Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
795
1.9.26 19:10
@sirikit píše: Více

Koukám, těšíš se všeobecné oblibě. :mrgreen: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
1.9.26 19:15
@M_Vladim píše: Více

Jsme spolu 16 let…řekl mi to před par dny a fakt to neni nesoudnost a nějaká čerstvá zamilovanost.
Spíše je to pro mě vyznamenání nejvyššího řádu.
V některých vztazích si po takové době neřeknou ani „mám tě rád“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18066
1.9.26 19:20
@Venetia píše: Více

Pamatuji, jak mi ex svagrova dohazovala kamarada :D Kdyz pominu, ze byl o hlavu mensi… :lol: Tak jsme jednou meli domluvene rande, na ktere nedorazil…byla to vecere a on mi hodinu pote psal, ze se omlouva, ze usnul, protoze si dal jointa :lol: :mrgreen: Ale ja takhle seznamila kamaradku, protoze jsem randila s klukem, kterej se mi vlastne moc nelibil a kamaradka byla zrovna sama, tak jsem je jednou vzala oba do kina a oni spolu pak byli asi 3 roky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40706
1.9.26 19:23
@Luxusnixicht píše: Více

Ano, ano, zákeřná a podlá! Jakmile otevřeně nepopisuje, jak a s kým si to on-line dělá a neposílá oponenty upřímně do pudele, tak je falešná jak kočičí zlato! :cert:

Jediný karakter je tu Velké péro, zvaný Kabanos! :cert: :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30460
1.9.26 19:28

Musím říct, že snad jediná z blízké rodiny jsem se seznámila na jedné akci tzv. Láska na první pohled nebo spise, ze necim me zaujal, ze jsem ho chtela poznat vic. Ale uz je to pryc. :lol: Ostatní buď přes známé nebo seznamku. Dneska je to běžné. A tyto vztahy drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
1.9.26 19:34
@Virgin_Mojito píše: Více

Zvlastni smysl pro humor :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18066
1.9.26 19:35
@Andelskej_Satan píše: Více

Tak milenectvi na dalku asi hlavne nikdo neplanuje…ale kdyz uz se tak blbe zamilujes, blbe se z toho vystupuje…i kdyz to neni dle tvych predstav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
1.9.26 19:35

Vidíš, vůbec si bychom nerozuměli. Dobrý vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
1.9.26 19:40
@MyMelody píše: Více

Ja zas do zpevacek, Samantha Fox.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18066
1.9.26 19:42
@marin píše: Více

U me v okoli se zase temer nikdo neseznamil pres seznamku… :D…vetsina se seznamila prirozene a necekane venku, ci na akci, jak pises :) Hodne lidi taky v praci. A je zajimave, ze ja se seznamila s Ex na vesnicke zabave, ma kamaradka s manzelem taky a muj bracha se soucasnou pritelkyni tez :D Samozrejme to byla pokazde jina zabava v jiny cas :lol: A moje babicka se s dedou seznamila na hrbitove :lol: Potkali se tam a on ji oslovil..pry ji se ji tenkrat zeptal, jestli si ho nechce vzit sebou domu :mrgreen: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
1.9.26 19:47

Son, ty to fakt nevidis, ze Pirko jen trapne provokuje? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
1.9.26 19:55
@Virgin_Mojito píše: Více

My jsme si meli rozumet?:)
Ani me to nenapadlo, priznam se popravde. Ale treba na zivo umis prekvapit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
1.9.26 19:56

Jen potvrzuji známou věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18066
1.9.26 20:10

Toto tema uz nechci resit… :nevim: Myslim, ze Mali a Pirko mezi sebou meli vyjimecny a neobvykly vztah, ale bylo tam i hodne spatneho…a oba jsou dost specificti, takze se to nemohlo projevovat zcela standarne…ja to nesoudim. Nemyslim, ze je tam nekdo spatny a nekdo dobry, proste to bylo komplikovane a ty dozvuky tu jeste nejaky cas budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77863
1.9.26 20:20

@Virgin_Mojito Fuj, dej si do profilky zpátky Medúsu, kdo se na tohle má koukat? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová