Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše: Více
Jsme spolu 16 let…řekl mi to před par dny a fakt to neni nesoudnost a nějaká čerstvá zamilovanost.
Spíše je to pro mě vyznamenání nejvyššího řádu.
V některých vztazích si po takové době neřeknou ani „mám tě rád“
@Venetia píše: Více
Pamatuji, jak mi ex svagrova dohazovala kamarada
Kdyz pominu, ze byl o hlavu mensi…
Tak jsme jednou meli domluvene rande, na ktere nedorazil…byla to vecere a on mi hodinu pote psal, ze se omlouva, ze usnul, protoze si dal jointa
Ale ja takhle seznamila kamaradku, protoze jsem randila s klukem, kterej se mi vlastne moc nelibil a kamaradka byla zrovna sama, tak jsem je jednou vzala oba do kina a oni spolu pak byli asi 3 roky ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Ano, ano, zákeřná a podlá! Jakmile otevřeně nepopisuje, jak a s kým si to on-line dělá a neposílá oponenty upřímně do pudele, tak je falešná jak kočičí zlato! ![]()
Jediný karakter je tu Velké péro, zvaný Kabanos!
![]()
Musím říct, že snad jediná z blízké rodiny jsem se seznámila na jedné akci tzv. Láska na první pohled nebo spise, ze necim me zaujal, ze jsem ho chtela poznat vic. Ale uz je to pryc.
Ostatní buď přes známé nebo seznamku. Dneska je to běžné. A tyto vztahy drží.
@Andelskej_Satan píše: Více
Tak milenectvi na dalku asi hlavne nikdo neplanuje…ale kdyz uz se tak blbe zamilujes, blbe se z toho vystupuje…i kdyz to neni dle tvych predstav.
Vidíš, vůbec si bychom nerozuměli. Dobrý vědět.
@marin píše: Více
U me v okoli se zase temer nikdo neseznamil pres seznamku…
…vetsina se seznamila prirozene a necekane venku, ci na akci, jak pises
Hodne lidi taky v praci. A je zajimave, ze ja se seznamila s Ex na vesnicke zabave, ma kamaradka s manzelem taky a muj bracha se soucasnou pritelkyni tez
Samozrejme to byla pokazde jina zabava v jiny cas
A moje babicka se s dedou seznamila na hrbitove
Potkali se tam a on ji oslovil..pry ji se ji tenkrat zeptal, jestli si ho nechce vzit sebou domu
![]()
Son, ty to fakt nevidis, ze Pirko jen trapne provokuje? ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
My jsme si meli rozumet?:)
Ani me to nenapadlo, priznam se popravde. Ale treba na zivo umis prekvapit ![]()
Toto tema uz nechci resit…
Myslim, ze Mali a Pirko mezi sebou meli vyjimecny a neobvykly vztah, ale bylo tam i hodne spatneho…a oba jsou dost specificti, takze se to nemohlo projevovat zcela standarne…ja to nesoudim. Nemyslim, ze je tam nekdo spatny a nekdo dobry, proste to bylo komplikovane a ty dozvuky tu jeste nejaky cas budou.
@Virgin_Mojito Fuj, dej si do profilky zpátky Medúsu, kdo se na tohle má koukat? ![]()