akcích a rautech. Když jsme spolu, vypneme mobily a jsme tu plně jeden pro druhého, třeba celý den jen pro sebe, sami dva v příjemném prostředí.

Tak tohle je ještě ten lepší případ. Protože vodění na rauty, dárečky a dovolené, asi všechno z kapsy dotyčného, to už trochu zavání zlatokopectvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová