Proč děláme orál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30356
25.1.24 16:28
@Černá Madonna píše: :mrgreen:
Mně to jednou stačilo. :jazyk:

Kdo by to do tebe řekl 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
25.1.24 16:31
@Černá Madonna píše: :mrgreen:
Tebe ta trojka pořád láká, viď? :P
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Sonarka
25.1.24 16:38
@Hanka1 píše:
Proc by to meli uvádět na schuzce, pokud casem dojde k sexu, tak pokud neni zenska postelový dřevo, tak zhruba při druhem, tretim sexu rozhodně pozná, co chlapa bere a co ne, první sex mezi to nepočítám, to je spíš takové oťu/ošu-kávání….

Ja myslim v pripade, kdy zena oral nedela a delat nebude a chlap ho naopak vyzaduje ;) Aby si to ujasnili drive, nez pozdeji :D Jinak co chlapy bere v posteli, na to neni moc treba zadny kumst…vetsinou oral, anal, polykani :nevim: :* :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30356
25.1.24 16:40
@Sonarka píše:
Ja myslim v pripade, kdy zena oral nedela a delat nebude a chlap ho naopak vyzaduje ;) Aby si to ujasnili drive, nez pozdeji :D Jinak co chlapy bere v posteli, na to neni moc treba zadny kumst…vetsinou oral, anal, polykani :nevim: :* :mrgreen:

A připínak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
25.1.24 16:59
@Lorre píše:
A připínak
:mrgreen: No pochopitelne…obcas je totiz treba muze ztrestat :nevim: :P :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Hanka1
25.1.24 17:17
@Lorre píše:
A připínak
:mrgreen: :P :pocitac:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.24 17:29
@Lorre píše:
Takova šance, mohli jste ho prebflafnout spolu, mohl vás ojet spolu… Jak romanticke prožívat úplně to stejne :srdce: :*… A ty si tu šanci necháš ujít :mrgreen:

Diky me to vtipne neprijde. Javbyla donnej zalaskovana, on me taky pry miloval no, ale ja se pres tohle nepřinesla, jeste aby to maskoval, tak pry zamerne střídal zenske tak, aby se to o nem vědělo, hnus tohle lhani, kdyz se tohle dozvíš po dvou letech ne/vztahu nebo sexvztahu nebo co jsme to meli, když to vypadalo, ze se sestehujem a byli mi divne, ze furt sliby a najednou trenér trenér. Hnus kdyz pak zpetne vis, ze pred rande byl cvicit a pak se na me vzrusenej vrhá hned za dverma, predstava ze ho pred zasunem přeblafl trenér nebo ze je jeste vzrusenej z posilovny, parkrat mi to i udělal a podotýkám ze moc hezky do zadku. :poblion: :zed: ze jsem se vdala mu nevadilo, furt udržoval přátelsky smskontakt a rozsekalo ho moje prvni planovane tehotenstvi, jeste dobytek to pry se mnou chtel delat az budu mit vetsi bříško, tak to jsem to s nim utla definitivne, fuj. Jo a byl hodne zatíženy na velka prsa, ty ka mela i pred tehotenstvim.

• Citovat
  • Upravit
15814
25.1.24 18:10
@Lorre píše:
Kdo by to do tebe řekl 8o :think:

Njn, tak…když nezkusíš, nevíš. :P
Ale, to už je dávno a tenkrát mě to docela lákalo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30356
25.1.24 18:40
@Anonymní píše:
Diky me to vtipne neprijde. Javbyla donnej zalaskovana, on me taky pry miloval no, ale ja se pres tohle nepřinesla, jeste aby to maskoval, tak pry zamerne střídal zenske tak, aby se to o nem vědělo, hnus tohle lhani, kdyz se tohle dozvíš po dvou letech ne/vztahu nebo sexvztahu nebo co jsme to meli, když to vypadalo, ze se sestehujem a byli mi divne, ze furt sliby a najednou trenér trenér. Hnus kdyz pak zpetne vis, ze pred rande byl cvicit a pak se na me vzrusenej vrhá hned za dverma, predstava ze ho pred zasunem přeblafl trenér nebo ze je jeste vzrusenej z posilovny, parkrat mi to i udělal a podotýkám ze moc hezky do zadku. :poblion: :zed: ze jsem se vdala mu nevadilo, furt udržoval přátelsky smskontakt a rozsekalo ho moje prvni planovane tehotenstvi, jeste dobytek to pry se mnou chtel delat az budu mit vetsi bříško, tak to jsem to s nim utla definitivne, fuj. Jo a byl hodne zatíženy na velka prsa, ty ka mela i pred tehotenstvim.

