Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše: Více
Tohle mne dost zaujalo ze sociologického hlediska. Z toho tedy plyne že žena která nemá podmínky na vztahy tak má v tomto období nejvíce sexuálních partnerů, což jsem viděl i u svých kamarádek které jsem později poznal a vyprávěli mi o svém mládí. Kdežto u muže tedy alespoň u mne to bylo přesně opačně. Což je dost zvláštní a neumím si to vysvětlit. Stejné výchozí podmínky a tak rozdílný výsledek. Přitom jsem vyrůstal v 90 letech, V 1995 mi bylo 15. Na na vztahy jsem opravu neměl čas a podmínky. Jen od 19 do 22 let jsem platonicky chodil s dívkou a moc ji miloval, jen viděli jsme se tak jednou za dva měsíce, takže každé rande bylo skoro jako poprvé a nedostali se nikdy dál než k líbání. Napsali jsme si více dopisů než se viděli. Studoval jsem, ale moje rodina moc nefungovala, otec neplatil a nechtěl abych studoval a matka tvrdila že nemá a mne bylo blbé od ní brát peníze a raději to nechal mladšímu bráchovi, takže jsem se živil od 17 z větší části sám. Problémy vrstevníků mi přišly malicherné a ty vztahové jako nějaké sci-fi. Takže přes týden škola a učení a o víkendu práce - buď brigády v místě studia nebo na horské chatě kde jsem dostal i ubytování a jídlo, to bylo nejlepší, zároveň jsem si mohl třeba zalyžovat, nebo se projít po horách. Chodit po barech nebo hospodách na to nebyl čas ani peníze. A na diskotékách jsem dělal DJ. Takže jsem se opravdu od 22 do 28 let s žádnou dívkou osobně neseznámil. Škola byla technika takže tam bylo holek jak šafránu, ty lepší zadané, ostatní nevyhovující. Takže nechápu jak může žena napsat že v období kdy na vztahy nemá podmínky/čas tak má přitom největší sexuální vyžití. A u muže je tomu opačně. Jak jste se třeba seznamovaly, když nebyl čas, nebo na bar a diskotéku čas byl a na vztah ne? Nerozumí tomu nebo kecáte a morálně si to obhajujete. Vlastně ta co se mnou rozešla a zůstala v kamarádském vztahu se pak také věnovala vztahům na jednu noc. Do jejich 30 let jsem byl jediný se kterým „chodila“ nejdéle ale zároveň jediný s kým neměla sex. Na druhou stranu já byl alespoň představen rodině oni ne, ani kytku ji nekoupili. ![]()
Já si pak v těch 28 letech partnerku našel během asi 4 měsíců co jsem začal hledat a investovat do toho peníze které jsme si vydělal a jsme s ní dosud 18 let. Takže jsem měl jednu partnerku, mimochodem já pro ni jsem také jediný, protože jí bylo 17 když mne poznala, takže ona žádnou osamělost nezažila a vztahově na sobě nijak pracovat nemusela.
@DemiTom píše: Více
Podle mne… Cim mladší žena tim větší výběr. (U chlapů je to obráceně) a pokud nehledá nic vážného, tak ještě větší… Může to přehrabovat
@Anonymní píše: Více
Starší muži mají velký vekovy rozptyl, stejně jako mladé holky a tím mnohem více možností