Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Vsichni jsme tu charakteri
A nikdo neni uplne dobry a nikdo neni uplne spatny…to uz nam kdysi rikal nas ucitel na ekonomii
A jsou lide, kteri si sedi vice a kteri mene..rika se tomu kompatibilita a nekompatibilita…a nekomu vadi otevrene popisy a jinemu skryta zakernost
To myslim ted vseobecne. At se tu zase neco nerozpouta
![]()
@sirikit píše: Více
Disco babča se vám nelíbí? Se budete muset smířit ![]()
@Venetia píše: Více
Co xiaxxx a Adull, sklerotiku? ![]()
Plus Fuki je milenec.
@Centropen píše: Více
V reálu nesrovnatelně větší, než ve virtuálu.
Nemám moc kamarádů toho typu, že bysme se pravidelně scházeli na tři hoďky na kafe, ale zato mám fakt mraky různých známých z práce, různých prostředí, kde se pohybuju, z trvalého bydliště, přechodného bydliště, jsem mistr světa takových těch drobných small talk kdekoli, ve frontě v Kaufu, na pobočce operátora, v čekárně u doktora…
Tady na malinký vsi jsou ty sousedské vztahy úplná selanka, dneska mě paní v tom konzumu, kterou znám povšechně od vidění, povídala, že drží palce s těmi štěňátky, co čeká Yukkinka, což jsem málem upadla, že ji zná i jménem, a ukázalo se, že zná jménem i další dva psy. ![]()
Jestli hustá sociální síť oddaluje demenci, jsem v úplným klidu. ![]()
@sirikit píše: Více
Vidíš a to já zas ne. Na zdejším místě bydlíme vice než 5 let a se sousedama se pouze zdravíme. Mým vrcholem je vykouzlit úsměv.
nějak nevim, co víc bych si s nimi měla povídat? ![]()
Jsem spíš na ty 3 hodinové sedánky s kámoškama.
@free333 píše: Více
Mne pred par dny rekla sefova, ze mam hrozne hezkou plet, tak jsme spolecne pak dosly k tomu, ze to bude tim, ze nekourim…
Ale hlavne na slunicko temer nechodim…to dela urcite hodne…u me to jednak nema smysl, neopalim se a jednak tam proste nevydrzim…jsem seversky svetly typ
K mori nejezdim, asi bych musela byt stejne jen ve stinu
…Ja teda pouzivam i hodne kremy a ruzna sera a navic beru kolagen a dalsi vitaminy…na ty doplnky a kremy ja jsem ouchyl
![]()
@Centropen píše: Více
Nj, lidé jsou různí.
Podle těch testů osobnosti, co tu jely, jsem téměř na půl cesty mezi introvertem a extrovertem, a protože mám práci, ve které mám komunikaci s lidmi vyloženě v popisu práce, v soukromí potřebuju vyvažovat samotou, ideálně jen s chlapem a se psy.
Občas se s kamarády vidím a popovídám ráda, ale na nějaké pravidelné vídaní se s kamarádkami nemám volnou kapacitu. ![]()
@Arturie píše: Více
Ja jsem teda blond, ale zrzci maji neco do sebe
V rodine zrzavost mame, ja ji teda nepodedila…jen vybledlou plet
![]()
@M_Vladim píše: Více„Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, co se s tím dá dělat.“ — Jára Cimrman.
@Andelskej_Satan píše: Více
Myslím, že ses trefil hlavičkou hřebík! Ženské jsou strašně majetnické a pokrytecké! ![]()
@tess50 píše: Více
Jsi můj člověk!
![]()
Nejvíc mě vzteká, jak se cizinci z východních zemí furt diví, že u nás jsou společné sauny pro muže a ženy, přímo Sodoma Gomora a všichni, co do nich chodí, jsou tak trochu úchylní. U nich je to strikně oddělené, ale zase se do nich chodí shukat jako u nás do azylů, takže to automaticky berou, že tady je to stejné, jenom v větším měřítků, tj. že se tu shuká hromadně a každý s každým.
![]()