Pardon, jen pokus o zlehčení situace :kytka:. Chlapec má teda žaludek na všechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
25.1.24 18:44
@Sonarka píše:
Ja myslim v pripade, kdy zena oral nedela a delat nebude a chlap ho naopak vyzaduje ;) Aby si to ujasnili drive, nez pozdeji :D Jinak co chlapy bere v posteli, na to neni moc treba zadny kumst…vetsinou oral, anal, polykani :nevim: :* :mrgreen:

Anal opravdu nebere všechny, spíš go chcou zkusit a jednou za čas to dělat, oral se libi snad všem ale pořád myslím vyhrava normální souloz, díky bohu za to :lol:

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
25.1.24 18:47
@Řízík píše:
Podle me proste dneska se v sexualnim zivote ocekavaji urcite praktiky a pokud to neni, tak vyrazne ztratis na atraktivite vetsiny muzu ci zen. Nejsme ve stredoveku, ze sex jen za plozeni decek a misionar na par minut. :nevim: A proste oral je uplny zaklad, spousta zenacu kvuli tomu bude chodit i do bordelu, pak se nedivte, kdyz to nechcete delat. :nevim:

Tak je oral a oral. Jako zpestreni nebo chvilku predehra ano, ale ne zase déle než par minut. A taky memusi pokaždé

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
25.1.24 18:47
@Řízík píše:
Podle me proste dneska se v sexualnim zivote ocekavaji urcite praktiky a pokud to neni, tak vyrazne ztratis na atraktivite vetsiny muzu ci zen. Nejsme ve stredoveku, ze sex jen za plozeni decek a misionar na par minut. :nevim: A proste oral je uplny zaklad, spousta zenacu kvuli tomu bude chodit i do bordelu, pak se nedivte, kdyz to nechcete delat. :nevim:
Tak je oral a oral. Jako zpestreni nebo chvilku predehra ano,ale ne zase déle než par minut. A taky memusi pokaždé
@Tichošlápek píše:
@Lorre ale tak deep throating je i sexuální praktika

Fuj

• Citovat
  • Upravit
30356
25.1.24 18:48
@Černá Madonna píše:
Njn, tak…když nezkusíš, nevíš. :P
Ale, to už je dávno a tenkrát mě to docela lákalo. :mrgreen:

A to byli dva muži nebo žena navíc? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
25.1.24 18:50
@Řízík píše:
Tak je oral a oral. Jako zpestreni nebo chvilku predehra ano,ale ne zase déle než par minut. A taky memusi pokaždé
@Tichošlápek píše:
@Lorre ale tak deep throating je i sexuální praktika
Fuj
@tess50 píše:
Nejsme ve stredoveku, ze sex jen za plozeni decek a misionar na par minut. :nevim: A proste oral je uplny zaklad, spousta zenacu kvuli tomu bude chodit i do bordelu, pak se nedivte, kdyz to nechcete delat. :nevim:
Ale jdi ty brepto.No, trocha pravdy v tom bude. Já to dělám ráda, protože se mi to líbí. Milenec to nevyžaduje, ale rád se nechá ode mě k tomu přinutit :mrgreen: protože se to vlastně líbí nám oběma.
A co se týká jeho manželky, tak první veta, když nas nachytala prakticky v akci, byla „Co tu děláš, vy jste mu ho k…ila“ :nevim: Sice v tu chvíli to tak nebylo, ale milencova odpověď dost osvětluje mužský pohled na věc. „Jo, a co se divíš, když ty to neděláš“.
@Řízík píše:
Asi tak no, ale ignorantkam to nema smysl vysvetlovat. Ony si budou mlit svoje, ze chlap se musi smirit s tim co ona dela. :nevim: A pak se budou divit, ze jim zdrhaji za jinyma, ktery ochotne poskytnou vse bezny a i neco nebezneho :mrgreen:

Hele zkusil jsi to někdy? Někdo má hned davici Reflex, ja nesnáším Supermarkt v puse přes to vlak nejde, jinak bych taky mohla hodit savli, což se jednou v mládí skoro stalo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.24 18:51

Anonym prosim…

mně to bavi dělat i hračkám… ten pocit vzadu mě hodně bere.. ale ted nemám přítele

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová