Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106044
6.7.24 13:51
@Anonymní píše: Více

taky jsem do padesáti byla stihla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
6.7.24 14:01

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.24 14:05
@Venetia píše: Více

Myslim zpetne co se mi pak vybavovalo, ja o ni nevedela, doma se choval porad stejne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.24 14:07

Noooo, tak me to ceka teda :lol:. Ale
Segra v 54 je porad az vychrtla a mama taky, tak snad geny u me neudelaj vyjimku :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
6.7.24 14:58

Třeba mu na ty diskuze přišla jeho paní :D

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
6.7.24 15:29
@Venusezmarsu píše: Více

Značka ideal.

• Citovat
  • Upravit
106044
6.7.24 15:36

Drzim palce.. Tezko se to shazuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23941
6.7.24 15:37

Hodne zapojuju tu rozumovou část mozku. Sama mas minimalne jeste jedno dite doma. Kdyby k tobe odesel, nastanou treci plochy. Takhle mate krasny 2 setkani, tesis se na to, načančáš se. Obecne si myslim, ze by zenska nemela viset na zadnym chlapovi, ani na manzelovi ani na milenci.
Nekdo tady psal, ze je pochopitelne, ze delas scenu. Jenze ten chlap byl zenaty, kdyz si do toho sla, tak by ses mela drzet sve role. Nemel ti nic ve slabe chvilce slibovat, ale to je jediny, v cem vidim jeho vinu. Taky to asi pro nej neni lehky, kdyz se trapis. Ale scenama ho donutis k tomu, ze to utne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.24 15:50

Diky. To fakt neni. Ja nabrala, a to mi bylo asi cca 43, 20 kg po lekach, za mesic 🤷‍♀️ 🙄, strasny. Sem se stydela chodit ven, a uz nikdy jsem nezhubla vsechno a slo to desne tezce. Ted mam 173 cm a asi 63 kg, no jsem zvykla tak na 55, ale to uz holt nedam nikdy … ale vzycky sem cvicivala, postava soumerna

• Citovat
  • Upravit
492
6.7.24 15:51
@tess50 píše: Více

Na víc nemám čas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
6.7.24 15:52
@omalinKA píše: Více

Ne, sama nemůžu nabídnout víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.24 15:53
@Arturie píše: Více

Mas uponou pravdu, a ja rozchod nechci. Jen to nekdy proste nedam :nevim: :? 8o.
Ke me by nesel, on ma takovy to ze ma bydleni resit a zaridit chlap, takze kdyz o tom mluvil, poridil by si neco svyho a ja bych pripadne sla za nim, nebo by vyplatil manzelku z baraku.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
6.7.24 17:43
@Venusezmarsu píše: Více

Nám to taky vyhovovalo podobne 1-3 do měsíce, podle času, prázdnin atd

Jinak včera holky jsem si krasne zaflirtovala u tančení, byla to akce z práce asi 80 lidi. Dotyčný se mi vždy líbíl, pak přešel do jiného sektoru asi 15 min od nás. Musela jsem ho odhalovat trochu, neboť tam byli všichni z práce.

Příspěvek upraven 06.07.24 v 17:48

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
6.7.24 17:49
@tess50 píše: Více

Mám děcka dospělé, a máme otevřený vztah. Ale 9 měsíců byla paušál neboť mu na to zena prisla

• Citovat
  • Upravit
106044
6.7.24 17:49

taky nepocítam, ze bych se dostala zpět na svých padesát.
Ale kdybych na zacatku videla 5., tak bych byla spokojena. Vcera jsem probírala fotky, syn po mne chce průrez věkem..asi kvůli svatbě… a když jsem videla, jak jsem vypadala, tak :,(

Příspěvek upraven 06.07.24 v 17:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová