Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše: Více
Tvl, tak to je pro mě na úrovni sexu!
![]()
Tam budu chodit, i kdyby mě odtud měli vynést nohama napřed.
![]()
@M_Vladim píše: Více
Určitě! Ještě pár let počkej a kdo si počká, ten se určitě dočká! ![]()
A pokud ne, tak už mu to stejně bude jedno!
![]()
@jege píše: Více… Rakve.
Příspěvek upraven 02.09.26 v 00:00
@jege píše: Více
![]()
Proč je nejhorší, být v sauně sám? Já jsem tam nejraději sama
Ještě tak, aby si tam se mnou někdo chtěl povídat a rušit mě… sauna je o relaxaci, ne o nadrženosti…ale u tebe je asi vše o tom jednom. ![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Já mám raději hory…k moři jedině mimo sezónu, kdy tam nejsou lidi
Ty davy mě nelákají…to leda letět někam mimo Evropu, kde davy nejsou…třeba Thajsko, Kapverdy, Mauricius..nebo kolegyně byly na Kubě, v Indii, na Bali… zkrátka něco odlehlého…a tak bohatá zatím nejsem
Nedávno jsem byla na horách a koukala se z terasy do lesů… Nikde nikdo..neznám větší euforii… hrozně mě to nabíjelo. Moře a masový turismus, mi nechybí.
@marin píše: Více
Ano…
To byla velká náhoda a tak trochu má zásluha
Protože jsem tomu kamarádovi ( po kterém jsem tehdá jela
) říkala, že až půjde zase na pivo, ať mi dá vědět, že půjdu s ním…no tak mi dal vědět a vzal sebou dva Němce
Kteří tu zrovna byli pracovně…a já ještě pamatuju, jak jsem byla naštvaná, že nepřišel sám
A konkrétně Helmi mi lezl hrozně na nervy, protože zatímco jeho kolega si se mnou povídal, tak Helmi mi za celý večer neřekl ani slovo a úplně mě přehlížel
A pak mi druhý den psal
Což mě velmi překvapilo, protože bych spíš tipovala toho kolegu
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Nuda a moc suchý vzduch, když tam není nikdo jiný. Prostě veřejná sauna mi se samotou neladí. ![]()
Něco jiného je ruská baňa na chatě, kde jsem sám, reguluji si teplotu i vlhkost podle sebe, mám tam metličky z eukalyptových větviček a jsem tam pozdě večer, když už všichni spí a mě trochu lechtá podvědomí, že pokud uzavřu přívod vzduchu moc brzo, tak mě najdou až ráno tuhého, ale nechat otevřený moc dlouho také nechci, protože mi příliš brzo vyfučí teplo komínem. A občas to bylo fakt na hraně, když jsem to jednou rozpálil natolik, že se natolik roztavila plastová bužírka na drátěných držácích uvnitř, až normálně kapala na podlahu. ![]()
@jege píše: Více
Tak ja teda nezazila, ze by si nekdo chodil do sauny povidat
A to ani, kdyz tam spolu byli partneri…vetsina lidi tam chodi odpocivat a vypnout…my jezdime na chatu, kde je infrasauna a je tam misto jen pro jednoho a nikdo dalsi mi tam teda nechybi
Kdybych si chtela s nekym povidat, zvolim jine misto
Ja bych tam klidne i usnula…proto musim mit narizeny budik, aby me pak nevytahovali uz tuhou
Samozrejme mam na mysli infrasaunu, tam je kolem 60 stupnu..tam se da vydrzet…
@Luxusnixicht píše: Více
S kamaradkou si v saune hezky popovidame, kdz clovek septa aby nerusil ostatni, sedime blizko sebe, je to super, je to takove intimni;)
@Andelskej_Satan píše: Více
Ja to nesnáším. Když jdu do sauny, chci svatý klid a ne, aby si tam nekdo nekde špital a chichotal se. Úplně nejhorší je to v odpočinkové zóně.
Ale mám vyřešeno. Finskou máme doma a jinde uz je mi to fuk. Ale teda chápu LX