Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39951
1.9.26 23:32
@jege píše: Více
:think: Myslíš? :nevim:
No vlastně, je to dobá zpráva. :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40434
1.9.26 23:33
@M_Vladim píše: Více

Tvl, tak to je pro mě na úrovni sexu! 8o :zed:

Tam budu chodit, i kdyby mě odtud měli vynést nohama napřed. :cert: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40434
1.9.26 23:35
@M_Vladim píše: Více

Určitě! Ještě pár let počkej a kdo si počká, ten se určitě dočká! :cert:

A pokud ne, tak už mu to stejně bude jedno! ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39951
1.9.26 23:39
:jazyk: Co? :think:
Sexu? 8o Nějak jsem to úplně nerozklíčoval. :nevim:

Příspěvek upraven 01.09.26 v 23:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39951
1.9.26 23:43
… Rakve. :think: Vzhledem k mé místní popularitě, co dává tak 50% šanci oproti průměru.:mrgreen:

Příspěvek upraven 02.09.26 v 00:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
1.9.26 23:59

V Decine, tam by chtel zit kazdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
2.9.26 00:00
@Luxusnixicht píše: Více

Proc nejezdis k mori?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39951
2.9.26 00:01
@Andelskej_Satan píše: Více
:think: Jo, tak to jsem zas' v té nepatrné menšině. :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17967
2.9.26 00:13

8o
Proč je nejhorší, být v sauně sám? Já jsem tam nejraději sama :lol: Ještě tak, aby si tam se mnou někdo chtěl povídat a rušit mě… sauna je o relaxaci, ne o nadrženosti…ale u tebe je asi vše o tom jednom. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17967
2.9.26 00:22

Já mám raději hory…k moři jedině mimo sezónu, kdy tam nejsou lidi :lol: :jazyk: Ty davy mě nelákají…to leda letět někam mimo Evropu, kde davy nejsou…třeba Thajsko, Kapverdy, Mauricius..nebo kolegyně byly na Kubě, v Indii, na Bali… zkrátka něco odlehlého…a tak bohatá zatím nejsem :lol: Nedávno jsem byla na horách a koukala se z terasy do lesů… Nikde nikdo..neznám větší euforii… hrozně mě to nabíjelo. Moře a masový turismus, mi nechybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17967
2.9.26 00:40
@marin píše: Více

Ano… :) To byla velká náhoda a tak trochu má zásluha :jazyk: Protože jsem tomu kamarádovi ( po kterém jsem tehdá jela :oops: :jazyk: ) říkala, že až půjde zase na pivo, ať mi dá vědět, že půjdu s ním…no tak mi dal vědět a vzal sebou dva Němce :mrgreen: Kteří tu zrovna byli pracovně…a já ještě pamatuju, jak jsem byla naštvaná, že nepřišel sám :mrgreen: :roll: A konkrétně Helmi mi lezl hrozně na nervy, protože zatímco jeho kolega si se mnou povídal, tak Helmi mi za celý večer neřekl ani slovo a úplně mě přehlížel :lol: :jazyk: A pak mi druhý den psal :mrgreen: Což mě velmi překvapilo, protože bych spíš tipovala toho kolegu :D :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40434
2.9.26 01:04

Nuda a moc suchý vzduch, když tam není nikdo jiný. Prostě veřejná sauna mi se samotou neladí. :nevim:

Něco jiného je ruská baňa na chatě, kde jsem sám, reguluji si teplotu i vlhkost podle sebe, mám tam metličky z eukalyptových větviček a jsem tam pozdě večer, když už všichni spí a mě trochu lechtá podvědomí, že pokud uzavřu přívod vzduchu moc brzo, tak mě najdou až ráno tuhého, ale nechat otevřený moc dlouho také nechci, protože mi příliš brzo vyfučí teplo komínem. A občas to bylo fakt na hraně, když jsem to jednou rozpálil natolik, že se natolik roztavila plastová bužírka na drátěných držácích uvnitř, až normálně kapala na podlahu. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17967
2.9.26 01:32

Tak ja teda nezazila, ze by si nekdo chodil do sauny povidat :D A to ani, kdyz tam spolu byli partneri…vetsina lidi tam chodi odpocivat a vypnout…my jezdime na chatu, kde je infrasauna a je tam misto jen pro jednoho a nikdo dalsi mi tam teda nechybi :D Kdybych si chtela s nekym povidat, zvolim jine misto :nevim: :jazyk: Ja bych tam klidne i usnula…proto musim mit narizeny budik, aby me pak nevytahovali uz tuhou :lol: :jazyk: Samozrejme mam na mysli infrasaunu, tam je kolem 60 stupnu..tam se da vydrzet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
2.9.26 02:24

S kamaradkou si v saune hezky popovidame, kdz clovek septa aby nerusil ostatni, sedime blizko sebe, je to super, je to takove intimni;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
2.9.26 06:15

Ja to nesnáším. Když jdu do sauny, chci svatý klid a ne, aby si tam nekdo nekde špital a chichotal se. Úplně nejhorší je to v odpočinkové zóně.
Ale mám vyřešeno. Finskou máme doma a jinde uz je mi to fuk. Ale teda chápu LX

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová